Ако растението не е влязло във фаза на цъфтеж пак ли се сменят торовете? Защото аз все още торя с такива за растеж. Би ли обяснил малко по-подробно защо е това. Благодаря ВиSofia Cannabis написа: ↑21 Юли 2022, 17:50Две седмици след summer solstice (Tuesday, June 21) , може да сменяш торовете и да започваш цъфтежни. Което е началото на ЮлиGoshkata1997 написа: ↑21 Юли 2022, 12:33 Здравейте значи горе долу седмица след като влезем в август да започвам да торя за цъфтеж? Успех на всички !![]()
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
-
PhenyoM-
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 15 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Не влизат в цъфтеж,защото ториш с прекалено високи нива на АЗОТ (grow base) и това ги държи в растеж дори и с намаляващите дни.PhenyoM- написа: ↑21 Юли 2022, 17:55Ако растението не е влязло във фаза на цъфтеж пак ли се сменят торовете? Защото аз все още торя с такива за растеж. Би ли обяснил малко по-подробно защо е това. Благодаря ВиSofia Cannabis написа: ↑21 Юли 2022, 17:50Две седмици след summer solstice (Tuesday, June 21) , може да сменяш торовете и да започваш цъфтежни. Което е началото на ЮлиGoshkata1997 написа: ↑21 Юли 2022, 12:33 Здравейте значи горе долу седмица след като влезем в август да започвам да торя за цъфтеж? Успех на всички !![]()
![]()
След като започне намалянето на деня растението започва да променя хормоналния си баланс и се ориентира към цъфтеж, но високи нива АЗОТ се бъркат в работата и продължават да растат само.
След като започне намалянето на деня смяната grow -> Bloom формула - не само че дава всички неоходими неща за цъфтец но и помага с по-лесно преминаване на растението от едната фаза към другата.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
PhenyoM-
- Градинар

Ами при мен проблема е че съм ги изкарал малко по-късно и са все още не много големи. За това ми се налага да торя за растеж. Другият ми въпрос е при фаза на цъфтеж продължават ли да растат на височина и широчина или е минимално. От другият път започвам с другите торове, благодаря СофияSofia Cannabis написа: ↑21 Юли 2022, 18:17Не влизат в цъфтеж,защото ториш с прекалено високи нива на АЗОТ (grow base) и това ги държи в растеж дори и с намаляващите дни.PhenyoM- написа: ↑21 Юли 2022, 17:55Ако растението не е влязло във фаза на цъфтеж пак ли се сменят торовете? Защото аз все още торя с такива за растеж. Би ли обяснил малко по-подробно защо е това. Благодаря ВиSofia Cannabis написа: ↑21 Юли 2022, 17:50
Две седмици след summer solstice (Tuesday, June 21) , може да сменяш торовете и да започваш цъфтежни. Което е началото на Юли![]()
След като започне намалянето на деня растението започва да променя хормоналния си баланс и се ориентира към цъфтеж, но високи нива АЗОТ се бъркат в работата и продължават да растат само.
След като започне намалянето на деня смяната grow -> Bloom формула - не само че дава всички неоходими неща за цъфтец но и помага с по-лесно преминаване на растението от едната фаза към другата.
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравейте колеги.. тази година пак голямо разочарование. Днес ходих дълбоко в гората, където имам 24 прекрасни дами.. събирах им вода от останалите локви от пресъхнала та река последния месец .. сорта е Монстер Ева, в момента са около 2.10-2.50.. НО днес нямаше грам вода никъде .. поредна година тежко разочарование, целият ми труд на вятъра.. не са клюмнали, но листата са свити .. стъблата им са дебели два пръста .. дават го след 5 дни бури на запад, ако това спаси положението временно и са живи до тогава.. просто не знам...
-
PhenyoM-
- Градинар

Ставаш рано сутрин, вземаш по-голяма раница и започваш да мъкнеш. Колкото е нужно толкова. Не е казано, че трябва да спреш и защо по дяволите са ти 25 броя... Аз съм мъкнал по 30 40 литра вода през горите през тръните.Goshkata1997 написа: ↑22 Юли 2022, 15:56 Здравейте колеги.. тази година пак голямо разочарование. Днес ходих дълбоко в гората, където имам 24 прекрасни дами.. събирах им вода от останалите локви от пресъхнала та река последния месец .. сорта е Монстер Ева, в момента са около 2.10-2.50.. НО днес нямаше грам вода никъде .. поредна година тежко разочарование, целият ми труд на вятъра.. не са клюмнали, но листата са свити .. стъблата им са дебели два пръста .. дават го след 5 дни бури на запад, ако това спаси положението временно и са живи до тогава.. просто не знам...
-
Goshkata1997
- Градинар

Здравей, варианта е да мъкна по 10 литра туба в ръка .. има вода на километър и половина ГД от цветята.. щях да си правя масло ..
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Да, разпъват се основно - 3 седмици минимум, тогава е най-големият видим растеж на растенията, като преминават от растеж в цъфтеж.PhenyoM- написа: ↑22 Юли 2022, 10:12Ами при мен проблема е че съм ги изкарал малко по-късно и са все още не много големи. За това ми се налага да торя за растеж. Другият ми въпрос е при фаза на цъфтеж продължават ли да растат на височина и широчина или е минимално. От другият път започвам с другите торове, благодаря СофияSofia Cannabis написа: ↑21 Юли 2022, 18:17Не влизат в цъфтеж,защото ториш с прекалено високи нива на АЗОТ (grow base) и това ги държи в растеж дори и с намаляващите дни.
След като започне намалянето на деня смяната grow -> Bloom формула - не само че дава всички неоходими неща за цъфтец но и помага с по-лесно преминаване на растението от едната фаза към другата.![]()
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
PhenyoM-
- Градинар

Ако е по-голяма раницата можеш и 2 по 10 литра да сложиш и 2 на ръка и така няколко пъти. Аз го правя рано сутрин или вечерта, когато е по-хладно. По-добре да получават някаква вода отколкото нищо. Пък и нещо ще изкараш няма да си капо.Goshkata1997 написа: ↑22 Юли 2022, 17:46 Здравей, варианта е да мъкна по 10 литра туба в ръка .. има вода на километър и половина ГД от цветята.. щях да си правя масло ..
-
Goshkata1997
- Градинар

Благодаря ти за мотивацията пич, нямам раница но ще мъкна .. живи и здрави
-
Goshkata1997
- Градинар

Здравейте колеги, благодарение на мотивацията на PhenyoM, днес рано се върнах в градината и мъкнах както ме посъветва. Разделих 140 литра на 20-те дами, днес им беше последното торене за разтеж. Изчистих им всички изсъхнали листа. МОЛЯ СЕ, НЕКА ВАЛИ !
.png)