Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

DeutschBuds написа: 07 Яну 2023, 12:20 Влизайте в сайтовете на брийдърите и направо от там поръчайте.Аз първия път поръчах от сийдсман и чаках 2 седмици, после поръчах от сайта на RQS и ми изпратиха една кутия с подаръци, която пристигна за 4 дни. Сега последния път влязах в сайта на Greenhouseseeds и пак при поръчка на 3 семена ми изпратиха бонус и подаръци стикери с 3 картончета с ролчета и пак за 4дни дойде.
Предимството на seedsman e че можеш да поръчаш различни брийдъри на една поръчка , пък и не всички банки за семена са в Европа .
Примерно тия дето харесвам аз са повечето в САЩ и няма как да си поръчам от техния сайт . А че поръчката е 2 седмици то си го пише не виждам каквъ е проблема , просто си поръчйа семената предварително а не 2 дни преди гроуа!
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Добре господин началник
George
Градинар
Градинар
Has thanked: 181 times
Been thanked: 318 times

Аз също ако можех да избирам бих поръчал през seedsman, но за мое голямо съжаление не мога. Просто сайтът им не работи. Първо имах проблем с картата-заради техен проблем в системата, а сега сайтът им постоянно ми дава грешки. Така че и аз се спрях на тази прослувута вила Бафо. Този гроу, който карам в момента е със семки поръчвани от там(прикачвам снимки, посредата на цъфтежа са) и определено качеството на семките в сравнение с тези от seedsman е в пъти по слабо. Blue gelatoto 41 (което е отпред в дясно на снимките) съм го гледал от семка пак на Barney, но купено през seedsman. Тогава на Mars hydro 100 ватовата лампа направи по добър цвят отколкото сега на 450 ватова лампа+палатка. През целия гроу върви тегаво. Бяха 4бр. в началото, но едно изобщо непрокара..така че определено имаше нещо, НО докато пичовете не си оправят сайта ще продължа да поръчвам от вилата, защото точно както каза колегата идват за 4-5 дни, сайта им работи перфектно, имат на Barney добър избор на семки и те така..
Прикачени файлове
IMG_20230107_184634.jpg
IMG_20230107_184644.jpg
IMG_20230107_184703.jpg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Ходил съм в вилата в Гърция нещата се съхраняват в хладилни помещения , ако това се притеснявате ако мислите че лъжа като ходите на море минете през магазина и вижте :)
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 831 times
Been thanked: 427 times

Около празниците исках да поръчам от Seedsman, но се отказах. Толкова неоптимизиран и бъгав онлайн магазин скоро не бях виждал. Освен това нямаше почти никакъв избор.
Взех от Fast Buds, по една безплатна за всяка поръчана. Пристигнаха за пет дни и то около новогодишните празници, от магазина им в Чехия, много добре опаковани. Няколко дни по късно пуснаха нова линия сортове FF, другия път бих ги пробвал.
Прикачени файлове
foto_no_exif.jpg
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

DeutschBuds написа: 07 Яну 2023, 18:06 Добре господин началник
Пак заповядай , господин новобранец.
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Gugi написа: 08 Яну 2023, 07:57
DeutschBuds написа: 07 Яну 2023, 18:06 Добре господин началник
Пак заповядай , господин новобранец.
Абе пичове тука сме за фън-а не да се караме 😀😄
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Здравейте, колеги! Предстои ми нова пръчка на семена и много ми се иска да поръчам отново от Seedsman. За жалост обаче сайта им не практика е неизползваем. След като добавя каквото и да е в кошницата, след като цъкна върху нея, винаги ми дава съобщение "Ooops!
Something went wrong!" и на практика не мога да завърша каквато и да е поръчка. Освен това повечето сортове както на Seedsman, така и на другите брийдъри, които предлага Seedsman, са Out of stock. Ta колкото и да ми се иска, в състоянието, в което е Seedsman в момента, отпада като вариант. Чудя се дали да не пробвам с банка като Sweet Seeds, Barney или RQS. Ако не се лъжа, за последните съм чувал кофти коментари от колеги тук.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2224 times

Винаги можете да поръчате от attitude seeds, аз от доста време си действам с тях, проблеми не съм имал и всеки месец имат различни freebies на известни марки. От последната поръчка имам семки на dna,blimburn,thseeds,g13 и тн. Имат и всякакви опции за stealth.
Keep on growing :stone:
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Преди два дни поръчах и платих от сиидсмен с 300 зора пратиха ми мейл че поръчката ми е удобрена, но в сайта пише че нямам поръчки а са дръпнали парите.. притеснявам се да не изгърмя ..
Публикувай отговор