Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
sunnybeach
Градинар
Градинар
Has thanked: 87 times
Been thanked: 72 times

wefelwel написа: 27 Сеп 2022, 20:12 Не е вярно, 60% процента трябва да са кафеви, тоест повече от половината, тогава вече става за бране!

За всеки е различно, аз може да обичам 50% да са кафеви, друг може да обича всички да са млечни.
От момента ,в който всички трихоми станат млечни се отваря прозореца за бране:
Млечните трихоми съдържат thc-a , а когато започнат да покафеняват thc се превръща в cbn.
GRWTOP
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Gugi написа: 24 Сеп 2022, 14:56
wefelwel написа: 24 Сеп 2022, 13:35 По около 6-7 литра се пада на растение всеки ден.
Поливането трябва да го съобразяваш и с това какво е времето , това 6л на ден ми се вижда доста малко . Аз навън не поливам под 40-50л на растение и това с туби , при теб има система с капково и явно водоизточник , не виждам защо не ги поливаш обилно и през няколко дни ?
40-50l на веднъж ли поливаш, че нещо не стана много ясно. През ден ли ходиш 3 пъти в Седмицата ли са тези 50л?

До 6л разтвор с каквото ползваш е достатъчно! През ден, ако не е валяло днес цял ден разбира се. Много зависи от мястото през какъв часови пояс са на постоянно слънце. Почвате земновлажна ли ти изглвжда или е суха на барут.. ВЪПРОСИТЕЛНИТЕ СА МНОГО!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Търсете поне нещо Био да е. Рапакс много пъти се каза,да, имаше и още някакъв, но не и Карате и подобни. Главите са изградени от топченца и това нещо навлиза навътре и попива яко, аз не мисля че ще се махне въобще и след карантината, а пък навън няма как още 60 дни да растат. Тези карантина са примерно за плодове, ябълка и тн, които поне могат да се измият. Избягвайте ги силните отрови всячески, а в цъфтежа изобщо. Това сега не бих го предложила на приятел да го пуши, не бих направила лекарства от него и не бих си го сложила във вейпа в никакъв случай.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Inna написа: 29 Сеп 2022, 12:59 Търсете поне нещо Био да е. Рапакс много пъти се каза,да, имаше и още някакъв, но не и Карате и подобни. Главите са изградени от топченца и това нещо навлиза навътре и попива яко, аз не мисля че ще се махне въобще и след карантината, а пък навън няма как още 60 дни да растат. Тези карантина са примерно за плодове, ябълка и тн, които поне могат да се измият. Избягвайте ги силните отрови всячески, а в цъфтежа изобщо. Това сега не бих го предложила на приятел да го пуши, не бих направила лекарства от него и не бих си го сложила във вейпа в никакъв случай.
Системните препарати тровят растението от вътре, те не могат да се махнат с измиване.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Колеги от утре с повишено внимание по горите. Разрешават груповия лов на дива свиня.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Vetrushka написа: 29 Сеп 2022, 17:22
Inna написа: 29 Сеп 2022, 12:59 Търсете поне нещо Био да е. Рапакс много пъти се каза,да, имаше и още някакъв, но не и Карате и подобни. Главите са изградени от топченца и това нещо навлиза навътре и попива яко, аз не мисля че ще се махне въобще и след карантината, а пък навън няма как още 60 дни да растат. Тези карантина са примерно за плодове, ябълка и тн, които поне могат да се измият. Избягвайте ги силните отрови всячески, а в цъфтежа изобщо. Това сега не бих го предложила на приятел да го пуши, не бих направила лекарства от него и не бих си го сложила във вейпа в никакъв случай.
Системните препарати тровят растението от вътре, те не могат да се махнат с измиване.
Да, сигурно и още по-зле в такъв случай. Аз имах предвид самата структура на цъфналата глава, че попива по много гаден начин навътре, а иначе не знам, не ползвам такива и не вярвам и след карантина та плода да е безопасен. Но поне може да се мие, докато главите, е мием ги, ама...........
ganjda_lsd
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Здравейте ! Някой брал ли е ядове с паразити живеещи в съблото и ядящи меката част ? Обикновенно са по 2-3 -4 на плант и няма проблем, но когато е инвазия от тази гасеница или червей направо убива планта .
GREENGO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Здравейте колеги! Тъй като края на сезона наближава и идва време за прибиране на реколтите искам да ви пожелая успех и късмет с прибирането! Сега имам въпрос: 3 то разтение става по този начин на снимката целия клон започва да увяхва изсъхва и става на чубрица и така клон по клон си заминаха 3 цветя това е 4 то което започва.. Моля ако някой е имал този проблем и знае на какво се дължи и как да се справя с него да помогне.. Благодаря.
Прикачени файлове
E911AA29-2EF7-4FC1-BB55-DB349601DEB7.jpeg
ganjda_lsd
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

GREENGO написа: 02 Окт 2022, 16:26 Здравейте колеги! Тъй като края на сезона наближава и идва време за прибиране на реколтите искам да ви пожелая успех и късмет с прибирането! Сега имам въпрос: 3 то разтение става по този начин на снимката целия клон започва да увяхва изсъхва и става на чубрица и така клон по клон си заминаха 3 цветя това е 4 то което започва.. Моля ако някой е имал този проблем и знае на какво се дължи и как да се справя с него да помогне.. Благодаря.
Колега, вътре в самата клонка навярно имаш паразит (гасеница, ларва, червей ) Незнам как да се бориш, нямам решение, но според снимката и обяснението ти е паразит изяждащ меката част отвътре . За съжаление нямам решение на проблема ти ! Рзцепи вече умрялото и установи прав ли съм .
Това си е мое мнение и неможе да се смята за 100 % истина, направете собствено проучване .
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

GREENGO написа: 02 Окт 2022, 16:26 Здравейте колеги! Тъй като края на сезона наближава и идва време за прибиране на реколтите искам да ви пожелая успех и късмет с прибирането! Сега имам въпрос: 3 то разтение става по този начин на снимката целия клон започва да увяхва изсъхва и става на чубрица и така клон по клон си заминаха 3 цветя това е 4 то което започва.. Моля ако някой е имал този проблем и знае на какво се дължи и как да се справя с него да помогне.. Благодаря.
Прочети по скоро за Fusarium

https://www.lahuertagrowshop.com/blog/e ... -cannabis/
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”