Измих ги с пръскалката на лека струя а за you tube не се бях сетил за това благодаря прегледах няколко метода , но съм малко скептичен, че ще излезе нещо тъй като боклука се е набил и е полепнал. Днес ще кача малко снимки от градината.Inna написа: ↑17 Юни 2022, 10:26А как по точно ги изми с вода? Гледах преди време клипче на Сервантес в леген че, вътре сипваш и малко кислородна във водата, да не е много студена, за да не падат трихомките. И той плавно ги въртеше и миеше във водата, а не под струя. След което обаче ги закача и вентилатор, трябва добре да се изсушат между плодниците, за, да не мухлясат! Ще го потърся направо това клипче, но може да напишеш how to wash Marijuana buds, cleaning Marijuana buds Или нещо подобно в ю тюб, не може да няма и други. В общи линии така се мият ако има нужда.....Green_Master написа: ↑16 Юни 2022, 16:39Sofia Cannabis написа: ↑16 Юни 2022, 16:21
Освен миене с вода, няма много какво друго да нарпавиш.
Сложи мълч отдолу на земетя за да не пръска кал като пръскаш с вода отгоре. И за в бъдеще мъч ще помогне с подобен проблем ако бурята не е супер силна.Благодаря за инфото, като цяло пробвах с вода но песъчинките които са се полепили не изпадат дали има вариант след, като бъде изсушена да бъде почистена внимателно с нещо като мъничка четка или чрез тръскане на клончетата извинявам се ако се натрапвам просто от няколко дни постоянно го мисля и мир не ми даваSofia Cannabis написа: ↑16 Юни 2022, 16:21
Освен миене с вода, няма много какво друго да нарпавиш.
Сложи мълч отдолу на земетя за да не пръска кал като пръскаш с вода отгоре. И за в бъдеще мъч ще помогне с подобен проблем ако бурята не е супер силна.![]()
![]()
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
-
Green_Master
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
-
Kapachuna
- Градинар

- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 17 times
Здравейте , имам няколко въпроса понеже ми е първи аутдор.Ще прикача снимки на проблем който имам на няколко от растенията след дъждовете..мисля,че е sprayburn но все пак да се допитам до вас? И да ми препоръчате с какво да пръскам понеже при последното ходене утрепах една гадина която се беше впила в стеблото и ядеше .. прикачвам снимки на листата,гадината и стеблото което е ядено.. също за момента поливам с вода ph около 8 но почти не съм поливал заради дъждовете нямаше нужда, но ще го коригирам скоро. Благодаря предварително ! Успешен сезон навсички ! 

-
Kapachuna
- Градинар

Извинявам се за спама... забравих да спомена торя с гуанокалонг гроу по 0.5мл на литър в туба 10литра и го разделям на 6 цветя понеже много валя и е нямало нужда от повече вода, също 2 пъти съм добавял guanokalong complete organic първия път 100г на растение след около 2 седмици по 50гр на растение..
Първи гроу. 3 Auto White Widow и 2 Auto Northern Light. Някой беше споменал в една тема че много често семките от seeds mafia не са това което промотират. Та тези са от там и ще видим какъв ще е резултата
. Днес навършват 55 дена от посяването. Получават директна слънчева светлина само от изгрев до към 11:00. Почва и нутриенти от biobizz. Първоначално тръгнах да опитвам lst но след втората седмица реших като за пръв път да си ги оставя да си растът. Единствено ги дефолиирах по моя преценка на два пъти. Първия път ги бяха нападнали някакви много дребни мушички а втория вече за повече слънчева светлина. Надявам се резултата да е задоволителен 
Why should nature be illegal?
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Новите листа имат ли го?Kapachuna написа: ↑17 Юни 2022, 18:02 Здравейте , имам няколко въпроса понеже ми е първи аутдор.Ще прикача снимки на проблем който имам на няколко от растенията след дъждовете..мисля,че е sprayburn но все пак да се допитам до вас? И да ми препоръчате с какво да пръскам понеже при последното ходене утрепах една гадина която се беше впила в стеблото и ядеше .. прикачвам снимки на листата,гадината и стеблото което е ядено.. също за момента поливам с вода ph около 8 но почти не съм поливал заради дъждовете нямаше нужда, но ще го коригирам скоро. Благодаря предварително ! Успешен сезон навсички !![]()
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Kapachuna
- Градинар

Амии на места има и нови засегнати,но предимно са големите.. 2 пъти до сега съм им давал микробтима протект и сега съм поръчал нийм азалSofia Cannabis написа: ↑20 Юни 2022, 17:47Новите листа имат ли го?Kapachuna написа: ↑17 Юни 2022, 18:02 Здравейте , имам няколко въпроса понеже ми е първи аутдор.Ще прикача снимки на проблем който имам на няколко от растенията след дъждовете..мисля,че е sprayburn но все пак да се допитам до вас? И да ми препоръчате с какво да пръскам понеже при последното ходене утрепах една гадина която се беше впила в стеблото и ядеше .. прикачвам снимки на листата,гадината и стеблото което е ядено.. също за момента поливам с вода ph около 8 но почти не съм поливал заради дъждовете нямаше нужда, но ще го коригирам скоро. Благодаря предварително ! Успешен сезон навсички !![]()
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Без да искам да те притеснявам, но кръглите петънца навсякъде по листата са болест, не животно. От дъждовете, които плякат по земята и вдигат към листата спори на гъбички и мухъли... Затова е хубаво да има мулч около тях в някакъв радиус. Може да пробваш с нещо варово и/или син камък докато не цъфтят да ги напръскаш. Или потърси специално за такива болести нещо. Имала съм същите и да ти кажа трудно се овладяват..... Явно ги има и на самото място.Kapachuna написа: ↑20 Юни 2022, 18:28Амии на места има и нови засегнати,но предимно са големите.. 2 пъти до сега съм им давал микробтима протект и сега съм поръчал нийм азалSofia Cannabis написа: ↑20 Юни 2022, 17:47Новите листа имат ли го?Kapachuna написа: ↑17 Юни 2022, 18:02 Здравейте , имам няколко въпроса понеже ми е първи аутдор.Ще прикача снимки на проблем който имам на няколко от растенията след дъждовете..мисля,че е sprayburn но все пак да се допитам до вас? И да ми препоръчате с какво да пръскам понеже при последното ходене утрепах една гадина която се беше впила в стеблото и ядеше .. прикачвам снимки на листата,гадината и стеблото което е ядено.. също за момента поливам с вода ph около 8 но почти не съм поливал заради дъждовете нямаше нужда, но ще го коригирам скоро. Благодаря предварително ! Успешен сезон навсички !![]()
сега като се зачетох и взех и да се притеснявам да не е фунги.. офф
-
Kapachuna
- Градинар

Още утре отивам да ги пръскам ! Днес ходих и предимно две от цветята са по засегнати от тези гъбички другите са много малко само долните стари листа ... взел съм нийм азал , сега ще взема и син камък и ще се надявам да не се разпространяваInna написа: ↑21 Юни 2022, 10:49Без да искам да те притеснявам, но кръглите петънца навсякъде по листата са болест, не животно. От дъждовете, които плякат по земята и вдигат към листата спори на гъбички и мухъли... Затова е хубаво да има мулч около тях в някакъв радиус. Може да пробваш с нещо варово и/или син камък докато не цъфтят да ги напръскаш. Или потърси специално за такива болести нещо. Имала съм същите и да ти кажа трудно се овладяват..... Явно ги има и на самото място.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Аз лично не съм имал подобен вид гъбички, но знам че Vetrushka също се бори с тях в някоя предишна година. Има продробен дневник на развитието на проблема.Inna написа: ↑21 Юни 2022, 10:49Без да искам да те притеснявам, но кръглите петънца навсякъде по листата са болест, не животно. От дъждовете, които плякат по земята и вдигат към листата спори на гъбички и мухъли... Затова е хубаво да има мулч около тях в някакъв радиус. Може да пробваш с нещо варово и/или син камък докато не цъфтят да ги напръскаш. Или потърси специално за такива болести нещо. Имала съм същите и да ти кажа трудно се овладяват..... Явно ги има и на самото място.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
.png)