Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
Помогнете, много моля! Нападнат съм от гадните ларви, вътре в главите. Съсипват ми целия труд. Положението е спешно. Пръсках няколко пъти със Snake poison и Кордален. Не виждам ефект. Всеки ден премахвам заразените глави. То не остана.
Здравейте
Поръчах си 6 семки от seedsmafia moby dick
Пуснах ги на лампа 250w инфрачервена и те умряха от лампата ли е държа я на около 30см
Поръчах си 6 семки от seedsmafia moby dick
Пуснах ги на лампа 250w инфрачервена и те умряха от лампата ли е държа я на около 30см
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1912 times
Сиидмафия са кофти банка, но чак да умрат... Каква е тази инфрачервена лампа? 30см за бебета си е доста близо, може да си ги изпържил жестоко.
-
wefelwel
- Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 67 times
Здравейте колеги!
Имам проблем с растенията.
1. На големите листа в краищата на места и по вътрешната част се появиха кафеви петна. На допир стоят твърди и като прекарам ръка през тях се ронят.
2. На някои върховете им се свиват, стоят по бледи и извити, видимо не добре.
3.На някои близалцата им покафеняват, което мисля, че не нормално във 2ра седмива.
Растенията са на капково. През вегетацията ги подкарах с Canna Start, после поливах с Canna Vega. Преди 2 седмици цъфнаха и ги обърнах на Canna Flores, също така слагам и добавка CANNA Boost Accelerator. Пръскани са с Рапакс. Може ли тия проблеми да са от постоянната влага, понеже ги поливам по 2-3 пъти всеки. Аз си мисля за преполиване.
1. На големите листа в краищата на места и по вътрешната част се появиха кафеви петна. На допир стоят твърди и като прекарам ръка през тях се ронят.
3.На някои близалцата им покафеняват, което мисля, че не нормално във 2ра седмива.
Растенията са на капково. През вегетацията ги подкарах с Canna Start, после поливах с Canna Vega. Преди 2 седмици цъфнаха и ги обърнах на Canna Flores, също така слагам и добавка CANNA Boost Accelerator. Пръскани са с Рапакс. Може ли тия проблеми да са от постоянната влага, понеже ги поливам по 2-3 пъти всеки. Аз си мисля за преполиване.
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Прилича ми на дефицит на калции , обаче май не е само това .wefelwel написа: ↑23 Сеп 2022, 21:28 Здравейте колеги!
Дай повече информация как ги поливаш и по колко .
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Поливането трябва да го съобразяваш и с това какво е времето , това 6л на ден ми се вижда доста малко . Аз навън не поливам под 40-50л на растение и това с туби , при теб има система с капково и явно водоизточник , не виждам защо не ги поливаш обилно и през няколко дни ?
.png)