Питам защото гледах автомати със същите торове Duch Formula 1,2,3 само това и в късен цъфтеж листата започнаха яко да пожълтяват,и ги обрах по рано.Сега почвам нов гроу и ще добавя cal-mag.Следя темата ти,гледам че добре се развиват.А защо не ги огъваш (LST)Bathory написа: ↑03 Мар 2023, 20:02За първи път им дадох на 15-тия ден, когато решихме с другарите тук във форума,че имат дефицит и от тогава съм пропуснал само веднъж (когато реших, че са преторени, но по скоро съм прецакал ph-то). Не знам колегите какво мислят, дали да го спирам вече или не (все пак в Micro-то би трябвало да има).Ама гледам, че другите си го дават почти до края.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Първи гроу и дневник на Bathory.
-
Alex
- Градинар

- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 84 times
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 857 times
- Been thanked: 432 times
За първи път ми е, исках да видя как изглеждат нормално. За следващия грол живот и здраве имам пак от същите семки, но съм набелязал какво ще променя:Alex написа: ↑03 Мар 2023, 21:51Питам защото гледах автомати със същите торове Duch Formula 1,2,3 само това и в късен цъфтеж листата започнаха яко да пожълтяват,и ги обрах по рано.Сега почвам нов гроу и ще добавя cal-mag.Следя темата ти,гледам че добре се развиват.А защо не ги огъваш (LST)Bathory написа: ↑03 Мар 2023, 20:02За първи път им дадох на 15-тия ден, когато решихме с другарите тук във форума,че имат дефицит и от тогава съм пропуснал само веднъж (когато реших, че са преторени, но по скоро съм прецакал ph-то). Не знам колегите какво мислят, дали да го спирам вече или не (все пак в Micro-то би трябвало да има).Ама гледам, че другите си го дават почти до края.
-ново осветление.
-директно засаждане в големите саксии.
-мрежа за ScrOG.
-ползване на микориза, коренов стимулатор и ензими .
-Внимаване с торовете особено в началото и контрол на ph-то.
Пък по натам и фотопериодни(ако не са ме изгонили от вкъщи
Бих пробвал и продуктите на Advanced или пък органиката на Canna....Ама айде стига съм писал,че много се размечтах,а още тези не съм довършил.
- Bathory
- Градинар

Здравейте, ето ни отново една седмица по късно:
(без да се смеете на домашната обстановка
, все пак ги гледам в спалнята)
Понеже съм ги препържил малко, реших да ги полея само с вода по 1.5л. на растение, като прокапаха на около 1.2л. От трите общо събрах към 1л. 720 ppm-a.
Това означава ли, че найстина съм пресолил манджата?
Чемшира (Afghan Kush), се чудя дали да не му намажа ските и да ходи на балкона, вие какво мислите? Махнах малко листа от най долните, които вече не изглеждаха добре . Иначе има някой и друг цвят.
(без да се смеете на домашната обстановка
Това означава ли, че найстина съм пресолил манджата?
Чемшира (Afghan Kush), се чудя дали да не му намажа ските и да ходи на балкона, вие какво мислите? Махнах малко листа от най долните, които вече не изглеждаха добре . Иначе има някой и друг цвят.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Не махай никое, всички изглеждат интересно, виж ги до край. Някое може да е малко по-назад с цъфтежа от другите, но накрая се виждат какво представляват, така че изчакай си ги. Да, малко множко азотче може да имат, но като цяло изглеждат яко, не е фатално. Добре, че си поспрял малко, една вода няма да им навреди.....
- Bathory
- Градинар

Поливането само с вода им хареса
Някои от по младите листа си смениха цвета и от мастилено зелено станаха свежо зелени. Мисля още веднъж да полея без добавки преди да се върна на схемата за цъфтеж.
Някои от по младите листа си смениха цвета и от мастилено зелено станаха свежо зелени. Мисля още веднъж да полея без добавки преди да се върна на схемата за цъфтеж.
- Bathory
- Градинар

Поляти на третия ден с по 1l на растение със разтвор 5ml/3l P/K 13-14 на Canna. Махнах доста листа, най вече отдолу, а на Afghan- a доста повече за да може да влиза въздух и повече светлина. Поливането само с вода предния път им хареса, защото листата малко изсветляха (от отровно зелено). Amnesia-та е най напред в цъфтежа, вече има белички трихоми по листата на главите. Gorilla-та е малко след нея. Afghan-а продължава да си седи все така в начален цъфтеж въпреки, че беше на-най хубавото място в бокса през последните три дни.
- Bathory
- Градинар

Малко помощ, приятели!
След поливката с P/K 13-14 на дригия ден се появиха кафяви петна по горните листа на Горилата, другите две са добре. Предишното поливане беше само с вода, утре им е ред за поливане и не знам какво да им дам.
След поливката с P/K 13-14 на дригия ден се появиха кафяви петна по горните листа на Горилата, другите две са добре. Предишното поливане беше само с вода, утре им е ред за поливане и не знам какво да им дам.
- Bathory
- Градинар

Малко ъпдейт:
-59-ти ден над земята, 24/0, температура 20-22 относително постоянна, влажност много променлива 50-70.
След поливката със P/K 13-14 съм поливал още два пъти по 1 l на растене със разтвор 3ml/l Bloom, 1ml/l Micro,0.3ml/l Ca-Mg и една супена лъжици захар в трите литра вода ( при положение че ги поливам с химия не виждам смисъл да ги глезя с меласа). Ph не меря(нямам с какво, за другия път ще го оставя),480 ppm.
Afghan-a след педесет и няколко си дена реши,че му се цъфти вече (ебаси бързото авто
) и направо избухна, вече е по високо от Amnesia-та.
Малко ги пооскубах, не знам дали така се прави, но гледах да ми хареса.
Очевидно тази направи си сам светлината е слаба и едва ли ще станат хубави глави, но Кот такова.
-59-ти ден над земята, 24/0, температура 20-22 относително постоянна, влажност много променлива 50-70.
След поливката със P/K 13-14 съм поливал още два пъти по 1 l на растене със разтвор 3ml/l Bloom, 1ml/l Micro,0.3ml/l Ca-Mg и една супена лъжици захар в трите литра вода ( при положение че ги поливам с химия не виждам смисъл да ги глезя с меласа). Ph не меря(нямам с какво, за другия път ще го оставя),480 ppm.
Afghan-a след педесет и няколко си дена реши,че му се цъфти вече (ебаси бързото авто
Малко ги пооскубах, не знам дали така се прави, но гледах да ми хареса.
Очевидно тази направи си сам светлината е слаба и едва ли ще станат хубави глави, но Кот такова.
- Прикачени файлове
.png)