Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Ясно ти как прилагаш 4-5 дни докато като счупиш клонка да се чува хръц и след това трийм , между другото не знам дали е правилно но мисля като ги изсуша триймна и по буркан с Boveda какво мислиш?
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1332 times
- Been thanked: 2318 times
Еми влез ми в профила и виж последния гроу как го направих, 4-5 дни е много малко, желателно е да съхнат по-бавно, поне 2 седмици е при мен докато чуя правилното "хръц" . Тримвам грубо -листата, на които виждам дръжката изчезват, оставям само малките около главите докъдето има кристал и когато са готови ги прибирам по бурканите. Финалното чистене е вече като ще ги пуша, така имам най-добър вкус.
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1332 times
- Been thanked: 2318 times
Аз и от боведа, и от интегра бууст съм доволен, ще ти свършат работа.
Keep on growing 
- grustman
- Градинар

Благодарско
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Аз имам Боведа която е на 8 г и още работи .
Разбира се презаредена няколко пъти
Разбира се презаредена няколко пъти
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Привет! Знаете ли дали и от коя дата ще има промоции в сиидсман .. по рано ви питах за по тежък сорт който пребива от малко и е идиотоустойчив и лесен за гледане,както и да пуска доволно спрях се на Peyote zkittlez, ако някой има по добро предложение благодаря.. понеже ще мога да гледам само 2-3 китки и това ще ми бъде за цялата година за пушене..така сме старите кучета.. още не съм попаднал на нещо което да ме нокаутира от малко.. дано пейота е правилен избор . Става въпрос за Аутдор 2023. Весели празници!
- grustman
- Градинар

Sofia Cannabis написа: ↑05 Дек 2022, 22:40Не те блокират докато не се съберат много оплаквания срещу теб.DeutschBuds написа: ↑05 Дек 2022, 21:59 А ако аз кача клипове от чужбина, но на български пак ли могат да ги блокират? Въртеше ми се като идейка.
Братле търсих търсих и намерих направи в Social Club регистрация там няма проблем постоянно пускат снимки клипове ще е много интересно да пускаш там образователните неща и за джонгата и всичко друго
-
new vilager
- Градинар

- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 223 times
Здрасти furstsytizen, знам че не е по темата, но не намерих подобна. ...та да питам как може да изпращаме лични съобщения ? По-точно искам да се свържа с теб 
"Освен сега, има и после !"
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
https://www.youtube.com/watch?v=uTo2m7rqUQg
Не съм сигурен дали е добре, че все пак темата набира повече популярност, или е зле, защото се изговориха и куп глупости, като например, че канабисът достигал до 60 метра височина, сатива било сорта коноп, който е индустриален, а индика било сорт коноп, който е наркотик, и прочее и прочее...

Не съм сигурен дали е добре, че все пак темата набира повече популярност, или е зле, защото се изговориха и куп глупости, като например, че канабисът достигал до 60 метра височина, сатива било сорта коноп, който е индустриален, а индика било сорт коноп, който е наркотик, и прочее и прочее...
- grustman
- Градинар

Доста фимирано интервюiKAR написа: ↑22 Дек 2022, 19:37 https://www.youtube.com/watch?v=uTo2m7rqUQg
![]()
.png)