Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

В САЩ всичко е бизнес. Имаше предавания как лаборатории за мерене на ТХЦ взимат пари под масата и ти пишат каквито проценти пожелаш. Имаше и други изследвания на уж CBD сортове, които нямаха никакво CBD или ако имаха беше в минимално количество.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Честен и нечестен бизнес има навсякаде по света. Все пак има много лаборатории които си работят честно и си казват какви са точните резултати.
Тук ако кажеш че всички лаборатории са измамници, почти казваш че няма добри градинари и breeders които са направили новите видове и са помогнали за развитието на канабиса през изминалите години.
Историята на канабис е много важна. Тревата преди 40-50 години е била под 10% почти навсякаде по света. Благодарение на по-освободената политика на Netherlands специално в Амстердам хората са започнали да кръстосват и създават.
Те бяха водещи в канабис генетика докато не стана по-свободно и лесно да се отглежда в САЩ.
Затова сега генетичният материал в САЩ се развива много по-бързо.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Здравейте отново :)
Днес след 1 седмица без да виждам тревицата си бях изненадан да видя как е почнала да прави главички хд
Имам един въпрос...лошо ли е това че превързвам разклоненията който са дръпнали по нагоре...и ги връзвам да ги наклоня надолу...правя го с цел да налее повече навсякъде...не знам дали е правилно вие кажете
Благодаря ви лек ден :)
Прикачени файлове
received_365333424366584.jpeg
received_457379508452127.jpeg
received_476603796500473.jpeg
received_393452338028963.jpeg
received_2439768092808165.jpeg
received_351349275778702.jpeg
received_351349275778702.jpeg (30.65 KiB) Преглеждано 2045 пъти
received_689625394795561.jpeg
received_398853710748870.jpeg
received_398853710748870.jpeg (16.91 KiB) Преглеждано 2045 пъти
Zigicha
Градинар
Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 22 times

Asda91 написа: 31 Юли 2019, 14:25 Здравейте отново :)
Днес след 1 седмица без да виждам тревицата си бях изненадан да видя как е почнала да прави главички хд
Имам един въпрос...лошо ли е това че превързвам разклоненията който са дръпнали по нагоре...и ги връзвам да ги наклоня надолу...правя го с цел да налее повече навсякъде...не знам дали е правилно вие кажете
Много са са яки главичките аз останах само със едно растение вчера ходих да оравя снимки на с4-ката и другите автота но заварих празни дупки за щастие имам една роял горила която ще отгледам ако не откраднат ще пусна и нейни снимки скоро кусмет ти пожелавам на теб и на всички във форума догодина ще отгледам същите сортове автота.
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар

Zigicha написа: 31 Юли 2019, 15:51
Много са са яки главичките аз останах само със едно растение вчера ходих да оравя снимки на с4-ката и другите автота но заварих празни дупки за щастие имам една роял горила която ще отгледам ако не откраднат ще пусна и нейни снимки скоро кусмет ти пожелавам на теб и на всички във форума догодина ще отгледам същите сортове автота.
Някой ги е взел или нещо ги е изяло?
Съжелявам много
Мир на прахта им хд
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Zigicha написа: 31 Юли 2019, 15:51
Вселената обича да си прави такива шеги... да речем, че си направил нещо миналата есен, което да е активирало Кармата ти сега. Знам, че знаеш за какво ти говоря. Това е товята Карма. Не я разбираш сега, но ще я разбереш по-късно. Понякога не забелязваме Гравитацията, така понякога не забелязваме Кармата, но те си функционират постоянно. Във всеки момент от нашия живот ние извършвате действия, които са физически, психически, емоционални и енергийни, и всяко действие създава определена памет, която се нарича Карма.

За да разрушиш Кармата си и да се освободиш бъди предан. Засей няколко дървета, направи на някой голямо добро, което не може да постигне сам, но не му искай нищо. Другата година ще си намериш по-добро място и ще отгледаш по-хубави растения, които ще си обереш и ще се радваш на труда си. Можеш да сложиш и някое фотопериодно.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Според мен не ги пипай.
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар

kot написа: 31 Юли 2019, 17:27
Според мен не ги пипай.
Добре..благодаря ти за бързия отговор....тези който съм вързал ще ги оставя...а другите вече няма да пипам :)
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

За останалата част от сезона, само връзвай за стабилност да не се счупят от тежеста на главите, без да ги дърпаш за (low stress ttraining)
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Ето го бепчо. Последният път като ходих го поръсих с доломит, пепел, бат гуано и малко зеолит. Налях им рибна емулсия, бат гуано,бананова кора, 2 вида меласа, коприва, пепел..Пулверизирах с Байкал.Разтворих и гъби и го заразих повторно. Другата седмица само вода и меласа. Кои торове от тези да ги намаля по време на цъфтеж? Мисля да си вкарам Рино Скина от миналата година в употреба. Дайте съвети.....
Прикачени файлове
20190729_204351.jpg
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”