Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2022 / Indoor Season 2022 (Обща тема)
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Здравейте, станаха 42 дни откакто са в палатката и вече се приближаваме към финала. Главуните продължават яко да надуват, карам ги по същата схема с максимални дози (дори малко над максималните) Bio Flores и Bio Boost. Положението с вредителите отново стана доста кофти, понеже минаха няколко седмици от последното пръскане с Нийм Азал, но ще избутаме някак до края. Обмислям към средата на следващата седмица да режа, като не съм планирал промивки, ще си ги зобя до край.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Здравейте, ето ги и тези вътре. От днес в 8-ма седмица цъфтеж, панела съм го приближил на 35 см за последните няколко седмици. Цветето, което е в дясно от вътре е същия клонинг на Galet OG, който го гледам и на вън. И двата са еднакво жълтеникави, това не мога да си го обясня защо се получава. Майката не е била такава. Последните 2 седмици му давам повече храна на него, но няма никаква разлика. Развива си се съвсем нормално, малко бавно от другите сортове.
Давам им Bio Flores, Bio Boost, Bio Rhizotonic и Cal-Mag на Bio Bizz.
Давам им Bio Flores, Bio Boost, Bio Rhizotonic и Cal-Mag на Bio Bizz.
-
Poky10
- Нов Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
Здравейте,приятели можете ли да ми дадете някакви съвети като за начинаещ гледал съм един-два пъти.Например с какво да ги поливам и как и през колко време.Става въпрос за автомати,и малко повече съвети ако може да ми дадете ще съм ви благодарен.
-
Maximus666
grysti.com/community/viewtopic.php?t=295
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Здравейте! Днес е ден 47 в палатка. Обмислям утре-вечер да режа. Последните няколко пъти полях с 3мл/л Bio Boost и Bio Flores. Може да изкарат още няколко дни, но ми се иска да не бавя толкова много основния гроу, защото също така трябва да суша в палатката и дотогава няма да мога да я ползвам.
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Защо си ги сложил в такава голяма саксия? Ще видиш зор с поливанията.стартово трябваше да почнеш с кофичка от кисело мляко примерно.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2224 times
Почни с 200 мл макс на саксия, ама първо изчакай да си изсъхнат добре.
Keep on growing 
.png)