Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Първи индор помагайте
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Филтри само CAN виж има в ърбан
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
Вдигнах ги. Пак я тържа така на 35-40 процента. Понеже в близките 10 дена планирам пресаждане, носочил съм се към 18 л саксии, какви да избера предвид че бокса ми е 60 на 60, колебая се между текстилни и пластмасови. Кви са предимствата и недостатъците на едните и на другите?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

Това е положението при мен. Присадени си в почва кана профешионал, с добавен от мен перлит и бат гуано на калонг. Малко поокъсах колени седят леко сдухани и така. На 4 те им разделих 1.5л вода с добавени от мен калмаг ризо + коприва, на по-големите им налях повечко. На 35% процента е лампата на 60см от върховете температура и влага в норма. Значе към края на седмицата ще инсталирам филтър и ще вдигна лампата максимално нагоре колкото позволява бокса. Мисля да топирам още един път и другата седмица да ги пусна на 12/12 какво е вашето мнение? На мене концепцията ми е понеже лампата ми е 1 квм д а гледам на по-малка площ, как да я настроя така хем да има як добив, хем да не ми гори много ток?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

- Peggy Zina
- Градинар

Значе това е положението при мене . 2 дена от пресаждането. 2-те по-големи почнаха нещо клюмат и да кривят стеблата. Понеделника им разделих литър и половина вода. Да ги полея ли пак?
.png)