Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Млад фермер
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 13 times

Привет на всички
Съвсем нов съм в сверата на отглеждане на тези преккрасни ръстения ,май месец закупих три семки от seedmafiq от който само едно за сега е стана
Досега несъм слагал никакви добавки
Но мисля че е време да сложа някой
Слънцето на мястото което седи е до обяд до колкото четох в форума е хубаво као почне да цъфти да седи максимално повече на слънце
Но нямам тази възможност щото ще се вижда от всякаде ето и една снимка .ако има нещо което не ви хареса моля за съвети
Благодаря на вс и успешен сезон
Прикачени файлове
4ACE7C6B-ED77-4DA2-B946-511EEFD6FFBE.jpeg
F9CCF4A3-08CD-4FD3-AC4E-EB1325B751EE.jpeg
Kapachuna
Градинар
Градинар
Has thanked: 42 times
Been thanked: 17 times

Извинявам се отново.. Здравейте , преди три дни пръсках с 1% разтвор Нийм.Възможно ли е това да е от него или са някакви яйца ?
Kapachuna
Градинар
Градинар

Извинявам се ... нещо не се качиха снимките
Прикачени файлове
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
Аватар
GGc,NeaR
Градинар
Градинар
Has thanked: 66 times
Been thanked: 83 times

Update на Cataract Kush един месец по-късно.
Аватар
GGc,NeaR
Градинар
Градинар

1.jpg
Торено всяка седмица, четири пъти топирано,централните клони са супер кропнати,лолипопинг,клоните бяха превързани с канап на 80-90 градуса,вече излизат през очите на мрежата.
psihonavta
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times

Здравейте! За жалост предните ми цветя бяха изядени от едни мили козички. Поучих се от грешката си и сложих мрежа. Пуснах нов гроу от автоматици. Цветята влизат в четвърта седмица от показването им над почвата. 15тина дена под ЛЕД и 6-7 дена навън. Ползвам торове само на Атами. Под лампата съм им давал само Root-C, навън поливам през ден и им давам Grow-C и Bloom-C, 3тото поливане днеска добавих Alga-C и поръсих с ЧКЧ около тях. Имам и едно питане за торенето/поливането. Засега смесвам торовете всеки по отделно и поливам, но според мен това е грешно. Дали не е по-добре всичко да смесвам на един път и да правя едно хубаво поливане? Другия път ще напръскам и листно с Alga-C. Семената са 3хCream Mandarine XL, 3x BubbleGum, 3x Northern Light и 1x Critical 2+ всичко Auto.
Прикачени файлове
20220702_110101.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

psihonavta написа: 02 Юли 2022, 15:20 Здравейте! За жалост предните ми цветя бяха изядени от едни мили козички. Поучих се от грешката си и сложих мрежа. Пуснах нов гроу от автоматици. Цветята влизат в четвърта седмица от показването им над почвата. 15тина дена под ЛЕД и 6-7 дена навън. Ползвам торове само на Атами. Под лампата съм им давал само Root-C, навън поливам през ден и им давам Grow-C и Bloom-C, 3тото поливане днеска добавих Alga-C и поръсих с ЧКЧ около тях. Имам и едно питане за торенето/поливането. Засега смесвам торовете всеки по отделно и поливам, но според мен това е грешно. Дали не е по-добре всичко да смесвам на един път и да правя едно хубаво поливане? Другия път ще напръскам и листно с Alga-C. Семената са 3хCream Mandarine XL, 3x BubbleGum, 3x Northern Light и 1x Critical 2+ всичко Auto.
Всички торове се смесват поотделно (никога не се смесват в концентрирана форма) и заедно( всички торове се разтварят във водата и поливаш с тях едновременно).
Добавят се поотделно в тубата с вода и се разбърква след всеки тор, докато не добавиш всички различни видове.

https://www.youtube.com/watch?v=vvxmpsVSiuo
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Kapachuna
Градинар
Градинар

Здравейте ! Днес ходих да се разкарам,не бях ходил от 6 дена и забелязах,че има няколко пожълтели листа само отдоло. По 3,4 на цвете и едно имаше малко повечко,прилагам снимки . Искам да се допитам до по запознатите какво да взема да слагам за сега поливам само с Гуанокалонг ГРОУ и 2,3 пъти съм добавял Гуано на прах по 50 гр и около 4 пъти комплийт органик всеки път по 100 гр на растение през около 15 дена,знам че е малко но за сега е това.. та дали това от снимките е кал-маг или заключено желязо? Поливам с чешмяна престояла вода около 6.5-6.7пх преди торовете... как мислите колеги ? Или може да е от липсата на поливане тези 6 дена ? Но преди това бяха поляти с около 40 литра на дупка за 2 дена ..
Прикачени файлове
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (3).jpg
foto_no_exif (4).jpg
Аватар
GGc,NeaR
Градинар
Градинар

Според мен пожълтяването на долните fan leaves по това време не е плашещо,но виждам ,че имаш жълти петна по всички листа ,което според мен е дефицит на калций/магнезий ,което може и да е породено ,ако почвата ти е по-киселинна. Не те ангажирам с мнението си нека и други да кажат какво мислят.
Kapachuna
Градинар
Градинар

GGc,NeaR написа: 09 Юли 2022, 21:13 Според мен пожълтяването на долните fan leaves по това време не е плашещо,но виждам ,че имаш жълти петна по всички листа ,което според мен е дефицит на калций/магнезий ,което може и да е породено ,ако почвата ти е по-киселинна. Не те ангажирам с мнението си нека и други да кажат какво мислят.
Не е по всички,предимно са пак по ниските листа или които са близо до някаква растителност там на мястото и е някаква гъба поне така мисля понеже и тревата наоколо е с такива петна... изтървах я и не съобразих , че всичко ще отиде и на цветята... нагоре по растението няма ... иначе не съм сигурен все пак...отначалото поливам с микробтима протект и пръскам с нийм.Сега ще започвам да пръскам и с микроба листно :) Дано не попрече доста на капачуните тези петна...
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”