Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

grustman написа: 12 Яну 2023, 00:27
Spiral написа: 12 Яну 2023, 00:18
grustman написа: 11 Яну 2023, 07:51 Предполагам пулвелизираш след засяването?
Процедурата е следната, накисвам почвата предварително като в разтвора съм сложил руут стимулатор(в последния гроу беше ризотоник) и fulvic acid на GHE или Terra aquatica мисля, че са вече. Накисвам толкова, че да понатежи малко саксията, но е желателно да няма изтичане отдолу. Семката я слагам с чоканчето нагоре, защото корена винаги излиза от другата страна, на не повече от 3-4мм, не пулверизирам след това , защото аз не правя предварително дупка, ами с клечка за зъби натискам семката точно в чоканчето( поне аз така му викам :D ) и така я вкарвам в почвата и рехаво заравям отгоре. Дупченето на торбичката го правя, защото ако съм полял повече отколкото е трябвало, е нещо като failsafe начин да не ми изгние семката. Даже като се замисля ако съм имал 1-2 семки дето да не са тръгнали е именно , защото са изгнили. За това няколко малки дупчици няма да ти пресушат саксията, все пак до 4-5 дена семката трябва да е излязла. Това е :)
Благодаря беше ми интересно как действате аз също по същия начин действам
Най-лесно за да не преовлажниш е да си намокриш с пулверизатора цялото количество почва и да разбъркаш хубаво на ръка и след това слагай в малките чашки , така е много по-лесно да прецениш колко си намокрил .
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Gugi написа: 12 Яну 2023, 17:17
grustman написа: 12 Яну 2023, 00:27
Spiral написа: 12 Яну 2023, 00:18

Процедурата е следната, накисвам почвата предварително като в разтвора съм сложил руут стимулатор(в последния гроу беше ризотоник) и fulvic acid на GHE или Terra aquatica мисля, че са вече. Накисвам толкова, че да понатежи малко саксията, но е желателно да няма изтичане отдолу. Семката я слагам с чоканчето нагоре, защото корена винаги излиза от другата страна, на не повече от 3-4мм, не пулверизирам след това , защото аз не правя предварително дупка, ами с клечка за зъби натискам семката точно в чоканчето( поне аз така му викам :D ) и така я вкарвам в почвата и рехаво заравям отгоре. Дупченето на торбичката го правя, защото ако съм полял повече отколкото е трябвало, е нещо като failsafe начин да не ми изгние семката. Даже като се замисля ако съм имал 1-2 семки дето да не са тръгнали е именно , защото са изгнили. За това няколко малки дупчици няма да ти пресушат саксията, все пак до 4-5 дена семката трябва да е излязла. Това е :)
Благодаря беше ми интересно как действате аз също по същия начин действам
Най-лесно за да не преовлажниш е да си намокриш с пулверизатора цялото количество почва и да разбъркаш хубаво на ръка и след това слагай в малките чашки , така е много по-лесно да прецениш колко си намокрил .
Така е
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

За пръв път отцъствам от гроуа си и вече 3 дена нямам наблюдение какво се случва....ще видя в понедешник вечерта какво ще заваря.
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

BuTaMuH написа: 14 Яну 2023, 17:33 За пръв път отцъствам от гроуа си и вече 3 дена нямам наблюдение какво се случва....ще видя в понедешник вечерта какво ще заваря.

Успех
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Здравейте колеги!

Някой пробвал ли е да прави хаш със нагряване. Гледам ги тия авганистанци го тупат през сита и после го нагряват, но не знам каква е технологията точно..

Моя материял го минах през 40 микрона. След това го сложих в оризова хартия запечатах го и го намокрих отвън с вода. После го сложих във фурната на 170 градуса за 10 мин. След като го изкарах го пресовах около 2 минути с ръце. Като го отворих беше се схванал но много лесно се рони и не ми хареса резултата. Някой ако може да каже как точно се прави, че с тия бъбъл хаш торби голяма играчка..
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

wefelwel написа: 17 Яну 2023, 15:52 Здравейте колеги!

Някой пробвал ли е да прави хаш със нагряване. Гледам ги тия авганистанци го тупат през сита и после го нагряват, но не знам каква е технологията точно..

Моя материял го минах през 40 микрона. След това го сложих в оризова хартия запечатах го и го намокрих отвън с вода. После го сложих във фурната на 170 градуса за 10 мин. След като го изкарах го пресовах около 2 минути с ръце. Като го отворих беше се схванал но много лесно се рони и не ми хареса резултата. Някой ако може да каже как точно се прави, че с тия бъбъл хаш торби голяма играчка..
Ако се рони означава че е има много зелен материал в него и не достатъчно смоли за да стой залепен - ниско качество.

Високо качество се топи от топлината на пръстите.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2224 times

Рояла са пуснали някакви нови Ф1 хибриди, видяхте ли ги?
420.png
Keep on growing :stone:
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Spiral написа: 21 Яну 2023, 16:04 Рояла са пуснали някакви нови Ф1 хибриди, видяхте ли ги?
420.png
Аз до сега на ровл не дъм сял ама всеки който р сял май не е доволен от качеството.скабички идват
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Barney , Seedstocker , 00 Seeds , Bulk Seeds. Реално THC замервали сме с уред някой сортове, отклонението е минимално 1-3 процента
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2224 times

BuTaMuH написа: 21 Яну 2023, 16:16
Spiral написа: 21 Яну 2023, 16:04 Рояла са пуснали някакви нови Ф1 хибриди, видяхте ли ги?
420.png
Аз до сега на ровл не дъм сял ама всеки който р сял май не е доволен от качеството.скабички идват
Май само аз не го споделям това мнение :lol: . Преди да открия king juice, най-силния сорт за мен беше sweet zkittlez на rqs, добива също беше добър. От обикновените сортове съм гледал спешъл куин 1 и за 18% тхц си беше много добре. Не знам кои са сортовете дето са гледали колегите.
Keep on growing :stone:
Публикувай отговор