Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2023 / Outdoor Season 2023 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Марс Хидро
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Godzila
- Градинар

- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 24 times
И аз имам един мн тъп,но мн важен въпрос кога мамка му се слага меласата !!! Единствено и по време на цъфтеж или във вегитация също се третира с меласа !! Пак казвам тъп въпрос но не мога да намеря Умния отговор ! Питах на няколко места в сайта ....никой нищо все едно питам как се цепи двигател на ЗИЛ ..мамка му ,прощавайте ама се изневерих стабилно ! Хубава вечер и без гъсеници !!!търсих в сайта нищо !! Или съм прост или мн прост !!! Търсачката също не ми помогна а ми е важен този въпрос ... благодаря предварителноSofia Cannabis написа: ↑05 Яну 2023, 01:17 Моля всеки които е започнал приготовления за летния сезон 2023 да сподели какво е подготвил.
Ако се чудите какви семена да сложите нека обсъдим темата тук.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Меласата основно храни бактериите (въглехидрати). Докато растенията са в растеж изпращат достатъчно въглехидрати към корените за да има с какво да се хранят. Като започната да цъфтят пренасочват тези въглехидрати към формирането на плодове (в нашия случай глави). И намалят храната на бактериите, следователно колониите намаляват и се намаля приема на веществата от почвата към растението.Godzila написа: ↑15 Мар 2023, 20:22И аз имам един мн тъп,но мн важен въпрос кога мамка му се слага меласата !!! Единствено и по време на цъфтеж или във вегитация също се третира с меласа !! Пак казвам тъп въпрос но не мога да намеря Умния отговор ! Питах на няколко места в сайта ....никой нищо все едно питам как се цепи двигател на ЗИЛ ..мамка му ,прощавайте ама се изневерих стабилно ! Хубава вечер и без гъсеници !!!търсих в сайта нищо !! Или съм прост или мн прост !!! Търсачката също не ми помогна а ми е важен този въпрос ... благодаря предварителноSofia Cannabis написа: ↑05 Яну 2023, 01:17 Моля всеки които е започнал приготовления за летния сезон 2023 да сподели какво е подготвил.
Добавяне в цъфтеж помага с поддържането на повече живот в корените. Повече меласа не означава по-добре. Трябва им малко.
Това е основно за органично отглеждане.
Може да даваш през целия живот на растението, но реално няма нужда.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Godzila
- Градинар

- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 24 times
Sofia Cannabis написа: ↑15 Мар 2023, 21:12Меласата основно храни бактериите (въглехидрати). Докато растенията са в растеж изпращат достатъчно въглехидрати към корените за да има с какво да се хранят. Като започната да цъфтят пренасочват тези въглехидрати към формирането на плодове (в нашия случай глави). И намалят храната на бактериите, следователно колониите намаляват и се намаля приема на веществата от почвата към растението.Godzila написа: ↑15 Мар 2023, 20:22И аз имам един мн тъп,но мн важен въпрос кога мамка му се слага меласата !!! Единствено и по време на цъфтеж или във вегитация също се третира с меласа !! Пак казвам тъп въпрос но не мога да намеря Умния отговор ! Питах на няколко места в сайта ....никой нищо все едно питам как се цепи двигател на ЗИЛ ..мамка му ,прощавайте ама се изневерих стабилно ! Хубава вечер и без гъсеници !!!търсих в сайта нищо !! Или съм прост или мн прост !!! Търсачката също не ми помогна а ми е важен този въпрос ... благодаря предварителноSofia Cannabis написа: ↑05 Яну 2023, 01:17 Моля всеки които е започнал приготовления за летния сезон 2023 да сподели какво е подготвил.
Добавяне в цъфтеж помага с поддържането на повече живот в корените. Повече меласа не означава по-добре. Трябва им малко.
Това е основно за органично отглеждане.
Може да даваш през целия живот на растението, но реално няма нужда.
Тоест почне ли цъфтеж почвам да давам меласа ))))мн благодаря ,сега ще си запиша за да няма грешки
- Кра4ол4о
- Нов Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 27 times
Взех 3 auto purple kush и 6 auto m haze oт seeds mafia, планирам да посея 3 от М хейзът и 1 от пърпълчето, като за първи опит някога, мисля че е стабилно. Имам някакви идеи за аутдор мястото но още не съм сигурен, защото нямам автомобил и ми се иска да е наблизо, но пък близките до града са лесно достъпни, та сега съм в една дилема... За начало след покълването ще държа разсадите у нас, след това ще ги преместя вероятно в изоставената къща, където ще се сушат, ако ги изтикам до ноември живи и здрави.. защото живея с други хора и ще се осъмнят какви декорации има в къщата
Мисля си дали е възможно в тази къща да премръзнат, може да измисля нещо и да я изолирам лекинко.
Отворен съм за всякакви съвети, защото се чувствам леко безнадежден в начинанието си
Отворен съм за всякакви съвети, защото се чувствам леко безнадежден в начинанието си

- Кра4ол4о
- Нов Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 27 times
Да със сигурност съм леко дезориентиран

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
.png)