Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Goshkata1997 написа: 08 Яну 2023, 14:19 Преди два дни поръчах и платих от сиидсмен с 300 зора пратиха ми мейл че поръчката ми е удобрена, но в сайта пише че нямам поръчки а са дръпнали парите.. притеснявам се да не изгърмя ..
Щото е неделя....понеделник,вторник ще променят променят че е потеглила.
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Goshkata1997 написа: 08 Яну 2023, 14:19 Преди два дни поръчах и платих от сиидсмен с 300 зора пратиха ми мейл че поръчката ми е удобрена, но в сайта пише че нямам поръчки а са дръпнали парите.. притеснявам се да не изгърмя ..
Ще ги пратят, споко.
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Че друг път му излизат поръчките от миналата година тая година излизаха преди да поръчам, платих и вс изчезна благодаря ви все пак за утехата, тая година съм поръчал peyote zkitlez и ще ги сложа март под 600в и ще ги изкарам май началото. Ще правя клонинги тая година, първи опит..
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Пичове мисля да си купя помпа за варел електрическа с батерия 50 Мин, дали ще ми свърши работа в гората за 10 цветя да помпи от реката.. на Керхер какво ще кажете
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

MasterBlaster написа: 08 Яну 2023, 09:54 Здравейте, колеги! Предстои ми нова пръчка на семена и много ми се иска да поръчам отново от Seedsman. За жалост обаче сайта им не практика е неизползваем. След като добавя каквото и да е в кошницата, след като цъкна върху нея, винаги ми дава съобщение "Ooops!
Something went wrong!" и на практика не мога да завърша каквато и да е поръчка. Освен това повечето сортове както на Seedsman, така и на другите брийдъри, които предлага Seedsman, са Out of stock. Ta колкото и да ми се иска, в състоянието, в което е Seedsman в момента, отпада като вариант. Чудя се дали да не пробвам с банка като Sweet Seeds, Barney или RQS. Ако не се лъжа, за последните съм чувал кофти коментари от колеги тук.
Така е правят нещо със сайта , добра алтернативав е The Attitude Seedbank , не са лоши и от тях съм пазарувал не един път имат доста брийдъри и промоций , доставката е малко по-скъпа и не може да си избираш бонусите .
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Goshkata1997 написа: 08 Яну 2023, 15:32 Пичове мисля да си купя помпа за варел електрическа с батерия 50 Мин, дали ще ми свърши работа в гората за 10 цветя да помпи от реката.. на Керхер какво ще кажете
Напиши в олх помпа за гориво и ще я видиш на акомулатор е и има голям дебит цените варират 28-35лв има и цедка против камъни пясък и тн.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Gugi написа: 08 Яну 2023, 19:14
MasterBlaster написа: 08 Яну 2023, 09:54 Здравейте, колеги! Предстои ми нова пръчка на семена и много ми се иска да поръчам отново от Seedsman. За жалост обаче сайта им не практика е неизползваем. След като добавя каквото и да е в кошницата, след като цъкна върху нея, винаги ми дава съобщение "Ooops!
Something went wrong!" и на практика не мога да завърша каквато и да е поръчка. Освен това повечето сортове както на Seedsman, така и на другите брийдъри, които предлага Seedsman, са Out of stock. Ta колкото и да ми се иска, в състоянието, в което е Seedsman в момента, отпада като вариант. Чудя се дали да не пробвам с банка като Sweet Seeds, Barney или RQS. Ако не се лъжа, за последните съм чувал кофти коментари от колеги тук.
Така е правят нещо със сайта , добра алтернативав е The Attitude Seedbank , не са лоши и от тях съм пазарувал не един път имат доста брийдъри и промоций , доставката е малко по-скъпа и не може да си избираш бонусите .
А serius seed опитвал ли си? Някакво мнение за тях като банка гледам,че са доста хвалени с тоя сорт ак47.
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Гръстман ти си голяма работа бе, не се бях срещал знаеш ли че за керхера ми искат 170 за помпата и 180 за батерия, с това предложение много можеш да ми спестиш, но филма е че е навътре в гората и ще ми е много трудно да го мъкна тоя алкумолстор тежък напред назад всеки път с и тази помпа ще може ли да ми тласка водата на 10-15 м..
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Goshkata1997 написа: 08 Яну 2023, 20:29 Гръстман ти си голяма работа бе, не се бях срещал знаеш ли че за керхера ми искат 170 за помпата и 180 за батерия, с това предложение много можеш да ми спестиш, но филма е че е навътре в гората и ще ми е много трудно да го мъкна тоя алкумолстор тежък напред назад всеки път с и тази помпа ще може ли да ми тласка водата на 10-15 м..
Акумулатор 50 AH 420А ще може да тласка ще ти оставя линк каквато имам аз!

https://www.olx.bg/d/ad/pompa-za-iztoch ... 7AXJF.html
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Значи с този алкумолстор и помпа ще може да тласка 15 м за 30 Мин поне? Благодаря ти..
Публикувай отговор