Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Закрито 2022 / Indoor Season 2022 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3744 times

Здравейте колеги днес момичета им 1-ви ден от 9-та седмица цъфтеж. Някой вече се ориентират към финал, а на Peyote Forum и Galat OG им остават поне още 2 седмици. Давам им по високи дози от торовете на Bio Canna, а по следните няколко поливки добавих и Florizon Liquid на Guano Kalong. Има доста ниска доза, не го съобразих и леко им парнах връхчетата :roll: Това не е основна храна, а е по скоро за компенсиране на фосфора при органичното отглеждане.

Black Sugar
BlackSugar.jpg
BlackSugar2.jpg
Critical Purple Kush
CriticalPurpleKush.jpg
CriticalPurpleKush2.jpg
Galat OG
GaletOG.jpg
GaletOG2.jpg
Peyote Forum
PeyoteForum.jpg
PeyoteForum2.jpg
The White OG
The White OG.jpg
The White OG2.jpg
all.jpg
Maximus666

Здравейте ,

Ден 5
режим:24/7 mars hydro ts600
почва : biobizz all mix
автоматици:
Rqs: quick one
seedstockers: AK 420

Бяха на режим 20/4 до преди 2 дена , но реших да го сменя на 24/7 , защото в моя случай е по-добре . Затова ак-то съм го прикрепил с клечка , защото малко се стресира от смяната на режима и се опитва да избяга от светлината но няма как да стане :D.

Поздрави
Прикачени файлове
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

Maximus666 написа: 27 Сеп 2022, 18:38 Здравейте ,

Ден 5
режим:24/7 mars hydro ts600
почва : biobizz all mix
автоматици:
Rqs: quick one
seedstockers: AK 420

Бяха на режим 20/4 до преди 2 дена , но реших да го сменя на 24/7 , защото в моя случай е по-добре . Затова ак-то съм го прикрепил с клечка , защото малко се стресира от смяната на режима и се опитва да избяга от светлината но няма как да стане :D.

Поздрави
Растението не се опитва да избяга от светлината :D а се е издължило повече от колкото трябва и не може да издържи тежеста си , не е болка за умиране, като порастне и заякне малко ще се оправи.Хубаво е да знаеш ,че растението спи дори и в режим 24/0.
Съвсем спокойно можеш да ги пуснеш на 18/6 , което е напълно достатъчно.
Maximus666

Това че спи и при 24/0 не го знаех .
Но ще си ги оставя на 24/0 , вярвам че ще даде по-добри резултати , може би ако беше един автомат да 18/6 . Но си мисля че за 2 автомата и лампата ще дойде леко слаба за две в цъфтежа , затова мисля да използвам пълния потенциал на лампата .
Поне аз така си мисля .
И като цяло , вярвам че за автомати най-добрия режим е 24/0 , поне такива изводи си вадя като гледам гроловете на други хора , при 18/6 гледам че не може да надуе хубаво главите (Това се отнася ако ги гледаш с тс600 )
Благодаря за отговора
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

BuTaMuH написа: 23 Сеп 2022, 20:36
Maximus666 написа: 23 Сеп 2022, 18:24Ден 1
Защо си ги сложил в такава голяма саксия? Ще видиш зор с поливанията.стартово трябваше да почнеш с кофичка от кисело мляко примерно.
Те били автомати.
Gugi
Градинар
Градинар

Maximus666 написа: 28 Сеп 2022, 15:07 Това че спи и при 24/0 не го знаех .
Но ще си ги оставя на 24/0 , вярвам че ще даде по-добри резултати , може би ако беше един автомат да 18/6 . Но си мисля че за 2 автомата и лампата ще дойде леко слаба за две в цъфтежа , затова мисля да използвам пълния потенциал на лампата .
Поне аз така си мисля .
И като цяло , вярвам че за автомати най-добрия режим е 24/0 , поне такива изводи си вадя като гледам гроловете на други хора , при 18/6 гледам че не може да надуе хубаво главите (Това се отнася ако ги гледаш с тс600 )
Благодаря за отговора
Ами ти си вярвай ,аз съм сигурен в това което ти пиша и се опитвам да ти кажа , че това в което вярваш не е така.
Това колко ще надуе зависи от много неща , най-вече от твоите умения и условията както и гените а не дали са 24/7.
Maximus666

Здрасти Гуги
Мерси пак за съветите сигурен съм , че си прав , като ти чета постовете виждам че си дърто куче. Има някои неща от теб ги научих тази година в атдора( а гледам аутдор от почти 10 години ) , като например за Рапакса , ( 10 год ги чопкам тия гъсениц като маймуна :D)

За първи път гледам индор , и вече си избрах стил на гледане ако нищо не се получи ще пробвам по твоя метод нищо лично братле . Да знаеш че ти уважавам мнението за мен си разбираш :) , все пак и аз трябва да се уча от грешките .
Maximus666

Ами ти си вярвай ,аз съм сигурен в това което ти пиша и се опитвам да ти кажа , че това в което вярваш не е така.
Това колко ще надуе зависи от много неща , най-вече от твоите умения и условията както и гените а не дали са 24/7.
[/quote]

Реално и за почвата на Biobizz all mix си прав че е слабо обогатена , нарочно си взех тая почва и пуснах вътре автоматите да видя дали ще се изпържат но не здрави прави растът .
Иначе имам тука в нас , домашни торове , домашни почви , компости всякакви неща все пак на село живея и други култури гледам знам някое друго трикче :) . Но като за първи индор реших да се поглезя и си взех въпросната почва и автоматите си виреят чук вътре , торове чак цъфтежа .
Честно и това ми е първата купена почва в живота , всичко до сега домашно е било .
Gugi
Градинар
Градинар

Maximus666 написа: 28 Сеп 2022, 20:50 Здрасти Гуги
Мерси пак за съветите сигурен съм , че си прав , като ти чета постовете виждам че си дърто куче. Има някои неща от теб ги научих тази година в атдора( а гледам аутдор от почти 10 години ) , като например за Рапакса , ( 10 год ги чопкам тия гъсениц като маймуна :D)

За първи път гледам индор , и вече си избрах стил на гледане ако нищо не се получи ще пробвам по твоя метод нищо лично братле . Да знаеш че ти уважавам мнението за мен си разбираш :) , все пак и аз трябва да се уча от грешките .
Нали идеята на това място е да си споделяме знанията . То винаги има какво ново да се научи , това че някой отглежда от години не е фактор ,че е добър гроувър. Индора е друга бира . по-трудно е защото трябват много джаджи и доста неща дето навън се контролират сами - вътре зависят от теб. То мойто не е метод , аз препоръчвам обикновенни семена да се отглеждат и не знам как да ви го обесня ,че абсолютни същите неща съм правил и сега се мъча да ви спестя някоя друга годинка на проба -грешка , когато се учиш от грешките и на другите нещата се случват по-бързо!
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

При мен нещата са слддните all gas са като близначки тръгнаха много бързо и вървят за сега добре.... sour diesel направи бавен и кекъв старт от 6 семки 3 не тръгнаха и сега са в сълфетка за последно и в коша...на тяхно място пуснах пак sour diesel на medikal.
Прикачени файлове
20220930_211616_copy_768x1365.jpg
20220930_211521_copy_768x1365.jpg
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”