Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Диагностика за растения в почва (снимки)
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
- grustman
- Градинар

Поръчах си микроскоп утре ще го взема да разгледам да купувам ли нийм и какъв точно нямам желание да ги изгубя
- grustman
- Градинар

Проверих ph то е много високо 8 и нещо на чиста вода а с торовете някъде към 7 и нещо но тестера ми е от тези с капки и цвят та ще го свалям поръчах си понеже ползвам на биобиз гамата да е всичко едно от тука идва проблема и блокира най вероятно освояванетето
- grustman
- Градинар

- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
- grustman
- Градинар

Прав сте Sofia Cannabis поръчах си за сваляне също и масло от нийм пишат че на литър 10мл масло 10 течен сапун а какъв да бъде той погледна ли снимките по горе...
-
Smokey
- Градинар

- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 18 times
Здравейте, пак съм тук. Оказа се че имам трипс и най вероятно той в комбинация с дефицита на кал-маг ми е нанесъл тия щети. Не ми се иска да пръскам с ним-азал в този стадий на цъфтеж и се чудя дали е проблем после да го пуша като е имало трипс?
Гледах трихомите и ми изглежда, че след 1-2 седмици може би ще е готово за бране, обаче има и доста бели власинки. (кажете си мнението и вие)
Гледах трихомите и ми изглежда, че след 1-2 седмици може би ще е готово за бране, обаче има и доста бели власинки. (кажете си мнението и вие)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Според мен си много далеч от две седмици. Трихомите се гледат, не по листата, а по калиаксите поне от средния етаж на растението. Махни прецаканите листа, тъкмо ще правят по малко сянка, а работа вече не вършат. Проблем с калций не виждам, по скоро магнезий. Калций и магнезий трябва да са в определено съотношение, 3 към 1, когато се развали баланса, може да се заключат много неща, но това не означава, че ги няма в почвата!Smokey написа: ↑19 Окт 2022, 18:16 Здравейте, пак съм тук. Оказа се че имам трипс и най вероятно той в комбинация с дефицита на кал-маг ми е нанесъл тия щети. Не ми се иска да пръскам с ним-азал в този стадий на цъфтеж и се чудя дали е проблем после да го пуша като е имало трипс?
CF9128D2-7B81-49D0-88B7-1B9D6250A5E0.jpeg
-
Smokey
- Градинар

- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 18 times
Значи доста бавни ще излязат тези автоматици
Пуснал съм ги на 08.08. Каъо ги броя сега са 11та седмица, но ще ги чакам..
Трипса пречи ли, че после ще го пуша?
Със сигурност за толкова години в които пуша от улицата съм изпушил всякакви гадории, но сега като знам и като си ги гледам аз го мисля дали не е проблем да се пуши..
Трипса пречи ли, че после ще го пуша?
Със сигурност за толкова години в които пуша от улицата съм изпушил всякакви гадории, но сега като знам и като си ги гледам аз го мисля дали не е проблем да се пуши..
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
За трипса не мога да кажа нищо, до сега не съм се сблъсквал с него....
.png)