Привет група
Днес забелязах по 2 от листата 3-4 кафяви точки и се чудя дали да вдигна лампата или е някакъв дефиц или лампата е на 50см от тях, виждам ми се малки на височина чудя дали да не излезна навън за семица да се удължат
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2022 / Indoor Season 2022 (Обща тема)
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 662 times
- Been thanked: 925 times
коткатааааа
Другите цветя не ми ги закача и отдавна съм загубил навика да ги пазя от нея хахаха Това е ауто и ще видим изобщо ще се възстановили и ще излезе ли някаква клечка с 3 главички.. дал съм един SuperThrive да видим ще помогне ли да живне..
-
Mezzazine
- Градинар

- Has thanked: 451 times
- Been thanked: 576 times
Моята малка дрисла....(5месечно питче)Беше похапнала главички ....от терасата но бра душа цял следобяд и от тогава не пипа ....хахахххаа...очите и бяха кръв червени и залита милото......!?!?!?.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ох, тия аутота ги пуснах 12/12(но и заради жегата, все пак като че ги позабърза) ,просто някои от тях нямаха намерение да цъфнат. Малко се по прецакаха нещата, имам само няколко см да вдигам лампите, а те отиват в тях и не спират да растат?!!!!!? Затова използвах да снимам как съм им начупила върховете в цъфтеж, нямаше как просто. Даже ги вързах, но те пак тръгват нагоре, кво е тва чудо?!!! Иначе чупенето не им пречи, по-добре, отколкото да опрат в лампата. Дано са яки за пушене, но нещо не ме изкефиха за гледане.
Имам още такива, но тези пръчките не мисля да ги отглеждам повече на такова тясно място.Да ги бях топирала още в началото...... 
-
SteemTosh
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 22 times
Ден 20
Окастрихте ги надявам се да не е много изглежд ми доста добре относно петната изгорял съм ги с лампата капнали е вода
Днес ги покастрих и полях
Advance Nutrition
Grow/Micro/Bloom
3мл. на 1л.
Big buds - 1мл на 1л
По 1 литър на саксия 11 литра са Версаче

Държа ги на 18/6 вързах филтъра и изказващия температурата вече не отива над 27.5•
Влагата е поддържам 65-70%
Моля за съвети и мнение дали са ОК или трябва да променя нещо
Както писах предишния пост автора бъбългъм и ак47
Окастрихте ги надявам се да не е много изглежд ми доста добре относно петната изгорял съм ги с лампата капнали е вода
Днес ги покастрих и полях
Advance Nutrition
Grow/Micro/Bloom
3мл. на 1л.
Big buds - 1мл на 1л
По 1 литър на саксия 11 литра са Версаче
Държа ги на 18/6 вързах филтъра и изказващия температурата вече не отива над 27.5•
Влагата е поддържам 65-70%
Моля за съвети и мнение дали са ОК или трябва да променя нещо
Както писах предишния пост автора бъбългъм и ак47
-
SteemTosh
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 22 times
Ето и снимките забравих да спомена тои път пробвах да топирам малко по нагоре
Емито е с 6 основни и върви по добре, а другото с 8 основни но мисля че преиграх с него и се чудя долните два дали да не ги махна защото са къси и немога да го разпъна да влиза светлина
.png)