Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Първи индор помагайте

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Pablo
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 96 times

Да кажат Баш Градинарите, ама според мен това голямото си е за пресаждане така като му излизат толкова листата извън саксийката...
"Ако А е успехът в живота, тогава А = X + Y + Z. Работата е Х; Забавлението е Y; а Z е да си държиш езика зад зъбите."
- Алберт Айнщайн
:roll:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

Pablo написа: 25 Фев 2023, 11:12 Да кажат Баш Градинарите, ама според мен това голямото си е за пресаждане така като му излизат толкова листата извън саксийката...
Това го знам, ама си викам да станат и другите за пресаждане че ще стане един миш маш....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1335 times
Been thanked: 2320 times

Peggy Zina написа: 25 Фев 2023, 10:09
Spiral написа: 23 Фев 2023, 12:51
Peggy Zina написа: 22 Фев 2023, 23:35

А за силата на лампата какво би казал? В момента ми е на 40 процента на 50 см лампапа е марсхидро тсв 2000 боксът ми е 60 на 60
www.mars-hydro.com/faq ето тук скролни по надолу и ще видиш на марс хидро препоръката за лампите им. Мисля че твоето засега е ок така.
Това, което ме притеснява на този етап е виж снимките, това свиване навътре и надолу....
Такива огъванки на листата, може да се получат от резки промени в температурата, примерно в светъл период ако си 28гр а в тъмен 16-17 не е много ок.
Keep on growing :stone:
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Също така не знам дали е от камерата ти, но ми изглеждат малко светли ти някаква храна приготвил ли си? Като цяло не е толкова проблем да пресадиш всичко наведнъж, даже вмомента при мен е същото, от 9броя 1 излезе по късно и е доста по малко но пресявам всичко заедно. Просто внимавай с поливките като са в крайните съдове и няма да има проблеми.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Spiral написа: 25 Фев 2023, 14:36 Също така не знам дали е от камерата ти, но ми изглеждат малко светли ти някаква храна приготвил ли си? Като цяло не е толкова проблем да пресадиш всичко наведнъж, даже вмомента при мен е същото, от 9броя 1 излезе по късно и е доста по малко но пресявам всичко заедно. Просто внимавай с поливките като са в крайните съдове и няма да има проблеми.
Колко да са резки нз, значе седят ми на светлото на 24-25 градуса макс. На тъмно ги смъква 18 градуса. Не ползвам никакво отопление в помещението, мисля вече живот и здраве като гледам зимата, да карам на хпс и мх а лятото на лед.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Spiral написа: 25 Фев 2023, 14:36 Също така не знам дали е от камерата ти, но ми изглеждат малко светли ти някаква храна приготвил ли си? Като цяло не е толкова проблем да пресадиш всичко наведнъж, даже вмомента при мен е същото, от 9броя 1 излезе по късно и е доста по малко но пресявам всичко заедно. Просто внимавай с поливките като са в крайните съдове и няма да има проблеми.
Имам ризо,калмаг, и коприва с чкч, мислех да си купя гроу на калонг. Как да ти кажа не смея да им давам нищо и ли ако им давам то е в малки количества, за да не пресоля манджата....
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Peggy Zina написа: 25 Фев 2023, 15:19
Имам ризо,калмаг, и коприва с чкч, мислех да си купя гроу на калонг. Как да ти кажа не смея да им давам нищо и ли ако им давам то е в малки количества, за да не пресоля манджата....
От страх да не пресолиш, дане стане безсолно обаче :lol: дай им на големите няква лека доза храна вече, няма да им навреди.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Spiral написа: 25 Фев 2023, 20:18
От страх да не пресолиш, дане стане безсолно обаче :lol: дай им на големите няква лека доза храна вече, няма да им навреди.
Четвъртъка им дадох ризо + коприва + калмаг в по-малки дози. Сега като изсъхне почвата мисля да им дам гроу на калонг как ти се струва. Гледам гроуа да е органичен.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Peggy Zina написа: 25 Фев 2023, 23:28

Четвъртъка им дадох ризо + коприва + калмаг в по-малки дози. Сега като изсъхне почвата мисля да им дам гроу на калонг как ти се струва. Гледам гроуа да е органичен.
Този гроу на калонг го дават 0.5мл/л първите 2 седмици, 1 мл за 3та седмица и 3 мл за 4та седмица, спокойно следващата поливка слагаш пълни дози ризотоник, коприва и калонг. Кал-мага може да го държиш в ниски дози засега.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Spiral написа: 26 Фев 2023, 01:58
Peggy Zina написа: 25 Фев 2023, 23:28

Този гроу на калонг го дават 0.5мл/л първите 2 седмици, 1 мл за 3та седмица и 3 мл за 4та седмица, спокойно следващата поливка слагаш пълни дози ризотоник, коприва и калонг. Кал-мага може да го държиш в ниски дози засега.
.
Друго, което ми влезе в полезрението е тази добавка, тяхна, нова е, но оставам с впечатлението , че е нещо подобно на Б52. Мене Б52-то ме кефеше заради тази мацка с яките бомби на опаковката..... :D https://www.urbanbotaniks.com/product/3 ... 100ml.html кефи ме, че става и за листно.
Знам, че още има мегдан мо вече се оглеждам за филтър. Търся нещо , което ще ми е практично, щото ми е тесен бокса и ще ми върши работа дълго време спрял съм се на този https://growshop-mania.com/en/product/3 ... -m3-h.html
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”