Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Maximus666

Здравейте , Съжалявам че пак трябва да спамя

Загубил съм една рецепта за тор на RIPP , става въпрос за екстракт от обелки на млади върбови клонки (стимулант за корени),
просто не мога да я намеря в форума и съм си загубил листа с отварите на RIPP , за което ме е много яд .

Може ли някой , ако знае къде е в форума да ме препрати , или ако я няма да сподели как се правеше не помня точно колко трябваше да гният обелките и как се разрежда .

И да не помогнете Ви разбирам .
Поздрави на Всички .
weedsmoker0099
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 3 times

Здравейте някой има ли информация за HHC-Хексахидроканабинол мисля че беше поръчах си го като вейп и дори не очаквах че ще напуши ама хваща доста и пише че не го ловят дрегери на кат и т.н ако някой има повече инфо дали е безвредно да се пуши
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

weedsmoker0099 написа: 24 Сеп 2022, 15:20 Здравейте някой има ли информация за HHC-Хексахидроканабинол мисля че беше поръчах си го като вейп и дори не очаквах че ще напуши ама хваща доста и пише че не го ловят дрегери на кат и т.н ако някой има повече инфо дали е безвредно да се пуши
Това което се продава за hex hydro cannabinol си е синтетично създадено в лаборатория, а не е изолирано от канабис растение.
В последно време се навъдиха много подобни синтезирани алтернативи на THC, но всички имат доста негативни странични ефекти...
Дори консумацията на чист изолат на ТХЦ има неприятни ефекти.
До колко се лови от дрегерите на КАТ не мога да кажа, защото никъде няма информация, но според мен шанса да не го засича е доста малък.
weedsmoker0099
Нов Градинар
Нов Градинар

WDScorpio написа: 24 Сеп 2022, 22:25
weedsmoker0099 написа: 24 Сеп 2022, 15:20 Здравейте някой има ли информация за HHC-Хексахидроканабинол мисля че беше поръчах си го като вейп и дори не очаквах че ще напуши ама хваща доста и пише че не го ловят дрегери на кат и т.н ако някой има повече инфо дали е безвредно да се пуши
Това което се продава за hex hydro cannabinol си е синтетично създадено в лаборатория, а не е изолирано от канабис растение.
В последно време се навъдиха много подобни синтезирани алтернативи на THC, но всички имат доста негативни странични ефекти...
Дори консумацията на чист изолат на ТХЦ има неприятни ефекти.
До колко се лови от дрегерите на КАТ не мога да кажа, защото никъде няма информация, но според мен шанса да не го засича е доста малък.
Благодаря явно значи са поредните измамници дето си пишат е така дрегерите на кат не го ловят просто за клиенти защото като им писах дали наистина напушва ми отговориха за 1 седмица сме продали 1000 вейп-а смятай иначе да наистина си напушва но ако го ловят тестове кофти..
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Гледам много рекламират някакви нови добавки на Green Planet, някой да ги е пробвал?
weedsmoker0099
Нов Градинар
Нов Градинар

Може ли да ми дадете предложение какво да правя мисля да поръчам бокс но мога да го сложа в помещение което не се отоплява как да подържам топло вътре в бокса духалка?
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

weedsmoker0099 написа: 26 Сеп 2022, 12:49 Може ли да ми дадете предложение какво да правя мисля да поръчам бокс но мога да го сложа в помещение което не се отоплява как да подържам топло вътре в бокса духалка?
Какво е помещението, стая или нещо голямо? Аз едно време си взех един радиатор и на минимално работише, за да поддържа около 15 градуса ама в една малка стая. С духалка пак става да отопляваш помещението ама заминава много повече ток и особено, ако е промишлен не ми се мисли какви сметки ще идват.
weedsmoker0099
Нов Градинар
Нов Градинар

Ами в стая нормална не знам точно колко квадрата е идеята ми е няма ли начин да отоплявам само вътре в бокса или трябва цялото помещение
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

weedsmoker0099 написа: 26 Сеп 2022, 17:11 Ами в стая нормална не знам точно колко квадрата е идеята ми е няма ли начин да отоплявам само вътре в бокса или трябва цялото помещение
Нали вентилатора ти изкарва 100-200 кубика на час, няма как да топлиш само бокса. Докато свети лампата проблем няма да имаш, когато са в тъмния период е зор. Друг вариант са ти автоматици, на 24/0 и да си ги топли лампата.
weedsmoker0099
Нов Градинар
Нов Градинар

Vetrushka написа: 26 Сеп 2022, 17:23
weedsmoker0099 написа: 26 Сеп 2022, 17:11 Ами в стая нормална не знам точно колко квадрата е идеята ми е няма ли начин да отоплявам само вътре в бокса или трябва цялото помещение
Нали вентилатора ти изкарва 100-200 кубика на час, няма как да топлиш само бокса. Докато свети лампата проблем няма да имаш, когато са в тъмния период е зор. Друг вариант са ти автоматици, на 24/0 и да си ги топли лампата.
Благодаря ясно щом лампата ги топли ще направя така че да мога да отоплявам помещението поне в тъмния период :passg: благодаря ви
Публикувай отговор