Това не означавали че са стативи????? Или живея в заблуда..
Когато са по тесни и по дълги знам че са сативи... Когато са по като храст с по къси листа са индики??
Поздрави

Това не означавали че са стативи????? Или живея в заблуда..

Да и колкото повече фенотипи, значи брийдъра не го бива толкова откровено казано. Идеалният вариант е максимум два(мисля, че не съм виждала вид, който да си е само един и същ, но може да има) , но новите сортове са много различни и от един и същ сорт уж, а нямат нищо общо 5,6 семки-5,6 различни.По принцип и това е част от майсторлъка, да са с малко фенотипи, стабилни, да не се хермят, устойчиви и силни разбира се, миризмички и тн външен вид също, но те са глезотийки.Mezzazine написа: ↑17 Фев 2023, 06:41 по скоро фенотип различен.....от един сорт понякога има по 2 3 различни фено.....примерно bruce banner,hulkberry имат поне 5 различни фенотипа.по висок па сатива.....по нисък па индика....повече мирише на ягода....по малко на ягода повече на (дизел родителят)и така вече 5000 сорта поне!!!!!

Евала приятел... Изглеждат супер.. Пожелавам ти всичко да е окей и много успехи занапред.DeutschBuds написа: ↑17 Фев 2023, 21:17 Ами не знам и аз. В сайта на грийнхауса ги дават хибриди, но примерно Велвет мууна е кръстоска между Холи Пънч и До Си Дос, а Лемон Оринджа е Супер Лемон Хейз и Клементине. Велвета като го пипам в момента ръцете ми миришат направо ката на гориво дизел, а Лемона си мирише супер яко на цитрус с леко сладникави нотки.Като им гледам листата са горе долу еднакви и не мога да си и ясна и аз.
И така стигнахме ден 25 цъфтеж
Всичко върви супер, преди 2 дни поизчистих листата под мрежата и сега към 45 ден пак ще по изчистя и ги оставя.Супер очарован съм от грийн, просто миризмата, гена, абсолютно никакви липси, никакви изгаряния по листата и просто невероятно изглеждат растенията.Стига с хваленето![]()
Разтвор 2л
АВ 6 мл, В52 4мл, БигБъд 4 мл, БъдКенди 4мл
EC 2.7 PH 6.1
В ляво е Лемон Оринджа, дясно Велвет Муун

Другия път добави и кинг джус да видиш.DeutschBuds написа: ↑23 Фев 2023, 16:47 ден 31
Супер очарован съм от грийнхауса, остава в графа любими и ще пробвам повечето им видове.
АВ 8 мл, В52 4мл, ВВ 4мл, ВС 4мл,
ЕЦ 3.2. ПХ 6.1
Лампата е в крайно положение и на 48 см от най - високите върхове
Влажноста варира между 40 и 70%
Темп 27 светло 22 тъмно
Без да искам вдигнах ЕЦ над 3, а си мислех повече от 3 да не го правя. Като гледам хареса им и ще оставя така.
По издължените глави са Лемон Ориндж

засега стоят и чакат в шкафа холи пънч и Franco's Cheese. Но сега ще разгледам дали имат промоции и ще направя една поръчка 4 5 различни сорта, за да мога да ги комбинирам. Планът ми е да пробвам индики на СОГ в по - малки саксии примерно 10 - 12 литрови и да пусна поне 6 - 8 броя. Но това мисля да го направя наесен. Засега скрога ме кефи как от 2 растения почти напълних бокса. Проблемът при мен е че бокса е в килера и нямам почти нямам никакво пространство и ще ми дойде зор с повече растения. Надявам се да съм сменил квартирата с нещо по - голямо, но в Германия не става от днес за утре, месеци са нужни за намиране на новаSpiral написа: ↑23 Фев 2023, 19:40Другия път добави и кинг джус да видиш.DeutschBuds написа: ↑23 Фев 2023, 16:47 ден 31
Супер очарован съм от грийнхауса, остава в графа любими и ще пробвам повечето им видове.
АВ 8 мл, В52 4мл, ВВ 4мл, ВС 4мл,
ЕЦ 3.2. ПХ 6.1
Лампата е в крайно положение и на 48 см от най - високите върхове
Влажноста варира между 40 и 70%
Темп 27 светло 22 тъмно
Без да искам вдигнах ЕЦ над 3, а си мислех повече от 3 да не го правя. Като гледам хареса им и ще оставя така.
По издължените глави са Лемон Ориндж![]()