Колеги кажете как дозиране с Рапакса. Тая от аптеката ми каза по 2мл на литър, може ли да сложа двойна доза за по - голям ефект?
А относно Каратето с което пръсках, няма нито една умряла гъсеница което ме навежда на мисълта, че щом те го ядът и не умират и мен няма да ми навреди ако го пуша.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
-
ganjda_lsd
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
аз ползвах Авант колегите също ти дадоха добри съвети, избирай някой и действаи, нямаш време !wefelwel написа: ↑16 Сеп 2022, 18:05 Моля спешно за помощ колеги! Притеснявам се, че целият ми труд ще отиде по дяволите... Не мога да се отърва от скапаните гъсеници, вчера пръсках с химия КАРАТЕ днес като отидох същата работа... Има на места падат половината глави и то по върховете. Моля кажете нещо каквото и да е само искам да ги изтрепя!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
wefelwel написа: ↑18 Сеп 2022, 22:08 Колеги кажете как дозиране с Рапакса. Тая от аптеката ми каза по 2мл на литър, може ли да сложа двойна доза за по - голям ефект?
А относно Каратето с което пръсках, няма нито една умряла гъсеница което ме навежда на мисълта, че щом те го ядът и не умират и мен няма да ми навреди ако го пуша.
Дозировката си е 2мл на литър и да увеличиш дозата няма да има разлика в ефекта , то като цяло се почва да се пръска към 15-ти август тогава почват да се появяват и гъсениците . Когато имаш напреднал вредител се пръска повече пъти по-често а не с по-висока доза.
Мен ми е ясно че ще си я изпушиш ,дано поне други прочетат и не го правят.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1912 times
Намираш си сенчесто място, като за предпочитане да е на завет и между две дървета опъваш "ЛЕНТА ЗА ТОВАРИ С ТРЕСЧОТКА И КУКИ" 5лв., редиш всичко и покриваш с найлон 3м широк и колкото искаш дълъг, има ги на метър във всеки голям магазин, за да стане нещо като палатка. Хубаво застъпваш краищата на найлона, за да не го повдига вятъра. Всичко това се покрива с 1 или 2 пласта "ЗАСЕНЧВАЩА МРЕЖА"Andzhelo3033 написа: ↑19 Сеп 2022, 20:55 Здравейте, колеги, на място ли ще сушите тази година. И ако да дайте някоя идея.
Ако времето е лошо и влагата висока, ще съхнат над 14 дни и може да се наложи допълнително сушене.
-
Kapachuna
- Градинар

- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 17 times
А така не мухлясват ли ? Или си минава достатъчно вуздух ?WDScorpio написа: ↑19 Сеп 2022, 21:16Намираш си сенчесто място, като за предпочитане да е на завет и между две дървета опъваш "ЛЕНТА ЗА ТОВАРИ С ТРЕСЧОТКА И КУКИ" 5лв., редиш всичко и покриваш с найлон 3м широк и колкото искаш дълъг, има ги на метър във всеки голям магазин, за да стане нещо като палатка. Хубаво застъпваш краищата на найлона, за да не го повдига вятъра. Всичко това се покрива с 1 или 2 пласта "ЗАСЕНЧВАЩА МРЕЖА"Andzhelo3033 написа: ↑19 Сеп 2022, 20:55 Здравейте, колеги, на място ли ще сушите тази година. И ако да дайте някоя идея.
Ако времето е лошо и влагата висока, ще съхнат над 14 дни и може да се наложи допълнително сушене.
ss.jpg
-
CBD_4uk
- Нов Градинар

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 6 times
Огромен риск от кражба според мене...WDScorpio написа: ↑19 Сеп 2022, 21:16Намираш си сенчесто място...Andzhelo3033 написа: ↑19 Сеп 2022, 20:55 Здравейте, колеги, на място ли ще сушите тази година. И ако да дайте някоя идея.
.png)