Не съм ги пробвал колега , но това което съм препоръчал е сайт - борса за семена на различни производители както са и seedsman.BuTaMuH написа: ↑08 Яну 2023, 20:07А serius seed опитвал ли си? Някакво мнение за тях като банка гледам,че са доста хвалени с тоя сорт ак47.Gugi написа: ↑08 Яну 2023, 19:14Така е правят нещо със сайта , добра алтернативав е The Attitude Seedbank , не са лоши и от тях съм пазарувал не един път имат доста брийдъри и промоций , доставката е малко по-скъпа и не може да си избираш бонусите .MasterBlaster написа: ↑08 Яну 2023, 09:54 Здравейте, колеги! Предстои ми нова пръчка на семена и много ми се иска да поръчам отново от Seedsman. За жалост обаче сайта им не практика е неизползваем. След като добавя каквото и да е в кошницата, след като цъкна върху нея, винаги ми дава съобщение "Ooops!
Something went wrong!" и на практика не мога да завърша каквато и да е поръчка. Освен това повечето сортове както на Seedsman, така и на другите брийдъри, които предлага Seedsman, са Out of stock. Ta колкото и да ми се иска, в състоянието, в което е Seedsman в момента, отпада като вариант. Чудя се дали да не пробвам с банка като Sweet Seeds, Barney или RQS. Ако не се лъжа, за последните съм чувал кофти коментари от колеги тук.
Като цяло най-доволен съм оставал от регулар семена , а от купуването на много фемки установих ,че са пълен ташак и доста често изскачат хермита не са стабилни . По едно време начина ми на отглеждане беше с повечко растения и на гроу пусках по 30-40 семена за да има и резерви и съм се нагледал на хермита от много различни брийдъри. Семките на seedsman са се представяли доста добре от фемките гледал съм RQ , humbold,duch pasion , sweet seeds, barneys и още много не се сещам всички. Регулари съм гледал на Dark Horse и последно бях набелязал Archive seeds за тях също имам добри мнения . Ако се разровиш из ютуб и разгледаш маняците какво гледат говоря за сериозни производители никой не гледа фемки и автоматици всички гледат регулари и клонинги от регулари , с пазарна цел ги правят уж да е по-лесно
.png)