-15-ти ден
-24/0
-23.5/65
Поляти със 700 мл.на растене с разтвор 1ml/l Grow, 0.5 ml/l Bloom, 0.5 ml/l Micro и 0.5 ml/l Ca-Mg , (ph 6.50, TDS 368ppm). Възможно ли е 0.5 ml/l Ca-Mg да понижат ph-то с една еденица?Наложи се да го коригирам.
Може би ще кажете, че съм полял много, ама почвата беше абсолютно суха(благодарение на това че сгреших и не я навлажних предварително). Следващото поливане мисля да бъде след 4-5дни.
Ето ги момичетата. Мисля че изглеждат добре.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Първи гроу и дневник на Bathory.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Свежи изглеждат, да.
Внимавай с торенето, новата почва има всичко за седмици напред, аутота та са чувствителни на преторяване с растежни,в растеж може да се предобрят лесно, което да им навреди в цъфтеж. Засега може да изчакаш малко с торенето или със супер намалени дозички....
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 857 times
- Been thanked: 432 times
Май наистина съм прекалил, това е от днес след вчерашното поливане, само Gorilla cookies го има (то върви и най бързо), другите две са добре за сега.Inna написа: ↑02 Фев 2023, 09:28 Свежи изглеждат, да.Внимавай с торенето, новата почва има всичко за седмици напред, аутота та са чувствителни на преторяване с растежни,в растеж може да се предобрят лесно, което да им навреди в цъфтеж. Засега може да изчакаш малко с торенето или със супер намалени дозички....
Какво мислите?
-
dyff
- Нов Градинар

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 16 times
Изглежда преторено, наблюдавай ги често и не предприемай прибързани действия. Дано не се наложи промивка. На тези торове е отбелязано с дребен шрифт да се слага половин доза за почвено отглеждане (което според мен пак е много в такава начална фаза). Аз бих давал само вода поне 10-хх дни.
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
След пресаждането за 40 дни съм бил на вода... 4 пъту съм дал храна за 55дни вегетация....dyff написа: ↑02 Фев 2023, 15:40 Изглежда преторено, наблюдавай ги често и не предприемай прибързани действия. Дано не се наложи промивка. На тези торове е отбелязано с дребен шрифт да се слага половин доза за почвено отглеждане (което според мен пак е много в такава начална фаза). Аз бих давал само вода поне 10-хх дни.
Поздрави
- Bathory
- Градинар

Здравейте, приятели!
-20-ти ден.
-24/0.
-24.5/60.
Поляти със 500 ml на растение , само с CalMag на BioBizz(0.5ml/l).
Прошарения ефект се появи и на Amnesia Zkittlez, само Afghan Kush го няма. Друго, което ме притеснява е че се развиват повече като храсти, отколкото нагоре. Това прошареното по скоро е прозрачно, защото се забелязва съвсем ясно как прозира светлината през него.
-20-ти ден.
-24/0.
-24.5/60.
Прошарения ефект се появи и на Amnesia Zkittlez, само Afghan Kush го няма. Друго, което ме притеснява е че се развиват повече като храсти, отколкото нагоре. Това прошареното по скоро е прозрачно, защото се забелязва съвсем ясно как прозира светлината през него.
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Добре се справяш и растенията изглеждат добре , спокойно можеш да направиш режим 20/4 защото дори и при 24/0 растението пак си почива (спи) и освен да платиш малко повече ток на 24/0 друга разлика няма. За мен не са преторени , признаците са други , по-скоро изглежда тако лек недостиг на cal/mag заради лед светлината. Следи как се развива и преди следващата поливка качи пак снимки , когато има дефицит е нужно да дадеш завишена доза на това което дават по-таблица.Bathory написа: ↑06 Фев 2023, 11:36 Здравейте, приятели!
-20-ти ден.
-24/0.
-24.5/60.
Успех ти желая
- Bathory
- Градинар

Нарочно са 24/0, защото осветлението е направи си сам и не съм много убеден дали върши работа. Ако го вдигна малко дали няма да стречнат нагоре (сега е на 35см от върховете)?Gugi написа: ↑06 Фев 2023, 12:22Добре се справяш и растенията изглеждат добре , спокойно можеш да направиш режим 20/4 защото дори и при 24/0 растението пак си почива (спи) и освен да платиш малко повече ток на 24/0 друга разлика няма. За мен не са преторени , признаците са други , по-скоро изглежда тако лек недостиг на cal/mag заради лед светлината. Следи как се развива и преди следващата поливка качи пак снимки , когато има дефицит е нужно да дадеш завишена доза на това което дават по-таблица.Bathory написа: ↑06 Фев 2023, 11:36 Здравейте, приятели!
-20-ти ден.
-24/0.
-24.5/60.
Успех ти желая![]()
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Яко брат
.png)