Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Blue Dream V2

Семена марихуана
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Здравейте! Открих причината за проблема и го реших, няма да изпадам в технически детайли. Та ето това е снимката от вторник, когато бяха станали 4 седмици откакто се показаха. Махнах всички големи листа и въпреки това не усетиха никакъв стрес, просто продъжават да развиват разклоненията. Поливам само по 500мл. разтвор с Rhizotonic веднъж на 6 дни. Може да звучи като плашещо малко количество вода, но така усещам нуждите им в моите усовия, пък и се чувстват добре. Последния път добавих и малки дози от Cal-Mag.
foto_no_exif (3).jpg
Ето и снимки от тази вечер, тук ги няма големите листа и на вътрешните.
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg
Ще изчакам малко да дръпнат и мисля да топирам някои връхчета. Този път съм решил да пробвам дълга вегетация и ми е интересно какво ще се получи. Ами това е, моля да бъдат изтрити всички постове относно проблема с бъга,
:weed4:
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

MasterBlaster написа: 04 Ное 2022, 20:17 Здравейте! Открих причината за проблема и го реших, няма да изпадам в технически детайли. Та ето това е снимката от вторник, когато бяха станали 4 седмици откакто се показаха. Махнах всички големи листа и въпреки това не усетиха никакъв стрес, просто продъжават да развиват разклоненията. Поливам само по 500мл. разтвор с Rhizotonic веднъж на 6 дни. Може да звучи като плашещо малко количество вода, но така усещам нуждите им в моите усовия, пък и се чувстват добре. Последния път добавих и малки дози от Cal-Mag.
foto_no_exif (3).jpg

foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg

Ще изчакам малко да дръпнат и мисля да топирам някои връхчета. Този път съм решил да пробвам дълга вегетация и ми е интересно какво ще се получи. Ами това е, моля да бъдат изтрити всички постове относно проблема с бъга,
Здравей , колега за по-дълга вегетация трябва и по-голяма саксия , защото така в малката с дълга вегетация ще почнат по-бързо да цъфтят и няма да стречнат много и по-бързо ще завършат с цъфтежа ,когато ги пуснеш 12/12 трябва място и за новите корени , за да удвои растението размера си трябва да удвои и корена а в малката саксия няма много на къде .
Растенията иглеждат много добре , браво!
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар

Здравейте! По традиция дойде деня за ъпдейт. Вече направиха 5 седмици вегетация и с оглед на коментара на Gugi наистина след няколко дни май ще обръщам режима. Все още не съм торил и така като гледам с тази почва ще започна директно с Bio Flores + Bio Boost в момента в който сменя режима. Давам си сметка, че мястото на овлажнителя не е в палатката, но бокса ми е в същото помещение в което на практика живея и не мога да поддържам нормална влагата вътре в бокса ако овлажнителят е навън, вероятно с пускането на 12/12 все пак ще го преместя до страничното прозорче.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
Gugi
Градинар
Градинар

MasterBlaster написа: 08 Ное 2022, 19:17 Здравейте! По традиция дойде деня за ъпдейт. Вече направиха 5 седмици вегетация и с оглед на коментара на Gugi наистина след няколко дни май ще обръщам режима. Все още не съм торил и така като гледам с тази почва ще започна директно с Bio Flores + Bio Boost в момента в който сменя режима. Давам си сметка, че мястото на овлажнителя не е в палатката, но бокса ми е в същото помещение в което на практика живея и не мога да поддържам нормална влагата вътре в бокса ако овлажнителят е навън, вероятно с пускането на 12/12 все пак ще го преместя до страничното прозорче.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
До входа на входящия въздух ли го беше сложил когато е бил извън бокса ?
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар

Слагам го до палатката точно до вкарващия прозорец, но когато стане тъмно, прозорецът трябва да се затвори ръчно и ако ме няма там, няма как да се затвори. Което прави процесът доста неудобен.

Да не е празен поста ето ги на ден 37. Тези дни ще ги превключа на 12/12.
foto_no_exif.jpg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

MasterBlaster написа: 10 Ное 2022, 21:44
Слагам го до палатката точно до вкарващия прозорец, но когато стане тъмно, прозорецът трябва да се затвори ръчно и ако ме няма там, няма как да се затвори. Което прави процесът доста неудобен.

Да не е празен поста ето ги на ден 37. Тези дни ще ги превключа на 12/12.
foto_no_exif.jpg
Време е , защото така ще тръгнат нагоре 🤪😀 успех
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар

Здравейте! Днес мина ден 42, който им беше последен ден вегетация и от днес вече за на режим 12/12. Изкарах цялата вегетация без нито капка торове. Почвата на CANNA Terra Professional се оказа много добре заредена и много ми хареса как се развиват в нея. Буквално изкараха цяата вегетация само на Rhizotonic и две дози Cal-Mag. От следващата поливка постепенно започвам с Bio Flores + Bio Boost, като няма да спирам напълно Rhizotonic, но ще го оставя на минимална доза. Лампата последната седмица и половина е на 100% като беше на около 40см. от върховете. Сега повдигнах на около 45см. с идеята са има малко здравословен стреч след смяната на режима.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
SmokeMachine
Градинар
Градинар
Has thanked: 583 times
Been thanked: 347 times

MasterBlaster написа: 04 Ное 2022, 20:17 Здравейте! Открих причината за проблема и го реших, няма да изпадам в технически детайли. Та ето това е снимката от вторник, когато бяха станали 4 седмици откакто се показаха. Махнах всички големи листа и въпреки това не усетиха никакъв стрес, просто продъжават да развиват разклоненията. Поливам само по 500мл. разтвор с Rhizotonic веднъж на 6 дни. Може да звучи като плашещо малко количество вода, но така усещам нуждите им в моите усовия, пък и се чувстват добре. Последния път добавих и малки дози от Cal-Mag.
foto_no_exif (3).jpg

foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg

Супер са, браво. Ще следя с интерес
Поздрави
Gugi
Градинар
Градинар

MasterBlaster написа: 15 Ное 2022, 20:58 Здравейте! Днес мина ден 42, който им беше последен ден вегетация и от днес вече за на режим 12/12. Изкарах цялата вегетация без нито капка торове. Почвата на CANNA Terra Professional се оказа много добре заредена и много ми хареса как се развиват в нея. Буквално изкараха цяата вегетация само на Rhizotonic и две дози Cal-Mag. От следващата поливка постепенно започвам с Bio Flores + Bio Boost, като няма да спирам напълно Rhizotonic, но ще го оставя на минимална доза. Лампата последната седмица и половина е на 100% като беше на около 40см. от върховете. Сега повдигнах на около 45см. с идеята са има малко здравословен стреч след смяната на режима.

foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
Всичко изглежда много добре , ако можеш повдигни на нещо по-ниските да се изравнят с другите :stone:
SmokeMachine
Градинар
Градинар
Has thanked: 583 times
Been thanked: 347 times

foto_no_exif (3).jpg

foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg

Подкрепям идеята за по дълга вегетация... Мисля аз да им дам около 40-45 дни. Успех колега
Поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”