Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
- GGc,NeaR
- Градинар

- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 83 times
Да,бях направил едни монстъри,но е по-сложно така,ако бях някъде в Калифорния само такива бих ги правил.
Така ,както сега ги правя по 1.70 -1.80 лесно мога да ги скрия от дъжда/мухъла.
-
Млад фермер
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 13 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5476 times
Женско е. Семки имат женските, когато са опрашени от мъжки. Това е нормално. В България има много дивак и може да има семки повече или по-малко. Не ги чисти, просто нека си цъфти. Много му е рано, има още много време.Млад фермер написа: ↑03 Сеп 2022, 08:48 Здравейте пичове
Ето и моето цвето което за сега беше почти всичко ок
Докато днес не забелязох семки около 20 ти на съм изчистил
Да седили според вас или да го махам
Според мен е женско но да ли е така не съм сигорен
Благодаря на отговорилите предварително !!!
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравейте.. никой не публикува снимки на децата си напоследък.. и Има преди имаше интересни дневници сега няма.. таа реших да поосвежа темата с моите сладурани след пороите ... Едната я заварих буквално легнала на земята, не беше скършена слава богу и я закрепих с разни клечки.. не съм укрепил нито едно цвете понеже да не се усъмни някой или да не набива на очи.. интересно че чак сега започвам да усещам мирис на Монстер Евата и то не на трева а на нещо като цитрус грейпфрут.. само блу гелатото има тежка яка миризма а точно то беше легнало.. всички други са Ева. Поздрави ! Нямам търпение вече ..
-
Goshkata1997
- Градинар

Днес ходих до другата градина в гората там имам 10 цветя.. но нямах с какво да снимам.. доста по напред са в цъфтежа, може би в средата.. не са поливани цял август и малко от юли.. само сух тор и са по 2,50
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Кой както си го постелЕ мой човек + късмет+климат.Ако си на някое място де вали всяка седмица, защо пък не. Те така де имам колеги, които си садят, торят, а дъждът си върши останалата работа, а имам и такива, които поливат като луди и пак не могат да им смогнат....Goshkata1997 написа: ↑06 Сеп 2022, 16:35 Днес ходих до другата градина в гората там имам 10 цветя.. но нямах с какво да снимам.. доста по напред са в цъфтежа, може би в средата.. не са поливани цял август и малко от юли.. само сух тор и са по 2,50
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Абе пичове не е точно тъй , ако няма достатъчно вода не стават добре нещата това ,че като отидеш са щръкнали не означава ,че всичко е наред може ден преди това да са били увиснали и почти умрели от суша и ти отиваш след дъжда и си викаш баси всичко е чукFikiStoraro написа: ↑06 Сеп 2022, 21:47Кой както си го постелЕ мой човек + късмет+климат.Ако си на някое място де вали всяка седмица, защо пък не. Те така де имам колеги, които си садят, торят, а дъждът си върши останалата работа, а имам и такива, които поливат като луди и пак не могат да им смогнат....Goshkata1997 написа: ↑06 Сеп 2022, 16:35 Днес ходих до другата градина в гората там имам 10 цветя.. но нямах с какво да снимам.. доста по напред са в цъфтежа, може би в средата.. не са поливани цял август и малко от юли.. само сух тор и са по 2,50
-
Goshkata1997
- Градинар

Гуги за крайния резултат съм съгласен, но при мен следя времето постоянно, не беше валяло месец и половина почти и съм ходил на 2 седмици без да поливам и са свежи.. има един дневник на един колега тазгодишен дълбоко в гората където имало влага и не ги е поливал и един път човека, а са огромни и свежи разгледай го и ще видиш.. иначе в един период и моите им поизпадаха не малко листа и си мислех че ще умрат и като валя най накрая след месец и малко, отидох и изглеждаха свежи с кратуни.. но ще видим крайния резултат и ще споделя живот и здраве..
.png)