Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Люти чушки
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Голяма краста е нали? 
completely mad
-
Pazuzo
- Градинар

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 82 times
Яко, миналата година се нахендрих със семена от някакъв тъп магазин, от 5-6 сорта израстнаха еднакви чушки, с неясен произход. Тази година попаднах на тея хотфарм, много съм доволен, всичко покълна единственно шоколадовото хабанеро от 10 семки 3 растения пораснаха.
Поствам снимка на неизяснената чушка (червени, натопорчени нагоре като руски багер ) и една на растящи български моркови.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Браво, много добре изглеждат. Аз също се заглеждах по българския морков точно в хотфарм. Незнайния сорт също много радва.Pazuzo написа: ↑26 Юли 2019, 19:54Яко, миналата година се нахендрих със семена от някакъв тъп магазин, от 5-6 сорта израстнаха еднакви чушки, с неясен произход. Тази година попаднах на тея хотфарм, много съм доволен, всичко покълна единственно шоколадовото хабанеро от 10 семки 3 растения пораснаха.![]()
Поствам снимка на неизяснената чушка (червени, натопорчени нагоре като руски багер ) и една на растящи български моркови.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Crazy Train
- Баш Градинар

- Crazy Train
- Баш Градинар

Къпах ги с пръскалката с вода да съборя трупове и захари, че листата бяха ливосано яко. А и бая живи съборих. След неколко дена баня и ще се оправят.
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар

Toя морков много ми прилича на румънска шипка. Ако е такава, знам как люти. Много са ми люти на мене, ама като ги мариновам по-стават.
completely mad
-
Pazuzo
- Градинар

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 82 times
Ами май са едно и също, викали му румънка също така. Сигурно македонци , сърби и сие имат тяхни си имена но факт е че като гугълнеш bulgarian carrot ще получиш реалната картинаCrazy Train написа: ↑28 Юли 2019, 15:49Toя морков много ми прилича на румънска шипка. Ако е такава, знам как люти. Много са ми люти на мене, ама като ги мариновам по-стават.![]()
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
И аз бях по село и ме зарибихте да си взема два вида чушки:)Ето ги,но не им знам имената,от баба са:)Моите са в една саксия тези двата вида-тънката и лилавата,ще ги разделя тези дни.А снимката с доматите я слагам за да видите ей тези топчестите чушленца отбелязани със синя стрелка(от тях нямаше останали в саксия,затова не взех),много хубави стават "пукани" на кутлон с чесън и оцет мммммм!!!!!!Чудех се могат ли растенийцата да зимуват,веднъж имах едни от тънките и ми седяха и за другата пролет храсти,нищо им нямаше,а друг път друг вид загина?!Обичайно са си едногодишни...….
.png)