Кал маг задължително когато се гледа с лед братле
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Първи индор помагайте
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Според мен е грешка, че си взел торове, а най-важното нещо, средата за корените ти е от Лидъла. С хубава почва нямаше да стане това. 25 лева е чувал 50 литра Кана тера(примерно) , с която торове до средата няма да ти трябват. Тази в Лидъла 50 литра ако купиш колко по-евтино излиза? Излиза по-скъпо като е гадна, даже може да ти съсипе всичко. Поливането също виж дали е както трябва, имам чувството, че и там нещо бъркаш, малко по-обилно ли, не знам с този размер саксии.... . В тези големи саксии такива мънички цветенца не е възможно да имат недостиг и да им трябва добавки, или почвата е гадна, или не ги поливаш правилно или и двете. Не е от лампата, но докато не са свежи по-добре не я увеличавай.
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
Много често сякаш ги поливаш и даваш храна толкова рано... Даже и коприва листно.... Малко ми е странно но Немога да дам мнение че и аз съм нов...
От поливането идват всички проблеми... От личен опит ти казвам...
Поздрави
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 734 times
- Been thanked: 1020 times
НЗ на кво ми се дължи това пожълтяване по края на листата, имах още преди да торя с калмаг. Лампата вече е на 50 процента на 50 см от тях, сега ще им даб пак био ризо тоник.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
Без значение HPS или LED, кал-маг е винаги добре да имаш по ръка. Би ли обяснил разликата и причината, растение да иска повече кал-маг за LED, отколкото за HPS.
Keep on growing 
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 662 times
- Been thanked: 925 times
от гугъл:
"Дефицитът на калций/магнезий е най-често срещан при някои от по-старите LED лампи за отглеждане и особено при някои от версиите с по-ниско качество. Това предполага, че дефицитът на cal/mag може да е свързан например с непълен светлинен спектър."
- grustman
- Градинар

Така е както ikar е споделил макар че са ми скъпи и хубави лампите съм си правил експеримент и след няколко седмици вече имат нужда от кал маг
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
Аз това немога да го разбера...та той още не е намокрил дето се вика цялата почва а вече да изпитва дефецит....според мен е друго или почвата наистина е буклук.
- grustman
- Градинар

- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
Това го видях и аз в гугъл както и други теми, ама нашите са нито евтини, нито ниско качество и никой реално не можеше да даде точен отговор. За това ми беше интересно каква му е логиката на твърдението.
Keep on growing 
.png)