Здравейте, днес стават 17 дни от поникване и пресадих 3те горили и мимозата в новата палатка в 14л саксий. Поляти са с около 250мл на саксия (вода + ризотоник)
В старата палатка останаха 2 берита и 2 гелато. Те също са поляти с около 250мл на саксия.
Температурата и в 2та бокса варира между 19/24°
Влажноста около 60%
Лампите са на по 50-55см от цветята и съм увеличил мощността на 65%
Постепенно ще увеличавам водата, защото предния гроу ги преполивах яко. Сега ги чакам по 4-5 дни да съхнат и резултат имаше. Кореновата система беше много по развита от предния гроу. Няма да им давам и толкова много храна. Ще ги карам само с минималните дози.
Искам да попитам кога мога да включа в менюто им
CannaZym?
Вентирлаторите вътре работят и в 2та бокса с цел заздравяване на стеблата.
Остава само 1 бери да пресадя но то тръгна последно и ще го изчакам още няколко дни.
Поздрави
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Нов Дневник 2
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
Може да го почваш вече.SmokeMachine написа: ↑07 Дек 2022, 20:28 Искам да попитам кога мога да включа в менюто им
CannaZym?
Поздрави
Keep on growing 
-
SmokeMachine
- Градинар

А колко време да го давам и пречи ли това че още не съм давал храна(bio Vega) и че почвата е по заредена (микс от biobizz All mix и Light mix) съотношение 70/30?Spiral написа: ↑08 Дек 2022, 14:53Може да го почваш вече.SmokeMachine написа: ↑07 Дек 2022, 20:28 Искам да попитам кога мога да включа в менюто им
CannaZym?
Поздрави
Благодаря за отговора
Поздрави
- Spiral
- Баш Градинар

По схема на канна се дава до края, пишеше и че служи за подготовка на почвата ако ще се използва наново, но не знам колко върши тази работа. Не пречат нещата дето питаш, само внимавай да не преполиваш.SmokeMachine написа: ↑08 Дек 2022, 16:03А колко време да го давам и пречи ли това че още не съм давал храна(bio Vega) и че почвата е по заредена (микс от biobizz All mix и Light mix) съотношение 70/30?Spiral написа: ↑08 Дек 2022, 14:53Може да го почваш вече.SmokeMachine написа: ↑07 Дек 2022, 20:28 Искам да попитам кога мога да включа в менюто им
CannaZym?
Поздрави
Благодаря за отговора
Поздрави
Keep on growing 
-
SmokeMachine
- Градинар

Здравейте, днес стават 22 дни от показването им над земята (едното е с 10 дни назад и ще решавам в движение каква съдба ще го сполети)
5 дни от последното поливане.
Температура в боксовете 18-20 тъмно - 21-24 светло
Влажност и в двата бокса 50-65%
Увлажнителя работи по 2-3 пъти през светлия период за по 1-2 часа. Г/д се стремя да поддържам 60% влажност
Лампите са на около 55-60см от тях и са на 65-70% мощност.
Вентилаторите вътре работят.
Изкарващите са на 70% мощност.
Днес са поляти със 1.8л разтвор (1.8л вода + 4мл ризотоник + 2мл CANNAZYM)
PH 6.5
1л за по големите растения и 0.8л за по малките.
Поздрави
5 дни от последното поливане.
Температура в боксовете 18-20 тъмно - 21-24 светло
Влажност и в двата бокса 50-65%
Увлажнителя работи по 2-3 пъти през светлия период за по 1-2 часа. Г/д се стремя да поддържам 60% влажност
Лампите са на около 55-60см от тях и са на 65-70% мощност.
Вентилаторите вътре работят.
Изкарващите са на 70% мощност.
Днес са поляти със 1.8л разтвор (1.8л вода + 4мл ризотоник + 2мл CANNAZYM)
PH 6.5
1л за по големите растения и 0.8л за по малките.
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

Здравейте, днес стават 26 дни от показването над земята и 19 ден от реална вегетация (ако греша ме коригирайте)
Мисля че няма смисъл да броя първата седмица след покълването.
Поляти са общо с 2л вода +3мл ризотоник и 2.5мл CANNAZYM.
Допълнил съм саксийте с почва и пресадих последното Бери, че другите станаха за топиране, а то още не беше Пресадени.
Във новия бокс всичко е окей според мен (горилите и закъсбялата мимоза)
Горилите много се издължиха вече и се чудя дали да не увелича лампата малко????
Във стария бокс 2те Gelato си вървят добре. Малко нисички.
Едното бери е пресадено а другото се вижда на снимката (много увито стебло от долу и стана шибан храст)
Нямат следи от дефицит или глад и ми изглеждат добре зелени всичките.
Температурата през нощта им пада на 16-17 ° а през деня седи на 21-23° без отопление.
Ако пусна радиатора ще стане 25-26° и ми е много трудно да я държа еднаква че ходя на работа и няма как.
Влажноста със увлажнителя на 25% мощост 60-65% и в двата.
Лампите са на 50-55см на 65-70%
Моля за мнение и съвет. Със бокса на Марс Хидро ми пратиха и мрежа и искам да я ползвам за горилите че станаха много дълги малко да ги овладея на височина. Кога е най добре да я поставя и трябва ли да я пера или дезинфекцирам.
Плана ми е следния:
По високите със 2 топирания, ниските с 1 а може и без. Не правя глупост със поливането и без много зоб. Почвата на БиоБиз allmix се държи добре за сега и няма да давам БиоВега за сега. Ризотоника ще го вдигна на 2.5мл/л както го дават, а CANNAZYM ще давам по 2мл/л малко по малко от даденото.
Вентилатоите вътре работят.
Изкарващите вентилатори на 60% мощност.
Въпрос: проблем ли е че има малко разсипана почва долу в палатката (на дъното на палатлата) проблем ли ще е ако почистя с прахосмукачка вътре при тях?
П.с- Сори за шльокавицата но ме хвана 4и20 във 8и10.
Благодаря предварително
Поздрави
Поляти са общо с 2л вода +3мл ризотоник и 2.5мл CANNAZYM.
Допълнил съм саксийте с почва и пресадих последното Бери, че другите станаха за топиране, а то още не беше Пресадени.
Във новия бокс всичко е окей според мен (горилите и закъсбялата мимоза)
Горилите много се издължиха вече и се чудя дали да не увелича лампата малко????
Във стария бокс 2те Gelato си вървят добре. Малко нисички.
Едното бери е пресадено а другото се вижда на снимката (много увито стебло от долу и стана шибан храст)
Нямат следи от дефицит или глад и ми изглеждат добре зелени всичките.
Температурата през нощта им пада на 16-17 ° а през деня седи на 21-23° без отопление.
Ако пусна радиатора ще стане 25-26° и ми е много трудно да я държа еднаква че ходя на работа и няма как.
Влажноста със увлажнителя на 25% мощост 60-65% и в двата.
Лампите са на 50-55см на 65-70%
Моля за мнение и съвет. Със бокса на Марс Хидро ми пратиха и мрежа и искам да я ползвам за горилите че станаха много дълги малко да ги овладея на височина. Кога е най добре да я поставя и трябва ли да я пера или дезинфекцирам.
Плана ми е следния:
По високите със 2 топирания, ниските с 1 а може и без. Не правя глупост със поливането и без много зоб. Почвата на БиоБиз allmix се държи добре за сега и няма да давам БиоВега за сега. Ризотоника ще го вдигна на 2.5мл/л както го дават, а CANNAZYM ще давам по 2мл/л малко по малко от даденото.
Вентилатоите вътре работят.
Изкарващите вентилатори на 60% мощност.
Въпрос: проблем ли е че има малко разсипана почва долу в палатката (на дъното на палатлата) проблем ли ще е ако почистя с прахосмукачка вътре при тях?
Благодаря предварително
Поздрави
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Красота
- Spiral
- Баш Градинар

Аз ги броя от ден 1ви и за мен ти си в 26ти ден, а не в 19ти.Ризотоника го дават4мл/л първа седмица после 2мл/Л през вег не 2.5, а в цъфтеж по 0.5мл/л. Не виждам защо ще намаляш каназима, 0.5 не е от значение за лека ензимна добавка. Няма да е проблем да изчистиш палатката.SmokeMachine написа: ↑16 Дек 2022, 20:39 Здравейте, днес стават 26 дни от показването над земята и 19 ден от реална вегетация (ако греша ме коригирайте)
Ризотоника ще го вдигна на 2.5мл/л както го дават, а CANNAZYM ще давам по 2мл/л малко по малко от даденото.
Благодаря предварително
Поздрави
Keep on growing 
-
SmokeMachine
- Градинар

Благодаря за отговора и мненията.Spiral написа: ↑16 Дек 2022, 23:29Аз ги броя от ден 1ви и за мен ти си в 26ти ден, а не в 19ти.Ризотоника го дават4мл/л първа седмица после 2мл/Л през вег не 2.5, а в цъфтеж по 0.5мл/л. Не виждам защо ще намаляш каназима, 0.5 не е от значение за лека ензимна добавка. Няма да е проблем да изчистиш палатката.SmokeMachine написа: ↑16 Дек 2022, 20:39 Здравейте, днес стават 26 дни от показването над земята и 19 ден от реална вегетация (ако греша ме коригирайте)
Ризотоника ще го вдигна на 2.5мл/л както го дават, а CANNAZYM ще давам по 2мл/л малко по малко от даденото.
Благодаря предварително
Поздрави
Благодарен съм за насоките.
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

Здравейте, искам да попитам нещо и ще се радвам на мнението и съвата ви.
3те горили станаха много високи се чудя дали да опъна мрежата (за да мога да ги оформя) или да изчакам след топирането което мисля да е след 2 дни защото ще мога да ги топирам над 4та двойка листа. Мисля си че ако ги оставя така ще станат по 1м и заеде след стреча.
Благодаря предварително
Поздрави
3те горили станаха много високи се чудя дали да опъна мрежата (за да мога да ги оформя) или да изчакам след топирането което мисля да е след 2 дни защото ще мога да ги топирам над 4та двойка листа. Мисля си че ако ги оставя така ще станат по 1м и заеде след стреча.
Благодаря предварително
Поздрави
.png)