На мен винаги ми дава да избирам между 3-4 вида.... иначе з регуларните е така може и мъжко да излезе.Goshkata1997 написа: ↑06 Яну 2023, 19:48 Здравей оправих се, дадоха ми подарък регулар семе и автомат които не съм гледал.. да питам тия регулар какво да ги правя не се знае дали са мъжки или женски нали ..
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Аз не знам защо толкова тоя сийдсман ви е влезнал в кръвта , но хем се чака хем цените с магазина в гърция с доставка до вкъщи (3-4 дни макс ) иначе регулара е така пускаш и гледаш малко като с жените на късмет . Като цяло регуларката е за хора с доста време и не бързащи за продукция защото времето прекарано в вег и тн и после мъж е загуба 

- grustman
- Градинар

Може брат , аз не съм очарован от тях ядох бахурката преди време нищо не беше опаковано както трябва платих си смачкани семки и тн отделно където се чака и все пак лети и се проверява не че ще направят проблем проблема би дошъл след това когато има наблюдение . Нищо лично нямам против сийда просто по ми е удобно и бързо Гърция - Петрич = цяла България
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Ял си бахурката поради твоя вина , ако им беше писал един имейл и снимки към него щеше да получиш веднага обещетитение и нови семена , мен лично са ме компенсирали не един път и то доста щедро. Единственото което ме дразни ,че сайта им става все по-гаден но това не е болка за умиране , семената са жива стока и винаги има риск , интересно ми е ако стане нещо с поръчката от Вила Бахур те как и дали изобщо ще те компенсират , другото е че имат съмнително стари сортове дето ги има само при тях ама да не задълбавам , писал съм ги вече тия работи. Аз лично пазарувам семена вече 7 години и най-добро обслужване както и като качество на семената съм получил от сийдсман.grustman написа: ↑06 Яну 2023, 23:25Може брат , аз не съм очарован от тях ядох бахурката преди време нищо не беше опаковано както трябва платих си смачкани семки и тн отделно където се чака и все пак лети и се проверява не че ще направят проблем проблема би дошъл след това когато има наблюдение . Нищо лично нямам против сийда просто по ми е удобно и бързо Гърция - Петрич = цяла България![]()
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Аз съм на същото мнение...сегашния sour di8о8esel е купуван от там тези на blimburn от 6 бр тръгнаха 2 от който вървяха много кекаво докато тръгнат като хората.Колко са засроелу семената пти тях те си знаят. А от сеедсмен купувах алл гас ог и на опаковката имаше дата която беше на около 3 месеца по стара от датара на покупка.
- grustman
- Градинар

Твоя воляGugi написа: ↑07 Яну 2023, 08:31Ял си бахурката поради твоя вина , ако им беше писал един имейл и снимки към него щеше да получиш веднага обещетитение и нови семена , мен лично са ме компенсирали не един път и то доста щедро. Единственото което ме дразни ,че сайта им става все по-гаден но това не е болка за умиране , семената са жива стока и винаги има риск , интересно ми е ако стане нещо с поръчката от Вила Бахур те как и дали изобщо ще те компенсират , другото е че имат съмнително стари сортове дето ги има само при тях ама да не задълбавам , писал съм ги вече тия работи. Аз лично пазарувам семена вече 7 години и най-добро обслужване както и като качество на семената съм получил от сийдсман.grustman написа: ↑06 Яну 2023, 23:25Може брат , аз не съм очарован от тях ядох бахурката преди време нищо не беше опаковано както трябва платих си смачкани семки и тн отделно където се чака и все пак лети и се проверява не че ще направят проблем проблема би дошъл след това когато има наблюдение . Нищо лично нямам против сийда просто по ми е удобно и бързо Гърция - Петрич = цяла България![]()
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Лошото е че сийсдсмана верно доста е обеднял откъм асортимент.. няма Барнита, няма Дъч Пешън, много неща дето ги имаше ги няма, дано да е временно и да позаредят повечко сортовe и банки занапред в годината. То освен тях и вилабафото, кой друг сайт е проверен и с качествени семки да пристигат до България безпроблемно? Много ме сърби и мене да поръчам от Вилата нещо на хъболдт примерно, но като знам че са супер стари семките и неясно как са съхранявани наистина си е руска рулетка. Гледам, че вече имат Runtz X Layer Cake на Барни, което е сорт 2022, значи вероятно освен старите семки зареждат и някакви по-нови сортове чат-пат..
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
Влизайте в сайтовете на брийдърите и направо от там поръчайте.Аз първия път поръчах от сийдсман и чаках 2 седмици, после поръчах от сайта на RQS и ми изпратиха една кутия с подаръци, която пристигна за 4 дни. Сега последния път влязах в сайта на Greenhouseseeds и пак при поръчка на 3 семена ми изпратиха бонус и подаръци стикери с 3 картончета с ролчета и пак за 4дни дойде.
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
По-скоро имат нов сайт от няма и седмица и според мен все още не са прехвърлили всичкия асортимент , то буквално няма нищо в моментаiKAR написа: ↑07 Яну 2023, 11:22 Лошото е че сийсдсмана верно доста е обеднял откъм асортимент.. няма Барнита, няма Дъч Пешън, много неща дето ги имаше ги няма, дано да е временно и да позаредят повечко сортовe и банки занапред в годината. То освен тях и вилабафото, кой друг сайт е проверен и с качествени семки да пристигат до България безпроблемно? Много ме сърби и мене да поръчам от Вилата нещо на хъболдт примерно, но като знам че са супер стари семките и неясно как са съхранявани наистина си е руска рулетка. Гледам, че вече имат Runtz X Layer Cake на Барни, което е сорт 2022, значи вероятно освен старите семки зареждат и някакви по-нови сортове чат-пат..
Ще им трябва някакво време да го нагласят както предния път като направих нов сайт.
.png)