Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Труда на Grustman 2023
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз съм ги почнала от клонинг, който ми подари колежка. Така че началните фази от семка не съм виждала как е, но като цяло много разклонения и само глави изглежда(поне това фено, което имам) , лесно за оформяне, веднага тръгва да става на храст като топирам и е дебеличко. Докато другото ми на Барни пак изглежда много добре, но и след топиране си седи в пръчковидна форма. Не са ми познати като брийдъри, но ще ги видим на качество как са. Като светна ще ги снимам. Като времетраене било към два месеца, не е дълго,бързичко е даже май, но аз не ги броя, а ги гледам на вид главите, че може да има +/-.... 
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Якоо!Inna написа: ↑23 Яну 2023, 12:22 Аз съм ги почнала от клонинг, който ми подари колежка. Така че началните фази от семка не съм виждала как е, но като цяло много разклонения и само глави изглежда(поне това фено, което имам) , лесно за оформяне, веднага тръгва да става на храст като топирам и е дебеличко. Докато другото ми на Барни пак изглежда много добре, но и след топиране си седи в пръчковидна форма. Не са ми познати като брийдъри, но ще ги видим на качество как са. Като светна ще ги снимам. Като времетраене било към два месеца, не е дълго,бързичко е даже май, но аз не ги броя, а ги гледам на вид главите, че може да има +/-....![]()
- grustman
- Градинар

- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 861 times
- Been thanked: 432 times
Правилно ли да разбирам, че си полял 200 милилитрови чашки със 100 мл. разтвор.
Моите са 6-ти ден и все още само ги пулверизирам само с вода.
И понеже ми е първи гроу, се чудя кога да ги полея по обилно и с колко и дали да слагам добавки.
- grustman
- Градинар

Правилно си разбрал , 250мл -50% от общите 250 са 125 мл , трябва да следиш признаците им когато са жадни клюмват много относително е трябва да четеш доста за добавките аз съм с минерални а преди това съм работил и с органични там е различно

-
Inna
- Marijuana Mom

- grustman
- Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

Това са BCN Critical XXL или както им беше цялото име, от гърците. На Сийдстокерс май, ти го каза по-нагоре.......
- grustman
- Градинар

Железни са , честно казано ти си ми орисницата да обикна толкова ботаниката още преди 2г когато ми помагаше евала жива и здрава аз преди това гледах на барни има 6-7 растения доволно 300-350 гр с органика но сега вече е друго а и искам да кажа че наблюдавам че в единия бокс в който има СО2 нещата са по- големи от деугия без ще ги видим как вървят ще действам както си знам вег до 35-6 ден и след това 12-12 и топиране след 5-6 разклонение как смяташ събирам мнение кога да се топира преди лампа или след като светне нали хормона се качвал нагоре пък после слизал

.png)