Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

На 12 растения хвърлям по 1 тон вода на седмица..
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2122 times
Been thanked: 3743 times

Goshkata1997 написа: 08 Сеп 2022, 16:20 Гуги за крайния резултат съм съгласен, но при мен следя времето постоянно, не беше валяло месец и половина почти и съм ходил на 2 седмици без да поливам и са свежи.. има един дневник на един колега тазгодишен дълбоко в гората където имало влага и не ги е поливал и един път човека, а са огромни и свежи разгледай го и ще видиш.. иначе в един период и моите им поизпадаха не малко листа и си мислех че ще умрат и като валя най накрая след месец и малко, отидох и изглеждаха свежи с кратуни.. но ще видим крайния резултат и ще споделя живот и здраве..
Goshkata1997 написа: 09 Сеп 2022, 09:23 Виж какво заяждай се с жена ти или родителите, не ме занимавай със себе си и стига сме спасили, всеки да си троши главата както иска, не съм казал че съм прав нито че точно моето е така. Жив и здрав

Не знам защо реагираш по такъв грозен начин, при положение, че хората искат да ти обяснят, не да се заяждат с теб и да знаеш как
се прави правилно. Това, че е валял дъжд, не значи, че растението тие полято.
В западната половина има повече от 20 литра на квадрат и то не на всякъде. Когато растението
е разперено над дупката, дъжда не може да го полее как трябва. От тези 20 литра в дупката не
са влезнали повече от 3-4 литра и според теб това е достатъчно ли?
За да имаш хубави растения, за да ти станат главите на края както трябва си трябва яко ВОДА,
ама яко. Миналата година съм поливал всяко растение с по 200 литра вода седмично.
Толкова дъжд, не пада цяло лято. Не гледаме картофи за да чакаме да завали, а гледаме коноп.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Goshkata1997 написа: 09 Сеп 2022, 11:31 Реагирам така защото някой си е решил че някой си решил че съм мързел, айде ти мъкни вода за 10 цветя на 2 км в гората . Просто ми пресъхна реката мир
В случая познавам човека и мога да кажа, че разбира нещата доста повече от мен.
Аз никога не съм гледал 10 цветя, да имаше една година и тогава изгорях с градината, просто много бие на очи. По добре да отделиш повече внимание на 4, да ти станат, като трябва. При мен също позволява да сложа не 10, а и 20 броя, обаче това изисква грижи и просто няма смисъл. Мен ме оправят 4 броя за 1 година, не виждам никакъв смисъл от 10, а пуша абсолютно всяка вечер поне по грам.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Inna написа: 09 Сеп 2022, 16:21
Gugi написа: 09 Сеп 2022, 12:16
Goshkata1997 написа: 09 Сеп 2022, 09:23 Виж какво заяждай се с жена ти или родителите, не ме занимавай със себе си и стига сме спасили, всеки да си троши главата както иска, не съм казал че съм прав нито че точно моето е така. Жив и здрав
Гошка не всеки е готов за истината , аз просто казвам това което виждам ,
Ти като цяло спамиш , и пишеш само бисери и за всеки въпрос пушкаш тема вместо да прочетеш и сам да си отоговриш на въпроса , ти чакаш някой да влезне и да ти отговори и като ти напише някой нещо ти не го разбираш защото нямаш знания . Тия писаници и други новобранци ги четат , за това ти ги пиша да не се подвеждат другите хора , канабиса е водолюбива култура ако имах възможност бих поливал всеки ден !
Ето една симка и на моята градина , да не е само спам да видиш как няма да станат тойте !
Гуги, хубава снимка, но коментарите ти действително се движат по ръба на дразнещото. Предупреждавам и Гошката и теб да се държите уважително с останалите потребители, някви кисели превземки и съответните им реакции не ми се четат! Ако ще даваш съвети(явно разбираш, но), съветвам те да ги даваш с подходящ тон и без квалификации кой бил мързелив, кой колко можел и знаели не проклетисвай на кого как ще станат цветята, дано му станат колкото може по-добре. Гледай си твоята градина, ако можеш помагай с нещо, ако не.......... В случаят ти предизвика човека, който принципно изобщо не се заяждаше.Просто се кефеше, че все пак цветята му са свежи, въпреки че не е ходил дълго. А не е спорил с теб. То ня а кво да се спори, то е ясно, че в двора с помпа и на слънце ще станат най-добре. Ако му обяснеше(тези очевидни неща, че марихуаната иска слънце и много вода, които са пределно ясни на всички) като хората диалога нямаше да завърши с последния пост, който е изтрит, но аз го виждам. 🤣
Той също го е видял, даже го е и харесал. Аз обаче не виждам нищо смешно в него, а съм по скоро да се накаже автора му.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Vetrushka написа: 09 Сеп 2022, 17:16
Inna написа: 09 Сеп 2022, 16:21
Gugi написа: 09 Сеп 2022, 12:16

Гошка не всеки е готов за истината , аз просто казвам това което виждам ,
Ти като цяло спамиш , и пишеш само бисери и за всеки въпрос пушкаш тема вместо да прочетеш и сам да си отоговриш на въпроса , ти чакаш някой да влезне и да ти отговори и като ти напише някой нещо ти не го разбираш защото нямаш знания . Тия писаници и други новобранци ги четат , за това ти ги пиша да не се подвеждат другите хора , канабиса е водолюбива култура ако имах възможност бих поливал всеки ден !
Ето една симка и на моята градина , да не е само спам да видиш как няма да станат тойте !
Гуги, хубава снимка, но коментарите ти действително се движат по ръба на дразнещото. Предупреждавам и Гошката и теб да се държите уважително с останалите потребители, някви кисели превземки и съответните им реакции не ми се четат! Ако ще даваш съвети(явно разбираш, но), съветвам те да ги даваш с подходящ тон и без квалификации кой бил мързелив, кой колко можел и знаели не проклетисвай на кого как ще станат цветята, дано му станат колкото може по-добре. Гледай си твоята градина, ако можеш помагай с нещо, ако не.......... В случаят ти предизвика човека, който принципно изобщо не се заяждаше.Просто се кефеше, че все пак цветята му са свежи, въпреки че не е ходил дълго. А не е спорил с теб. То ня а кво да се спори, то е ясно, че в двора с помпа и на слънце ще станат най-добре. Ако му обяснеше(тези очевидни неща, че марихуаната иска слънце и много вода, които са пределно ясни на всички) като хората диалога нямаше да завърши с последния пост, който е изтрит, но аз го виждам. 🤣
Той също го е видял, даже го е и харесал. Аз обаче не виждам нищо смешно в него, а съм по скоро да се накаже автора му.
Предупредила съм и двамата. Ако искаш ти на казвай когото прецениш. Това е моето мнение.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

Стана време за бране и взехте да си мерите Главите
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Kapachuna
Градинар
Градинар
Has thanked: 42 times
Been thanked: 17 times

Здравейте отново и от мен :) Вече сме в 3та седмица (по мой сметки,като за първи път) цъфтеж :roll: Що годе са добре нещата като изключим , че PH е нещо високо ( Гледам го от уреда на снимките) и има бая листа които жълтеят и някой хващат нещо като хлороза... От предцъфтежа смених растежния тор GK Grow с GK Bloom но свърши и съм добавил 2 пъти по 200гр GK Bat Guano и миналата седмица добавих по 40,50 мл GK Palm Tree Ash и разбира се PH скочи доста леко ( малко над това което показва метъра) Дупките са около 120-140 литра купешка почва от голяма верига магазини(губи ми се името) В цъфтежа регулирах водата няколко пъти с Phosphoric Acid (PH- на Advanced Hydroponic) и не знам до колко беше добре това и спрях и последните 4,5 поливания свалям PH на водата с лимонена киселина на 6-6.5 PH ( Така ме посъветваха момчетата от GK) понеже не бях сигурен с това PH дали мога да сложа от пепелта... Водата е изворна от една сонда наблизо и в началото не регулирах PH понеже не бях снабден с PH кит и нямаше видими такива последици в растежа ( предполагам е помагал и растежния тор понеже забелязах,че след време регулираше пх на водата):)
Моля за съвети как да пооправя PH на почвата ако не е за този гроу ако е опасно за растенията то за другия и как да закрепя нещата този гроу ? От какво имат нужда ? Благодаря !
Прикачени файлове
foto_no_exif (9).jpg
foto_no_exif (7).jpg
foto_no_exif (6).jpg
foto_no_exif (5).jpg
foto_no_exif (4).jpg
Kapachuna
Градинар
Градинар
Has thanked: 42 times
Been thanked: 17 times

Извинявам се нещо не ми взе снимкитев предня коментар.. Забравих и да кажа, поливам пред 3 дена с 40+ литра на корен :)
Прикачени файлове
foto_no_exif (11).jpg
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (8).jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

Kapachuna написа: 11 Сеп 2022, 04:19 Здравейте отново и от мен :) Вече сме в 3та седмица (по мой сметки,като за първи път) цъфтеж :roll: Що годе са добре нещата като изключим , че PH е нещо високо ( Гледам го от уреда на снимките) и има бая листа които жълтеят и някой хващат нещо като хлороза... От предцъфтежа смених растежния тор GK Grow с GK Bloom но свърши и съм добавил 2 пъти по 200гр GK Bat Guano и миналата седмица добавих по 40,50 мл GK Palm Tree Ash и разбира се PH скочи доста леко ( малко над това което показва метъра) Дупките са около 120-140 литра купешка почва от голяма верига магазини(губи ми се името) В цъфтежа регулирах водата няколко пъти с Phosphoric Acid (PH- на Advanced Hydroponic) и не знам до колко беше добре това и спрях и последните 4,5 поливания свалям PH на водата с лимонена киселина на 6-6.5 PH ( Така ме посъветваха момчетата от GK) понеже не бях сигурен с това PH дали мога да сложа от пепелта... Водата е изворна от една сонда наблизо и в началото не регулирах PH понеже не бях снабден с PH кит и нямаше видими такива последици в растежа ( предполагам е помагал и растежния тор понеже забелязах,че след време регулираше пх на водата):)
Моля за съвети как да пооправя PH на почвата ако не е за този гроу ако е опасно за растенията то за другия и как да закрепя нещата този гроу ? От какво имат нужда ? Благодаря !
Всичко изглежда нормално, просто ги нахрани и не се притеснявай за рН на самата почва. тези уреди не показват много правилно.
Изворна вода от сонда най-вероятно е минерална и е алкална.
Водата аз лично бих я нагласил и моето предпочитание е фософорната кисленина особенно в цъфтеж,

Лимонената е много нестабилна за мен.

От това което си показал и обяснил - този уред се забива на 20-30 см в най-горния слой и дори да има значителна промяна в показанията не е цялата картина.

Имат нужда от bloom base суха или течна каквото предпочиташ. Не бих добавял повече пепел, гуано още седмица две и след това го спирай, не се дава до самия край.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
ganjda_lsd
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Здравейте на всички стари и млади ! Как се справята с мухълът , тази година изпуснах ситоацията и ще ползвам суич на синджента, ако някой има по добри идей да сподели (ние сме партизани :) )
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”