Благодаря за бързия отговор, няма да бързам да пръскам значи с това, уж не е отровно, ама знае ли човек. Мисля че и SuperThrive-а, който им давам им помага, тъй като той освен почвен подобрител си е и несертифициран инсектицид. Занапред ще се мисли за някаква био превенция.
Мишел е кажи речи добре. Предстои й операция на хипофизата, защото се откри аденом там, вече го имаме сниман черно на бяло както се казва, който няма да може да се разкара без операция. След това започва медикаментозно възстановяване на функциите! Но от маслата има значително хормонално подобрение, което ще сведе постоперативните рискове и манипулации до минимум. Лекарите всъщност са изумени как при тумор с толкова голям размер (2см) на толкова "пипкаво" място пораженията са толкова малки. Истината е че пораженията като че ли бяха по-големи преди месеци (съдейки по симптомите и общото й състояние), но откакто пие маслата нещата се подобриха значително. Кой знае дали тази гад не е била и по-голяма, пък да сме я посвили малко. Тя обаче иска да си се оперира и да я махнат. Имаме и някакво количество Рик Симсън масло, и въпреки че терапията с това масло никак не е фън, имаме готовност след операцията да започне усилен прием, ако функциите на жлезата не се възстановят напълно. Битката е тежка и бавна, но щом сме избрани да я водим, ще я водим смело докрай! А и щом сме двама, страшно няма (с детето даже сме трима)! Благодаря отново на всички колеги тук, за отзивчивостта, за съветите и за загрижеността! Избутахме нещата от едно отчаяно и почти безнадеждно положение до пълна бойна готовност да изтребим тая гад!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
https://amiti.org/product/nim-azal-tc-insekticid + още 2-3 неща и си ти! Опаковки всякакви, за всеки според нуждите му... Ако ти е удобно сподели пречките какви са ти с RSO, аз като съм прекалявал количествата, ме е избивало на делириуми, ама с опита си нацелих мярката....iKAR написа: ↑05 Сеп 2022, 20:01 Благодаря за бързия отговор, няма да бързам да пръскам значи с това, уж не е отровно, ама знае ли човек. Мисля че и SuperThrive-а, който им давам им помага, тъй като той освен почвен подобрител си е и несертифициран инсектицид. Занапред ще се мисли за някаква био превенция.
Мишел е кажи речи добре. Предстои й операция на хипофизата, защото се откри аденом там, вече го имаме сниман черно на бяло както се казва, който няма да може да се разкара без операция. След това започва медикаментозно възстановяване на функциите! Но от маслата има значително хормонално подобрение, което ще сведе постоперативните рискове и манипулации до минимум. Лекарите всъщност са изумени как при тумор с толкова голям размер (2см) на толкова "пипкаво" място пораженията са толкова малки. Истината е че пораженията като че ли бяха по-големи преди месеци (съдейки по симптомите и общото й състояние), но откакто пие маслата нещата се подобриха значително. Кой знае дали тази гад не е била и по-голяма, пък да сме я посвили малко. Тя обаче иска да си се оперира и да я махнат. Имаме и някакво количество Рик Симсън масло, и въпреки че терапията с това масло никак не е фън, имаме готовност след операцията да започне усилен прием, ако функциите на жлезата не се възстановят напълно. Битката е тежка и бавна, но щом сме избрани да я водим, ще я водим смело докрай! А и щом сме двама, страшно няма (с детето даже сме трима)! Благодаря отново на всички колеги тук, за отзивчивостта, за съветите и за загрижеността! Избутахме нещата от едно отчаяно и почти безнадеждно положение до пълна бойна готовност да изтребим тая гад!
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Благодаря за линка, ще трябва да взема някакви неща за вредители наистина и за вбъдеще да съм подготвен. А основният проблем с RSO *терапията* конкретно в нашия случай е, че според състоянието на пациента може да се стигне до дози от 0.4 мл., защото си се кара по схема, която си си изготвил предварително според много фактори около състоянието ти и не бива да я прекъсваш. А Мишел не е дългогодишен потребител нито пък почитател на ефектите на тая билка
Та затова казвам, че може би няма да е никак фън. Иначе сега "играем" точно за нацелване на някаква комфортна доза за нея, за да може да си го ползва за момента като някакъв ежедневен микродозинг, от който хем да има бенефити, хем да поизгради толеранс, ако се наложи после да правим терапевтичната схема. Разтворил съм го в MCT oil, за по-лесно дозиране. А за себе си попринцип не съм фен на пероралния прием с тинктури, масла, курабийки и прочее, ефектът ми идва тежък, независимо от дозата, дори микродозинга.. просто тва "отвяване в небитието" не е моето, аз съм си явно архетип смоукър хаха По тази причина пробите ми с RSO май приключиха с 4-5 приема, които направих. Намирам го за много подходящо, ако например съм в страшнен стрес и шок от някаква ситуация и искам бързо да се хибернирам за 6-7 часа, в които да не контактувам с никой докато се успокоя
Или пък ако искаш да съсипеш някой, може да му разтвориш 1мл в чашата шано и да му подариш среща със Създателя, която ще помни завинаги хахаха С тая концентрация, това масло е или минятюрен делириум или минятюрен кошмар. И всъщност не съм убеден доколко моето е точно RSO, тъй като го приготвям с предварително декарб-нат материал и 95% спирт, който съм "обезводнил" с морска сол, замразени и после изпарявам само на въздушно течение докрай. А класическото RSO доколкото ми е известно, самият Рик Симсън го приговя с някакви нафти, които после изпарява на огън и така декарб-ва олиото, докато го изпарява. Но на мен ми идва too much Breaking Bad и опасно в нелабораторни условия
Та може и погрешно да наричам моята екстракция RSO, но иначе си прав, че ако човек си намери мярката може да е готино преживяване.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
С бензен го правеше той, но да , много нефтохимско ми идва и на мене, за това си карам със спиртеца да ми е мирна главата, а и по-био ми се вижда така....iKAR написа: ↑06 Сеп 2022, 00:07 Благодаря за линка, ще трябва да взема някакви неща за вредители наистина и за вбъдеще да съм подготвен. А основният проблем с RSO *терапията* конкретно в нашия случай е, че според състоянието на пациента може да се стигне до дози от 0.4 мл., защото си се кара по схема, която си си изготвил предварително според много фактори около състоянието ти и не бива да я прекъсваш. А Мишел не е дългогодишен потребител нито пък почитател на ефектите на тая билкаТа затова казвам, че може би няма да е никак фън. Иначе сега "играем" точно за нацелване на някаква комфортна доза за нея, за да може да си го ползва за момента като някакъв ежедневен микродозинг, от който хем да има бенефити, хем да поизгради толеранс, ако се наложи после да правим терапевтичната схема. Разтворил съм го в MCT oil, за по-лесно дозиране. А за себе си попринцип не съм фен на пероралния прием с тинктури, масла, курабийки и прочее, ефектът ми идва тежък, независимо от дозата, дори микродозинга.. просто тва "отвяване в небитието" не е моето, аз съм си явно архетип смоукър хаха По тази причина пробите ми с RSO май приключиха с 4-5 приема, които направих. Намирам го за много подходящо, ако например съм в страшнен стрес и шок от някаква ситуация и искам бързо да се хибернирам за 6-7 часа, в които да не контактувам с никой докато се успокоя
Или пък ако искаш да съсипеш някой, може да му разтвориш 1мл в чашата шано и да му подариш среща със Създателя, която ще помни завинаги хахаха С тая концентрация, това масло е или минятюрен делириум или минятюрен кошмар. И всъщност не съм убеден доколко моето е точно RSO, тъй като го приготвям с предварително декарб-нат материал и 95% спирт, който съм "обезводнил" с морска сол, замразени и после изпарявам само на въздушно течение докрай. А класическото RSO доколкото ми е известно, самият Рик Симсън го приговя с някакви нафти, които после изпарява на огън и така декарб-ва олиото, докато го изпарява. Но на мен ми идва too much Breaking Bad и опасно в нелабораторни условия
Та може и погрешно да наричам моята екстракция RSO, но иначе си прав, че ако човек си намери мярката може да е готино преживяване.
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравейте понеже ме е страх а ми се иска да си снимам дамите в гората за да ви ги покажа..да ви попитам има ли опасност ако нося телефона в мен, ако е на самолетен могат ли да ме засенчат или аз се филмирам..
- Afghani Kush
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 6 times
Според мен ако телефона е без сим карта , и ако е изключен с извадена батерия по възможност и го включиш на мястото ,според мен не би трябвало да те засекът
- GGc,NeaR
- Градинар

- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 83 times
Това са паранои.Просто си изключи локацията и след като снимаш, прекарай снимките през този сайт,за да изтиреш информацията ,ако има такава останала. Тук има хора включително и аз ,които сме от много години в сайта и качваме снимки. А и нашите служби нямат такъв ресурс да следят всяка дребна риба,най-вероятно дори не си им в радара.
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравей мерси.. аз вместо да ги минавам през сайтове скрийншотвам и трия оригинала пак става нали ? Иначе друго се чудех дали да разглабям колата и да търся кухини за прекарването на цветята .. много рисковано ми се струва да ги хвърля в една торба в багажника или на седалката иначе четох че след като намажа с блажна боя един кашон в колата убива миризмата !? Вали идеи и опити ?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
- Afghani Kush
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 6 times
Здравейте ,
Може ли някой който е правил поръчки от марс хидро да помогне ако може ?
Направих поръчката днес на бокса и трябваше да заплатя първо 355 долара с отстъпката от форума , и така реално платих 372 евро не знам и аз защо точно . Дойде ми имейл от марс хидро че поръчката ми е приета , също така ми дойде имейл от пей пал че сумата която ще платя е 372 евро и аз не разбрах защо, но ок . Това не ми е проблема платено платено . Обаче като влезна в сайта на марс хидро и като си видя поръчката има един надпис :
Shipping Method
Price difference per country
Реално не знам дали са ме таксували за доставка или не ? Знаете ли дали ще има още такси ?
Благодаря Ви , предварително !
Може ли някой който е правил поръчки от марс хидро да помогне ако може ?
Направих поръчката днес на бокса и трябваше да заплатя първо 355 долара с отстъпката от форума , и така реално платих 372 евро не знам и аз защо точно . Дойде ми имейл от марс хидро че поръчката ми е приета , също така ми дойде имейл от пей пал че сумата която ще платя е 372 евро и аз не разбрах защо, но ок . Това не ми е проблема платено платено . Обаче като влезна в сайта на марс хидро и като си видя поръчката има един надпис :
Shipping Method
Price difference per country
Реално не знам дали са ме таксували за доставка или не ? Знаете ли дали ще има още такси ?
Благодаря Ви , предварително !
.png)