Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2022 / Indoor Season 2022 (Обща тема)
- Afghani Kush
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 6 times
Здравейте , мерси за отговорите и аз си реших след дълго проучване , че Mars hydro са си най-добри . Надявам се тая седмица да я поръчам , кофти че ще е чипарския модел с т600 без усилватела .Но пак гледам дневници на хората добри гролове правят
. Даже тука си правя като за начало обдухващите вентилатори сам от комп , че ще отиде почти цялата заплата за марса
и семките ще са чипарски на seedstocker , ама кво да се прави в името на грола 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Е, тя си става, аз я имам. Затова споделих, че няма за намаля е, но иначе като светлина мисля че е подобна на ТС 1000,или ако има разлика тя е малка. Аз им пускам намалена ТС 1000 някъде до преди цъфтеж карам с нея и после добавям тази въпросната и до изкарвам с двете. Да, вентовете от комп и аз ползвам, вършат си ми работа.....Afghani Kush написа: ↑03 Сеп 2022, 15:42 Здравейте , мерси за отговорите и аз си реших след дълго проучване , че Mars hydro са си най-добри . Надявам се тая седмица да я поръчам , кофти че ще е чипарския модел с т600 без усилватела .Но пак гледам дневници на хората добри гролове правят. Даже тука си правя като за начало обдухващите вентилатори сам от комп , че ще отиде почти цялата заплата за марса
и семките ще са чипарски на seedstocker , ама кво да се прави в името на грола
![]()
- Afghani Kush
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 6 times
Благодаря ти Inna , че винаги се отзововаш при проблеми . Толкова много години как не ти писна да се занимаваш с нубари кат мене . Иначе семките ще ги видим Испанско производство са , ще ги поръчвам от villabafo , пак благодарение на теб разбрах за този сайт и гледам с бая известни производители работят .
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Гледам, както е тръгнало скоро от простотия ще ни докарат до режим на тока. Как мислите да процедирате тогава, колеги по саксия? Някой от вас имал ли е опит с индор гроу с често спиране на тока, да сподели.....
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
FikiStoraro написа: ↑06 Сеп 2022, 15:11 Гледам, както е тръгнало скоро от простотия ще ни докарат до режим на тока. Как мислите да процедирате тогава, колеги по саксия? Някой от вас имал ли е опит с индор гроу с често спиране на тока, да сподели.....
Напуших се и го измислих! Слагаш соларен панел на дъното на палатката (трябва само да се изолира влагата от саксиите по някакъв начин), лампата го зарежда докато свети, и оттам енергията отива в UPS-а, който е с достатъчен капацитет и винаги в готовност да покрие спиранията на тока. Таймера си върви, ракетите си надуват.. Voilà!
Това в гроубокса на шегата, иначе сериозно, въпросът е добър, и аз съм се замислял за спиранията на тока (у наше село си се случват такива неща и преди енергийните кризи) и то в едни по-благоприятни времена..

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Най - големия проблем е вентилацията. Представи си 7-8 седмица, едни яки растения каква миризма има от тях и какво става ако се спре вентилацията. За мен задължително е да има UPS на изкарващия вентилатор, друа тема е колко ще изкара самия UPS.FikiStoraro написа: ↑06 Сеп 2022, 15:11 Гледам, както е тръгнало скоро от простотия ще ни докарат до режим на тока. Как мислите да процедирате тогава, колеги по саксия? Някой от вас имал ли е опит с индор гроу с често спиране на тока, да сподели.....
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, ето ги момичета при мен в средата на 6-та седмица 12/12. Всичко е наред, но този път имам изключително много от тия малките мушици Fungus Gnats, такова нещо до сега при мен не е било. Сменям тези жълтите лепки буквално всяка седмица, защото почерняват, толкова са много. Сега съм ги засушил растенията, не са поливани тази седмица с цел, ако може да ги намаля малко тия мухи.
-
Inna
- Marijuana Mom

А почвата каква е?В някои с неудоволствие забелязвам, че излизат доста .Също при мен имах плодове и тн смокини и от тях яко се разлетяха, но не съм сигурна дали са същите и дали заразяват почвата. Засега не гледам, защото наблюдавам през лятото много повече инфестации......Vetrushka написа: ↑07 Сеп 2022, 08:57 Здравейте колеги, ето ги момичета при мен в средата на 6-та седмица 12/12. Всичко е наред, но този път имам изключително много от тия малките мушици Fungus Gnats, такова нещо до сега при мен не е било. Сменям тези жълтите лепки буквално всяка седмица, защото почерняват, толкова са много. Сега съм ги засушил растенията, не са поливани тази седмица с цел, ако може да ги намаля малко тия мухи.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
- Vetrushka
- Ветрушка

Този път ползвах само органичната на Bio Canna, добавил съм само зеолит и вермкулит. Винаги съм добавял повече неща, а този път я оставих по "натурална" да е .Inna написа: ↑07 Сеп 2022, 11:18А почвата каква е?В някои с неудоволствие забелязвам, че излизат доста .Също при мен имах плодове и тн смокини и от тях яко се разлетяха, но не съм сигурна дали са същите и дали заразяват почвата. Засега не гледам, защото наблюдавам през лятото много повече инфестации......Vetrushka написа: ↑07 Сеп 2022, 08:57 Здравейте колеги, ето ги момичета при мен в средата на 6-та седмица 12/12. Всичко е наред, но този път имам изключително много от тия малките мушици Fungus Gnats, такова нещо до сега при мен не е било. Сменям тези жълтите лепки буквално всяка седмица, защото почерняват, толкова са много. Сега съм ги засушил растенията, не са поливани тази седмица с цел, ако може да ги намаля малко тия мухи.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
-
Inna
- Marijuana Mom

Ами и в тази Експерт (няква испанска, иначе не е лоша, но беше доста силна тази микробал дори без да добавям нищо аз) имаше, но с лепенка та изчезнаха, не бяха супер много. Все пак точно от нея беше. За Каната знам, че е хубава, но също някъде четох отзиви, че има и в нея.....
.png)