Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

MasterBlaster написа: 24 Фев 2023, 07:27 Здравейте, колеги! От поръчката ми от The attitude от 9 януари, едва тази седмица ми излезе първия ъпдейт по тракинга, според който все още пратката е в Англия, Вероятно ще дойде, но при всички положения тази сага с доставката ми провали плановете за Indoor-а. Надявам се поне семките да не са стояли толкова време в някакви кофти условия и да тръгнат. Притеснява ме, че тази година няма да имам възможността да сложа палатката под климатика, както миналата година, та все още не съм измислил напълно плана за следващия гроу. Другото, което ме притеснява е, че лятото мърдам по почивки, понякога отсъствам за около седмица. Със сигурност ще ми трябва някаква система за напояване през периодите, в които ме няма. За казуса с температурата си мисля, понеже този път палатката ще се намира точно в другия край на стаята спрямо климатика, да държа лампата на една идея по-голямо разстояние от върховете и така да компенсирам жегите за сметка на малко повече издължаване. За поливането ще се радвам да ме насочите към готова система, с оглед на това, че отглеждам органично. Надявам се в един момент вече да оправят Seedsman, но така като гледам вече повече от два месеца ситуацията със сайта им не се е променила драстично.
Moжеш да направиш напоителна система супер лесно и да полива докато те няма , трябват ти една помпичка има ги навсякъде не повече от 15лв , таймер(хубаво е да електронен) 20лв , няколко метра тръба за напояване , няколко колчета за напояване от най-обикновенните (вършат чудесна работа) и това е то , може и някой друг фитинг взависимост от това как и от къде ще влиза тръбата в палатката.Това е възможно най опростения варян , който работи много добре , идеята една тръба и към нея с адаптери се захващат маркучета ,които завършват с колчетата за напояване и слагаш на всяко растение минимум по 2 колчета ако се запуши едното другото да може да напои .
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Здравейте пичове реших да си скова мини парник, дайте идеи за поскъпване, до сега все в салфетки го правя, гледам други слагат за 24 ч в вода и после директно в кофичката
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Аз се отказах от метода със салфетката след няколко неуспешни семки (действително бяха малко по-старички), и започнах без накисвания и нищо да ги бодвам директно в почвата и взеха да излизат след 2 дни. Майката природа си знае работата.
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Прав си и аз имам доста неуспешни с салфетката директно почва и няма проблем всичко излиза
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Миналата година с тва покълване в салфетка от 10 5 тръгнаха, по миналата почти всички тръгнаха сложих ги в почвата и половината не избиха, изрових ги и гледам коренчетата им черни като изгнили явно трябва по малко вода .. ся мисля направо в кофичката пръскам с една пръскалка като тия за прозорци няколко пъти микс вътре с вода и root it и чакам докато не се покажат ..
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Goshkata1997 написа: 25 Фев 2023, 17:49 Миналата година с тва покълване в салфетка от 10 5 тръгнаха, по миналата почти всички тръгнаха сложих ги в почвата и половината не избиха, изрових ги и гледам коренчетата им черни като изгнили явно трябва по малко вода .. ся мисля направо в кофичката пръскам с една пръскалка като тия за прозорци няколко пъти микс вътре с вода и root it и чакам докато не се покажат ..
Навлажнена почва после пръскаш два три-пъти с пулвелизатор и си ти , обаче задължително отгоре слагаш фолио готварско може ипродупчено може и не и захващаш с ластик
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Добър съвет ще им сложа фолио аз съм им пригодил като мини парник и ги хвърлям на терасата която е затворена цялата остъклена..
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Goshkata1997 написа: 25 Фев 2023, 18:45 Добър съвет ще им сложа фолио аз съм им пригодил като мини парник и ги хвърлям на терасата която е затворена цялата остъклена..
Успех , най после довери ли ми се за помпата или се набуха с скъпа :lol:
Goshkata1997
Градинар
Градинар

О не съм купил помпа никва брат, ще мъкна и тая година
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Goshkata1997 написа: 27 Фев 2023, 13:27 О не съм купил помпа никва брат, ще мъкна и тая година
Ужас
Публикувай отговор