Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Мнения - Сайтове за семена
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5476 times
Ако не ви се чака, не ви се разправя и бързате да си получите семките, опитайте гръцкия сайт villabafo. Аз си взех от там, получих ги за 3 дни с тяхна гръцка фирма-куриер без никакви проблеми. Семките бяха в оригинални опаковки, като само една от подаръка не тръгна от 8,които бях сложила. Като избор имаха по-малък, отколкото в Сийдсмен и др големи банки, но като удобство и пестене на време, а и обслужване аз съм доволна и препоръчвам. Защото виждам, че хората поръчват от Сийдсмафия, по-добре оригинални сортове да са поне......
-
CBDTupalkaMED
- Been thanked: 1 time
Здравейте на всички любители на марихуаната :
https://www.alchimiaweb.com/blogfr/tarsonemes-cannabis/ това е най професионалният сайт за семена който съм ползвал , в него ще намерите всички отговори на въпросите и притесненията които имате,относно различните семена ,имат и страхотен блог ,може да задавате директно вашите въпроси имат и физически магазин във испания .като допълнение бих казал че
миналата година ми изчезна пратка за 2500€ и саита ми въстанови цялата сума .Поздрави и успех с новата реколта на всички
https://www.alchimiaweb.com/blogfr/tarsonemes-cannabis/ това е най професионалният сайт за семена който съм ползвал , в него ще намерите всички отговори на въпросите и притесненията които имате,относно различните семена ,имат и страхотен блог ,може да задавате директно вашите въпроси имат и физически магазин във испания .като допълнение бих казал че
миналата година ми изчезна пратка за 2500€ и саита ми въстанови цялата сума .Поздрави и успех с новата реколта на всички
Plus on est de fou, plus on rit
-
Immnumerouno
- Градинар

- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 158 times
Жива и здрава да си Инче. Бях го закъсал, смених банката и няма поръчване от сееда, с биткойни също не успях.Inna написа: ↑17 Май 2022, 16:23 Ако не ви се чака, не ви се разправя и бързате да си получите семките, опитайте гръцкия сайт villabafo. Аз си взех от там, получих ги за 3 дни с тяхна гръцка фирма-куриер без никакви проблеми. Семките бяха в оригинални опаковки, като само една от подаръка не тръгна от 8,които бях сложила. Като избор имаха по-малък, отколкото в Сийдсмен и др големи банки, но като удобство и пестене на време, а и обслужване аз съм доволна и препоръчвам. Защото виждам, че хората поръчват от Сийдсмафия, по-добре оригинални сортове да са поне......
-
Immnumerouno
- Градинар

Инче, по какъв начин ги плати? Пуснах поръчката с наложен платеж с техен куриер, но до момента минаха 7 дни, от които 5 работни. В сайта също пише, че е само в обработка.Inna написа: ↑17 Май 2022, 16:23 Ако не ви се чака, не ви се разправя и бързате да си получите семките, опитайте гръцкия сайт villabafo. Аз си взех от там, получих ги за 3 дни с тяхна гръцка фирма-куриер без никакви проблеми. Семките бяха в оригинални опаковки, като само една от подаръка не тръгна от 8,които бях сложила. Като избор имаха по-малък, отколкото в Сийдсмен и др големи банки, но като удобство и пестене на време, а и обслужване аз съм доволна и препоръчвам. Защото виждам, че хората поръчват от Сийдсмафия, по-добре оригинални сортове да са поне......
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5476 times
Не знам при мен и един двама мои приятели дойдоха за 3,4 дни....Immnumerouno написа: ↑12 Авг 2022, 20:06Инче, по какъв начин ги плати? Пуснах поръчката с наложен платеж с техен куриер, но до момента минаха 7 дни, от които 5 работни. В сайта също пише, че е само в обработка.Inna написа: ↑17 Май 2022, 16:23 Ако не ви се чака, не ви се разправя и бързате да си получите семките, опитайте гръцкия сайт villabafo. Аз си взех от там, получих ги за 3 дни с тяхна гръцка фирма-куриер без никакви проблеми. Семките бяха в оригинални опаковки, като само една от подаръка не тръгна от 8,които бях сложила. Като избор имаха по-малък, отколкото в Сийдсмен и др големи банки, но като удобство и пестене на време, а и обслужване аз съм доволна и препоръчвам. Защото виждам, че хората поръчват от Сийдсмафия, по-добре оригинални сортове да са поне......
-
Immnumerouno
- Градинар

Писах им, ще дам обратна връзка като получа отговор.
-
Immnumerouno
- Градинар

Магазина им не е работел от 6 ти до днес. (Може би годишен отпуск). От днес започват да обработват поръчките.
-
Immnumerouno
- Градинар

Пристигна със спийди, високо е точно.
.png)