Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Blue Dream V2
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Здравейте! Днес направиха 10-та седмица в цъфтеж. Все пак реших тази вечер да им направя последната поливка и след 3-4 дни съм планирал да режа. Май няма много какво да кажа - White Widow малко пресъхна днес, но си мисля че малко стрес в края може и да повлияе добре на крайния резултат. И трите Blue Dream ухаят невероятно.
- MasterBlaster
- Градинар

Здравейте, при мен има малка промяна в плана и ги оставих допълнително няколко дни. Днес станаха 11 седмици откакто са в цъфтеж. Наближава краят на жизнения им цикъл.
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Как описваш аромата им
- Focktor
- Баш Градинар

- Has thanked: 568 times
- Been thanked: 321 times
Когато гледах BD и вейпвах, имаха буквално аромат на боровинка и нещо друго плодово, уникален вкус остава.
Толкова ми харесваше да ги пафкам на ниска темп, че щях да изперкам от толкова много thc lol
Толкова ми харесваше да ги пафкам на ниска темп, че щях да изперкам от толкова много thc lol
- MasterBlaster
- Градинар

- MasterBlaster
- Градинар

Здравейте! Гроуът приключи вчера, когато прибрах по буркани и последното White Widow. За жалост условията ми за сушене този път бяха доста лоши, повреме на най-големите студове навън беше страшна суша и всички растения бяха пресушени още на петия ден след рязането. Надявам се сега след като всички са по буркани, да започне да им избива малко влага отвътре. След около седмица на всички ще им сложа по пакет Integra Boost. Ето и резултатите от гроуа:
Blue Dream 1 - 50грама
Blue Dream 2 - 47 грама
Blue Dream 3 - 47 грама
White Widow - 55 грама
Общо: 199 грама при 150W Mars Hydro TS1000.
С 14-литровите саксии вероятно можеше да изкарам някой-друг грам повече. В общи линии съм доволен от резултатите с този начин на оформяне, може би и занапред ще продължа да се придържам към този стил. Сега Мастър ви Бластър остана без амуниции, семките още ги няма и няма ъпдейт по тракинга. Ще бъда принуден да отложа следващия гроу и може би ще го карам по жегите, но това вече само времето ще покаже.
Blue Dream 1 - 50грама
Blue Dream 2 - 47 грама
Blue Dream 3 - 47 грама
White Widow - 55 грама
Общо: 199 грама при 150W Mars Hydro TS1000.
С 14-литровите саксии вероятно можеше да изкарам някой-друг грам повече. В общи линии съм доволен от резултатите с този начин на оформяне, може би и занапред ще продължа да се придържам към този стил. Сега Мастър ви Бластър остана без амуниции, семките още ги няма и няма ъпдейт по тракинга. Ще бъда принуден да отложа следващия гроу и може би ще го карам по жегите, но това вече само времето ще покаже.
- MasterBlaster
- Градинар

Благодаря ти, колега! Писах им още в началото на месеца. Огговориха ми в рамките на няколко часа, казаха че поради санкциите, поради техническите проблеми и заради пратките, които са се натрупали преди Коледа, се получава голямо забавяне. Дори по думите на съпорта на Attitude Seeds, от Royal Mail са им пуснали следното съобщение: "The international deliveries might take a lot longer than usual and the guaranteed delivery policy will be updated accordingly. Please continue with your order only if you are ready to wait longer for your delivery." За жалост все още няма никакъв ъпдейт по статуса на пратката.
.png)