даSteemTosh написа: ↑19 Юли 2022, 18:04Sofia Cannabis написа: ↑19 Юли 2022, 17:41Изглеждат супер, нищо не променяйSteemTosh написа: ↑19 Юли 2022, 12:56 Ден 39
Струват ми се че се бавят или нещата са нормални не мога да преценя имат бели косъмчета но растат на височина и на листа яко с всеки час а глави все още няма само заченки
Лампата е на 30см от най горните върхове
Поляти са с по 2л. На саксия
Sensi
Bloom 3мл./л
Big Buds 2мл./л
Cal Mag 2мл./л.
Моля мнения препоръка нещо да променя да подобря или просто да седя и да чакам
Благодаря за бързия отговора.
Имам и още един въпрос пуснал съм ги 18/6 през времето когато е тъмно (6 часа) не спирам вентилацията обдухвация и изказващия работят 24/7 така ли е правилно
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2022 / Indoor Season 2022 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
Здравейте,нов съм и затова бих искал да попитам по колко пъти трябва да св полива вече засадената семка и през колко часа,по колко пъти в седмицата също. И вече готовото поникнало разстение как трябва да се наторява и полива. И каква тор да използвам,ако може конкретна марка за да проверя къде я има. Благодаря
-
Mezzazine
- Градинар

- Has thanked: 451 times
- Been thanked: 576 times
Веднъж обилно и после чак като се покаже леко само капчици....вода със пръскало То.А най добре седни и прочети туй онуй от форума......момчета са постарали ...инфо бол ....за всичко...!!!!??
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Здравейте! При мен станаха точно 31 дни откакто изкарах момите на балкона и 20 дни от топирането/клонирането. За жалост и до ден днешен двата клонинга не са показали коренчета и май-май ще ги отписвам. За щастие останалите две вече няколко дни са без пликове и успешно се адаптираха, дори започнаха да растат, като вече от снощи са на режим 18/6. Чудя се това по-високото, което така или иначе е топирано, защото е по-долен етаж, дали да не го клъцна още веднъж и на двата върха сега. Приемам всякакви предложения. Момите навън след топирането гръмнаха, поливам ги всеки ден с по около 1.5-2 литра вода общо за трите. На три-четири дни слагам Grow+Bloom на BioBizz. Веднъж седмицата давам и малко меласа.
-
SteemTosh
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 22 times
Моля за помощ листата почнаха да почерняват някой клончето от вътрешноста се пречупват и падатSofia Cannabis написа: ↑19 Юли 2022, 18:23да
Поради независещи причини се наложи да ги изкарам на слънце няколко дена около 4-5 и ги връщам обратно в палатката днес им е 4 ден и нещата отиват на зле незнам какво искат по тъмно мисля да има сложа вода по 1.5л на саксия
- Sofia Cannabis
- Градинар

Изглеждат много мокри защо ще поливаш още?SteemTosh написа: ↑26 Юли 2022, 17:38Моля за помощ листата почнаха да почерняват някой клончето от вътрешноста се пречупват и падат
Поради независещи причини се наложи да ги изкарам на слънце няколко дена около 4-5 и ги връщам обратно в палатката днес им е 4 ден и нещата отиват на зле незнам какво искат по тъмно мисля да има сложа вода по 1.5л на саксия
Поясни как си поливал защото на мен ми изглежда като проблем с поливането.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
SteemTosh
- Градинар

Поливам ги когато изсъхнат саксиите на усет когато олекнат и почвата е суха отгоре около 1см не мисля че са преполяти по скоро ме притесни да не са прегорени последно са поляти преди 3-4 дена с по 2л на саксияSofia Cannabis написа: ↑26 Юли 2022, 17:50Изглеждат много мокри защо ще поливаш още?SteemTosh написа: ↑26 Юли 2022, 17:38Моля за помощ листата почнаха да почерняват някой клончето от вътрешноста се пречупват и падат
Advanced nutrition
CalMag 1мл на 1л
Блоом 2мл на 1л
BigBuds 2мл на 1л
Но се наложи да поседят повече на тъмно около 3-4. Часа светло после обратно в бокса но без лампа дало на вентилация така 3 дена сега имам възможност да ги държа на вън но се появи този проблем и ме е яд ако изгният и ги хвърля
-
SteemTosh
- Градинар

Да уточня 3-4 часа слънце 20 тъмно и останах по мокри иначе изпиват водата за ден 2 но сега си чакам обратно лапата и се опитва да ги спася по някакъв начин и да изкарам поне нещо От тяхSofia Cannabis написа: ↑26 Юли 2022, 17:50Изглеждат много мокри защо ще поливаш още?SteemTosh написа: ↑26 Юли 2022, 17:38Моля за помощ листата почнаха да почерняват някой клончето от вътрешноста се пречупват и падат
Сега се замислям аз го полях преди 4 дена и те изкараха този период в бокса на вентилатори без лампа и миже да е вдигнало влажноста и да съм ги окепазил 🥹
- Sofia Cannabis
- Градинар

Толкова тъмно и толкова вода аз гласувам за root rot.
Имал съм го само веднъж много отдавна и не го помня с детайли но си спомням че си мислих че съм изгорил растенията отгоре с лампата а всъщност ги бях удавил.
Имал съм го само веднъж много отдавна и не го помня с детайли но си спомням че си мислих че съм изгорил растенията отгоре с лампата а всъщност ги бях удавил.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
SteemTosh
- Градинар

Напълно си прав точна така е листата всеедно са изгорени и се ронятSofia Cannabis написа: ↑26 Юли 2022, 18:33 Толкова тъмно и толкова вода аз гласувам за root rot.
Какво да правя от тук натаък докато ми върнат лампата
.png)