Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Закрито 2022 / Indoor Season 2022 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Приятели, обрах всичко и съм сравнително доволна предвид жегите и разни проблеми през моето отсъствие(10 дни в Гърция и тук е било 40 градуса, добре, че денем не светеха и брат ми ги поля да ме дочакат) .... Не съм снимала много, защото на вид листата се скапаха, не бяха идеални и фотогенични. 🙂Но са чук и всяко ми хареса. Това в кутията(вижте как тъпо му чупих върха и все пак стана много здраво там и хубава глава) е До си дос аутото на Барни.Мършавата глава е някакво сативесто ауто, което не стана много добре, но е доста мазно. Пак е чупена в последния момент. 😆Имам още едни семки за по- добър опит, но засега ще мина на фото.
Прикачени файлове
20220813_002050.jpg
20220813_002222.jpg
20220813_001500.jpg
20220813_000851.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Още едно ауто мисля че е това на Дъч пешън, също доста силничко, макар и не идеално отглеждано..Забравих му името😆.Имах и трипс струва ми се, в началото чистех и пръскат с нийм и разни домашни, което го по задържа и в напреднали цъфтеж зарязах. Това допълнително ги развали, но все пак изкараха. Сега няма да слагам нови, докато не почистя с химии всичко и не мине време.
Прикачени файлове
IMG_20220813_174416_375.jpg
IMG_20220813_174354_353.jpg
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Здравейте! Само два-три дни след като ги вкарах в палатката на 12/12, всички моми започнаха да показват цветове. Явно периодът със стеча е минал когато са били на балкона до 7 август и си пазят височината.Така като гледам снимки от предишните ми гроуове, сега отговарят на около трета седмица в цъфтеж. Прегрелият клонинг нещо не ми харесва, образува му се нещо като паяжина по листата и незабавно го изкарах от палатката и го оставих на балкона - каквото стане. Колкото до поддържането на температурата - сложил съм палатката под климатик и съм нагласил контролера на вентилатора на минимални обороти, като в момента в който на върховете достигне 27 градуса, изкарващият засилва и буквално за секунди оправя температурата, изключително лесно се оказва гледането на indoor лятото с климатик и дори се замислям догодина дали точно тогава да не направя един основен гроу. Ето и някои изводи, които започвам да си вадя за експеримента ми с балкона - общо взето изкарах една ненужно дълга вегетация, която изобщо не си струваше, защото яко се издължиха и станаха на пръчки. Поливах абсолютно всеки ден, като ако ги чаках да цъфнат по естевен път, щях да откарам до октомври месец. Също така височината стана проблем. Така или иначе една вегетация от 30-на дни в палатка с LED лампа не коства много ток, така че смело мога да заявя, че балконското изпълнение според мен не си струва усилията и риска. Все пак ми беше интересен опит пък и използвах момента да пробвам да клонирам. Готиното е, че на този гроу реално не съм направил почти никаква инвестиция - използвах само основните торове на BioBizz, които така или иначе щях да изхвърля, както и изостаналата ми почва. Само за цъфтежа климатикът и лампата дават консумация от порядъка на да речем 300W+150W през деня, което пак не е бог знае колко голям ресурс, пък така или иначе ми се струва по-добре да ги изцъфтя, така и така съм ги подкарал още от началото на юни месец. Понеже торовете ми на BioBizz свършиха, вече ги подхващам на BioCanna Bio Flores + Bio Boost и се надявам да гръмнат.
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (3).jpg
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

MasterBlaster написа: 14 Авг 2022, 11:37 Здравейте! Само два-три дни след като ги вкарах в палатката на 12/12, всички моми започнаха да показват цветове. Явно периодът със стеча е минал когато са били на балкона до 7 август и си пазят височината.Така като гледам снимки от предишните ми гроуове, сега отговарят на около трета седмица в цъфтеж. Прегрелият клонинг нещо не ми харесва, образува му се нещо като паяжина по листата и незабавно го изкарах от палатката и го оставих на балкона - каквото стане. Колкото до поддържането на температурата - сложил съм палатката под климатик и съм нагласил контролера на вентилатора на минимални обороти, като в момента в който на върховете достигне 27 градуса, изкарващият засилва и буквално за секунди оправя температурата, изключително лесно се оказва гледането на indoor лятото с климатик и дори се замислям догодина дали точно тогава да не направя един основен гроу. Ето и някои изводи, които започвам да си вадя за експеримента ми с балкона - общо взето изкарах една ненужно дълга вегетация, която изобщо не си струваше, защото яко се издължиха и станаха на пръчки. Поливах абсолютно всеки ден, като ако ги чаках да цъфнат по естевен път, щях да откарам до октомври месец. Също така височината стана проблем. Така или иначе една вегетация от 30-на дни в палатка с LED лампа не коства много ток, така че смело мога да заявя, че балконското изпълнение според мен не си струва усилията и риска. Все пак ми беше интересен опит пък и използвах момента да пробвам да клонирам. Готиното е, че на този гроу реално не съм направил почти никаква инвестиция - използвах само основните торове на BioBizz, които така или иначе щях да изхвърля, както и изостаналата ми почва. Само за цъфтежа климатикът и лампата дават консумация от порядъка на да речем 300W+150W през деня, което пак не е бог знае колко голям ресурс, пък така или иначе ми се струва по-добре да ги изцъфтя, така и така съм ги подкарал още от началото на юни месец. Понеже торовете ми на BioBizz свършиха, вече ги подхващам на BioCanna Bio Flores + Bio Boost и се надявам да гръмнат.

foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (3).jpg
Здравей, хубаво си изкарал едното растение, но всички други са заразени и трябва да действаш незабавно. Ако погледнеш долните листа са пълни с малки точици, това е трипс. Купи си ниим и започни да пръскаш поне 3 пъти през 5 дни от долната страна на всички листа.
seedlingvp
Been thanked: 2 times

Здравейте, не знам дали пиша в правилната тема, но се надявам.
Това е семето вече 4 ден над почвата, (ауто ak47 от fastbuds поръчано е от villabafo)
Отне около 2 дни да покълне и още 3 за да се издигне.
Общо вече 9 дни от както е засадено.
Една седмица беше на балкона и преди 2 дни го преместих вкъщи до прозореца заради времето.
Гроубокса все още не е готов.
Притеснява ме, че доста бавно се развива и понеже това е първия ми гроу нямам много голяма представа в какъв времеви период трябва да стане всичко.
Също да добавя, че днес му помогнах и махнах люспата от семката.
Прикачени файлове
DCDE18C4-C199-4E55-A948-28A257FE82A4.jpeg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

WDScorpio написа: 14 Авг 2022, 12:20
MasterBlaster написа: 14 Авг 2022, 11:37 Здравейте! Само два-три дни след като ги вкарах в палатката на 12/12, всички моми започнаха да показват цветове. Явно периодът със стеча е минал когато са били на балкона до 7 август и си пазят височината.Така като гледам снимки от предишните ми гроуове, сега отговарят на около трета седмица в цъфтеж. Прегрелият клонинг нещо не ми харесва, образува му се нещо като паяжина по листата и незабавно го изкарах от палатката и го оставих на балкона - каквото стане. Колкото до поддържането на температурата - сложил съм палатката под климатик и съм нагласил контролера на вентилатора на минимални обороти, като в момента в който на върховете достигне 27 градуса, изкарващият засилва и буквално за секунди оправя температурата, изключително лесно се оказва гледането на indoor лятото с климатик и дори се замислям догодина дали точно тогава да не направя един основен гроу. Ето и някои изводи, които започвам да си вадя за експеримента ми с балкона - общо взето изкарах една ненужно дълга вегетация, която изобщо не си струваше, защото яко се издължиха и станаха на пръчки. Поливах абсолютно всеки ден, като ако ги чаках да цъфнат по естевен път, щях да откарам до октомври месец. Също така височината стана проблем. Така или иначе една вегетация от 30-на дни в палатка с LED лампа не коства много ток, така че смело мога да заявя, че балконското изпълнение според мен не си струва усилията и риска. Все пак ми беше интересен опит пък и използвах момента да пробвам да клонирам. Готиното е, че на този гроу реално не съм направил почти никаква инвестиция - използвах само основните торове на BioBizz, които така или иначе щях да изхвърля, както и изостаналата ми почва. Само за цъфтежа климатикът и лампата дават консумация от порядъка на да речем 300W+150W през деня, което пак не е бог знае колко голям ресурс, пък така или иначе ми се струва по-добре да ги изцъфтя, така и така съм ги подкарал още от началото на юни месец. Понеже торовете ми на BioBizz свършиха, вече ги подхващам на BioCanna Bio Flores + Bio Boost и се надявам да гръмнат.

foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (3).jpg
Здравей, хубаво си изкарал едното растение, но всички други са заразени и трябва да действаш незабавно. Ако погледнеш долните листа са пълни с малки точици, това е трипс. Купи си ниим и започни да пръскаш поне 3 пъти през 5 дни от долната страна на всички листа.
Мдаа, като върнах и на предишната снимка на клонинга нещо такова има. А и чак паяжини?! Трябва да ти светне веднага червена лапичка, трипс или някакви акари. За съжаление много трудно се оправя ако е нещо такова. Вероятно от балкона, при мен от вън хванах трипс и така и не се справих с него до финала, всички листа ми се унищожи ха постепенно. Добре, че късно го хванах, но и късно го видях, чак след почивката ми. 🙄Все пак с пръскане и чистене дано се позадържи. Огледай ги добре.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Здравейте, колеги при мен свършиха и 2-рата седмица 12/12. Този път доста бързо се ориентираха в цъфтеж, спрямо предишни пъти. Може би е заради по дългата вегетация и не чак толкова големи съдове. Храня ги на всяка поливка, като вдигнах на 0.8 мл. Cal Mag. Единствено Галет Ог-то, седи една идея по жълт, това е същото цвете, което има проблем и на вън с цвета. На него последната поливка му дадох по високи дози от основните торове.
1660542354344.jpg
1660542354320.jpg
1660542354298.jpg
1660542354277.jpg
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Здравейте! Първо специални благодарности към Скорпи и Ина за своевременната реакция! За пръв път минавам през нещо такова и си признавам, че изобщо не бях осъзнал какво се случва към този момент. Незабавно си купих Нийм Азал Т/С на Амитица и снощи вкарах всички пациенти в банята малко преди да им загасне лампата. Направих разтвор в пулвелизатора с престояла вода и ги напръсках обилно. След като ги огледах внимателно, започнах да махам най-засегнатите листа. Изпръсках няколко пулвелизатора, като обърнах специално внимание да напръскам листата и от долната страна. Вечерта им засилих климатика, пуснах овлажнителя в стаята и засилих значително вентилацията. Вечерта я изкараха на около 22 градуса при ~65-70% влажност, а през деня температурата на върховете беше от порядъка на 25-26 градуса с около 60% влажност. Днес смея да твърдя, че изглеждат доста добре. В петък ще напръскам още веднъж. Вярвам, че ще се справя с това и се радвам, че натрупах толкова много опит именно от този така наречен тестов гроу.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
Mukito1324
Градинар
Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 33 times

Преторил съм ги тези 2те нали?
Прикачени файлове
Screenshot_20220825-173949.jpg
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 6 times

Здравейте колеги ,
Влизам и аз вече в индор системата , писна ми от тези аутдори много неблагодарна работа , след като тази година за пореден път се объркаха нещата реших и аз да си взема full grow kit . Спрял съм се на mars hydro
(MARS HYDRO TS 600 LED GROW LIGHT + 2'X2'(60X60CM) INDOOR COMPLETE GROW TENT KITS) -който с доставката и отстъпката Grysti (за което благодаря на форума) излиза 356 евро . Обаче си харесах още един full grow kit на Spider farmer(SF1000 LED Grow Light +70x70x160cm Grow Tent Kits Carbon Filter Inline Fan) който е намален сега на 300 евро с безплатна доставка . Гледам тези спайдър фермер са конкурентни на марс хидро . Това ми е въпроса дали си струва да спестя 50 евро като си взема кита на спайдър или да си заложа на марса ? И можете ли да ми препоръчате някакъв обдухващ вентилатор не знам и какви обори трябва да е ?
Като цяло ми трябва за 2 автомата читави да си отгледам писна ми с това мишкуване и притеснения в аутдора от 2015 следя форума и гледам аутдор всяка година, за тези 7 години имам точно 2 успешни грола и то първите два :D
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”