Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

BuTaMuH написа: 08 Яну 2023, 20:07
Gugi написа: 08 Яну 2023, 19:14
MasterBlaster написа: 08 Яну 2023, 09:54 Здравейте, колеги! Предстои ми нова пръчка на семена и много ми се иска да поръчам отново от Seedsman. За жалост обаче сайта им не практика е неизползваем. След като добавя каквото и да е в кошницата, след като цъкна върху нея, винаги ми дава съобщение "Ooops!
Something went wrong!" и на практика не мога да завърша каквато и да е поръчка. Освен това повечето сортове както на Seedsman, така и на другите брийдъри, които предлага Seedsman, са Out of stock. Ta колкото и да ми се иска, в състоянието, в което е Seedsman в момента, отпада като вариант. Чудя се дали да не пробвам с банка като Sweet Seeds, Barney или RQS. Ако не се лъжа, за последните съм чувал кофти коментари от колеги тук.
Така е правят нещо със сайта , добра алтернативав е The Attitude Seedbank , не са лоши и от тях съм пазарувал не един път имат доста брийдъри и промоций , доставката е малко по-скъпа и не може да си избираш бонусите .
А serius seed опитвал ли си? Някакво мнение за тях като банка гледам,че са доста хвалени с тоя сорт ак47.
Не съм ги пробвал колега , но това което съм препоръчал е сайт - борса за семена на различни производители както са и seedsman.
Като цяло най-доволен съм оставал от регулар семена , а от купуването на много фемки установих ,че са пълен ташак и доста често изскачат хермита не са стабилни . По едно време начина ми на отглеждане беше с повечко растения и на гроу пусках по 30-40 семена за да има и резерви и съм се нагледал на хермита от много различни брийдъри. Семките на seedsman са се представяли доста добре от фемките гледал съм RQ , humbold,duch pasion , sweet seeds, barneys и още много не се сещам всички. Регулари съм гледал на Dark Horse и последно бях набелязал Archive seeds за тях също имам добри мнения . Ако се разровиш из ютуб и разгледаш маняците какво гледат говоря за сериозни производители никой не гледа фемки и автоматици всички гледат регулари и клонинги от регулари , с пазарна цел ги правят уж да е по-лесно :D . Или ако някой ги гледа е защото са му ги изпратили без пари и да направи реклама :) .
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

AK-47 e много слаб вид
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Sofia Cannabis написа: 09 Яну 2023, 18:49 AK-47 e много слаб вид
В Амстердам го пробвах и наистина беше доста слаб
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Gugi написа: 09 Яну 2023, 08:48
BuTaMuH написа: 08 Яну 2023, 20:07
Gugi написа: 08 Яну 2023, 19:14

Така е правят нещо със сайта , добра алтернативав е The Attitude Seedbank , не са лоши и от тях съм пазарувал не един път имат доста брийдъри и промоций , доставката е малко по-скъпа и не може да си избираш бонусите .
А serius seed опитвал ли си? Някакво мнение за тях като банка гледам,че са доста хвалени с тоя сорт ак47.
Не съм ги пробвал колега , но това което съм препоръчал е сайт - борса за семена на различни производители както са и seedsman.
Като цяло най-доволен съм оставал от регулар семена , а от купуването на много фемки установих ,че са пълен ташак и доста често изскачат хермита не са стабилни . По едно време начина ми на отглеждане беше с повечко растения и на гроу пусках по 30-40 семена за да има и резерви и съм се нагледал на хермита от много различни брийдъри. Семките на seedsman са се представяли доста добре от фемките гледал съм RQ , humbold,duch pasion , sweet seeds, barneys и още много не се сещам всички. Регулари съм гледал на Dark Horse и последно бях набелязал Archive seeds за тях също имам добри мнения . Ако се разровиш из ютуб и разгледаш маняците какво гледат говоря за сериозни производители никой не гледа фемки и автоматици всички гледат регулари и клонинги от регулари , с пазарна цел ги правят уж да е по-лесно :D . Или ако някой ги гледа е защото са му ги изпратили без пари и да направи реклама :) .
Смисъл.. регуларните стават по силни или вадят по добър добив?тъпото е че трябва да ги пускаш цъфтеж да може да им видиш пола и после да ги върнеш във вегетация а мен това ме притеснява защото все още не съм опитвал.
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Кати ми дойде семето имам 2 регулар, направо на боклука няя си правя експерименти.. да ви питам някои знае ли бензинова помпа 1 цилиндър дали шуми че тук едни ми викат че почти безшумно било ..
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Goshkata1997 написа: 10 Яну 2023, 09:31 Кати ми дойде семето имам 2 регулар, направо на боклука няя си правя експерименти.. да ви питам някои знае ли бензинова помпа 1 цилиндър дали шуми че тук едни ми викат че почти безшумно било ..
Братле ти вече си правиш пи*ки дадох ти хубав вариант и безшумен , сметни ти дали не вдига шум особено ако е двутактова 12000 оборота да се дере и мирише на бензин защо си усложняваш живота не знам😀 избора ти е между керхера и това което ти предложих за втория гарантирам ако попаднеш на хубава бройка много литри ще прехвърлиш и няма какво да и обслужваш :) ако имаш автомобил работи и с такъв акумулатор както ти написах по-горе!
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Брат просто тва не ми изглежда надеждно дето ми предложи .. иначе звънях на тия от Керхер казаха че не препоръчват за реки тва за бидони но мисля че ще стане, не виждам защо да не стане и да прав си за тия бензинови чекии..
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Goshkata1997 написа: 10 Яну 2023, 11:28 Брат просто тва не ми изглежда надеждно дето ми предложи .. иначе звънях на тия от Керхер казаха че не препоръчват за реки тва за бидони но мисля че ще стане, не виждам защо да не стане и да прав си за тия бензинови чекии..
Не искам да се меся с кофти прогнози, но това може да ти го гепят ако не е в твоя собственост. В добрият случай само ще ти го откраднат, в лошия ще чакат да видят на кого е. Тези машинарии така в нищото никога не можеш да бъдеш сигурен кой друг ще мине там и аз не бих оставяла нищо ценно и лично.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Довечера ще си пробвам новия начин за поливане :)
Прикачени файлове
20230110_121223_copy_1024x1820.jpg
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Ина здравей, нищо няма да оставям там, най малкото ще го види някой там, предпочитам да изглежда диво. Витамин тва не е ли пръскачка ръчна за грозде
Публикувай отговор