Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

weedsmoker0099 написа: 17 Сеп 2022, 17:50 Здравейте искам да попитам този гроубокс комплект https://growshop-mania.com/product/3407 ... krito.html достатъчно ли е за да започна да отглеждам вкъщи смисъл дали има всичко нужно
Да, достатъчно е. Лампата не е особено хубава, но за тези пари едва ли можеш да вземеш по-хубава.
weedsmoker0099
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 3 times

WDScorpio написа: 17 Сеп 2022, 21:09
weedsmoker0099 написа: 17 Сеп 2022, 17:50 Здравейте искам да попитам този гроубокс комплект https://growshop-mania.com/product/3407 ... krito.html достатъчно ли е за да започна да отглеждам вкъщи смисъл дали има всичко нужно
Да, достатъчно е. Лампата не е особено хубава, но за тези пари едва ли можеш да вземеш по-хубава.
Благодаря за бързия отговор но все пак ще свърши работа нали на мен целта ми е да си отгледам 3-4 броя да си имам за себе си че вече 1 грам стана 30 лева а това нещо не ме устройва :/
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

WDScorpio написа: 17 Сеп 2022, 21:09
Прав си.. що се отнася до сила, да (тази от линка е 135 вата реална консумация), но пък за 190лв. може да се вземе Mars Hydro TS600 (100 вата), което си "по-хубава лампа" според мен :D Иначе, нещо което аз лично силно НЕ препоръчвам, но същата лампа от линка може да я купиш от олх за 120-130лв., във форума не веднъж е коментирано колко нерентабилно е да се купува морално остаряло лед осветление от български гроу шопове. За 127лв. отгоре на тези 570лв., може да се купи това: https://www.mars-hydro.com/ts600-2x2-in ... w-tent-kit малко по-малък, но далеч по качествен комплект. Ефективността на техниката според мен значително уселнява гледачите с по-малък или никакъв опит като мен. Казвам го като човек който си "сглоби" един гроубокс с купувано от тук, купувано от там, пък нагласях филтри, вентилатори, смятах кубатури-щуротии, и специално лампата първата, която си купих беше морално остаряла и компромисен вариант (CFL), съответно след половин грол я замених с адекватен лед панел и изхвърлих старата (тоест едни пари на вятъра, защото нали да не давам повече пари отраз, сега да дам по-малко да видя как ще потръгне, е не потръгва много добре, особено ако нямаш и опит). Вторият бокс си го купих готов цял комплект, адекватно направен, съвременен, удобен.. и затова моето мнение е че си заслужава да инвестираш една идея повече пари в нещо, което да знаеш, че е устойчиво във времето, ако ще да е малко по-малка палатка и лампа с по-ниска мощност.
:passg:
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 6 times

Да знаеш тия тигри тука където толкова , промотират марс хидро има много скрити такси да си знаеш , те явно са лапнали 2-3 бокса бонус и са не могат да спрат да рекламират . Съжалявам че се подведох , да поръчам , сега съм отказал поръчката и не знам дали мога да си възстановя целия кеш , мисля че повече от 100 $ такси си остават на вятъра .

Предлагам ти да покрепиш , българския гроу шоп , не се доверявай на скамери
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

Абе то достатъчно ги подкрепяме , такива цени слагат че късат глави . От там се купуват само неща дето ги няма никъде другаде :D
Някой модели на марс хидро ги има вече и по Бг гроушопове и са на същите пари като във сайта , само дето нямат всички модели а примерно няколко . Марса не е лош избор с него стават добри резултати , хубавите ледове дето си заслужават да се дадът повече пари ги няма тука при нас и за тва дали ще вземеш марс или осрам няма голяма разлика . :stone:
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар

Когато , ви питах има ли допълнителни такси що траете всички , и ми отговарят некви където не са и правили поръчка от сайта още тогава ми стана ясно ква е работата . Може нещата да са качествени , но много се лъже с таксите скрити са и не ти се дава обяснение за какво са .
За където тука 90 % са шибани дилари , може 100 долара да не са нищо и да не го приемате за нещо фрапантно , но аз съм човек бачкатор който искаше да си вземе едно боксче да си вади по 70-80 грама на 3-4 месеца , това исках ама пак си го набих за жалост .
ЦЕНЗУРА ЦЕНЗУРА ЦЕНЗУРА ЦЕНЗУРА
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Afghani Kush написа: 18 Сеп 2022, 08:24 Когато , ви питах има ли допълнителни такси що траете всички , и ми отговарят некви където не са и правили поръчка от сайта още тогава ми стана ясно ква е работата . Може нещата да са качествени , но много се лъже с таксите скрити са и не ти се дава обяснение за какво са .
За където тука 90 % са шибани дилари , може 100 долара да не са нищо и да не го приемате за нещо фрапантно , но аз съм човек бачкатор който искаше да си вземе едно боксче да си вади по 70-80 грама на 3-4 месеца , това исках ама пак си го набих за жалост .
ЦЕНЗУРА
Прикачени файлове
jiFfM.jpg
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар

Бластер , така е пушете едно козче и се посмейте на мой гръб ;) Така е смешен съм и съм жалък , имаш право
Съвсем сериозно говоря някой БОКЛУК от админите да ми изтрие профила , за да не развалям далаверата повече
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Afghani Kush написа: 18 Сеп 2022, 09:32
Обиждането да го оставим на страна (вероятно си афектиран), както и обвинението ти, че сме дилъри и че получаваме подаръци от марс хидро, за да ги рекламираме, особено аз и Бластъра, които имаме по 2 криви-леви грола зад гърба си (тук се включвам и аз към фейспалма на колегата, защото твърдението ти е меко казано нелепо)... но относно това с допълнителните такси, аз лично такива не съм плащал:
Fees.jpg
Не е лошо като хвърляш такива констатации, обиди и обвинения, поне да покажеш какви са тия 100$ (които в предишния ти пост бяха 17$ 🤔), които са те натоварили. Написал си в предишен пост, че във фактурата ти от пейпал е посочено, че си платил 355$ на Марс Хидро и имаш 17$ горница, които от пейпал не са ти обяснили за какво са и къде са отишли... и затова смяташ, че хората от марс и ние тук във форума, които сме ти дали съвет да си поръчаш от там сме виновни 🤯 ок.
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

На МарсХидро нещата са повече от добри за парите си. Аз също поръчах от тях ама европейския сайт още миналата година. И аз видях за боксовете на Марс тук от форума, но преди да поръчам направих едно бързо проучване защо са два сайта и направих проверка на цената с кода от форума от .com и цената от .eu идваше малко по - евтино, защото от американския сайт доставката е много скъпа. Поръчах към 20 ноември и вече имаше 20% коледни намаления и така фул кита с тс1000 излезе под 350 Евро.
Публикувай отговор