Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Здравейте пак 
Днес пак направих едно нощно посещение...да полея със 2 рата туба с вода със малко захър вътре...и вече китката изглежда добре...няма жълтеене...явно амониевата селитра е помогнала малко....ще видя да си купя меласа...но някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря...вече всичко изглежда наред...и май започва да прави главички хд...дано станат на тикви...когато намеря време ще полея с чая от коприва...също така имам един тор от бананови кори на 2 месеца...където корите направо се разградиха хд...и ми се иска да сложа всичко на едно и да полея...примерно 10л туба...5 л вода...чая от бананови кори и после квото остане до горе чай от коприва...а другата част от чая от коприва пак така със водичка ш го сипя...добра идея ли е?...искрено благодаря на всички който ми помогнаха....вие сте страхотни
Хубав ден
И яки тикви да санат хд
Днес пак направих едно нощно посещение...да полея със 2 рата туба с вода със малко захър вътре...и вече китката изглежда добре...няма жълтеене...явно амониевата селитра е помогнала малко....ще видя да си купя меласа...но някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря...вече всичко изглежда наред...и май започва да прави главички хд...дано станат на тикви...когато намеря време ще полея с чая от коприва...също така имам един тор от бананови кори на 2 месеца...където корите направо се разградиха хд...и ми се иска да сложа всичко на едно и да полея...примерно 10л туба...5 л вода...чая от бананови кори и после квото остане до горе чай от коприва...а другата част от чая от коприва пак така със водичка ш го сипя...добра идея ли е?...искрено благодаря на всички който ми помогнаха....вие сте страхотни
Хубав ден
И яки тикви да санат хд
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
Blazeit420
- Нов Градинар

- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 51 times
Здравейте, можете ли да ми препоръчате листен тор?
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Всеки течен тор ще ти свърши работа. По-ниска концентрация.
Ако искаш да стимулираш растенията на хормонална основа (което не е препоръчително) търси препарати с triacontanol (canna boost) в тях.
Ако искаш да стимулираш растенията на хормонална основа (което не е препоръчително) търси препарати с triacontanol (canna boost) в тях.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
- Баш Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 92 times
firstcitizen написа: ↑21 Юли 2019, 09:05 Растенията изяждат почвата така, че искат още торене.
Неспирай още с азота. Давай и от другите хранителни вещества .
Има ли опасност да пораснат над оградата?
Помисли за окрепване на саксиите и растенията, че като натежът главите в цъфтежа да не почнат да падат клони и растения.
Наливам ги веднъж седмично шестте с 33 литра разтвор смес от три вида кристалон, като калия и фосфора са 50 процента от азота, гледам че се появяват пистили вече. Май в началото ги изгарях с торенето, все пак почва, ЧКЧ, перлит и поливки, много листа изсъхнаха, пожълтяха, сега са рядкост, май съм преторявал. Няма да се покажат над оградата, хем че единия със саксията е колкото стая висок, три са укрепени, че едната саксия на по-миналата буря беше паднала. Ще ги укрепвам с връзки, като се стигне до наливане на глави, там съм 2-3 пъти седмично. Струва ми се, че ще трябва да премахна доста листа, "София канабис" май спомена нещо, че късал листата, като почнели да наливат главите, но не го намирам, къде е, този негов пост. Гледах някъде такъв метод, където махат листата, но трябва да го разуча, понеже като гледам зор ще стига светлина, много са окосмени
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Изглеждат супер, много добре се справяш.
Относно махането на листата, трябва да внимаваш с външните растения.
Това което бях обяснил е за indoor,като отглеждаш outdoor можеш да махаш листа, но неможеш да махнеш всички листа като при indoor.
Можеш да започнеш с долната една трета от растението и да преминеш нагоре. Ако виждаш много големи листа които блокират светлината на разклонение което ще е бъдеща глава можеш да го махнеш. Не прекалявай все пак.
Като цяло на outdoor не се прилагат същите техники като на indoor.
Относно махането на листата, трябва да внимаваш с външните растения.
Това което бях обяснил е за indoor,като отглеждаш outdoor можеш да махаш листа, но неможеш да махнеш всички листа като при indoor.
Можеш да започнеш с долната една трета от растението и да преминеш нагоре. Ако виждаш много големи листа които блокират светлината на разклонение което ще е бъдеща глава можеш да го махнеш. Не прекалявай все пак.
Като цяло на outdoor не се прилагат същите техники като на indoor.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
wefelwel
- Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 67 times
Здравейте колеги! Имам едно фотопериодно растение, което е голямо 20см, беше засято на 8.07. Ще има ли време да влезе в цъфтеж, храня го яко, струват ли си грижите има ли вероятност да не цъфне.
.png)