Да, знам какви са плюсовете и минусите им. Но все пак искам да пробвам най-новите аутота на няколко квалитетни фирми как ще са,ей тъй, за разнообразие и защото до тук аутотата не ми се отдават много. Аз си имам вече за пушене разни фотота, не ми се налага да гледам, просто пробвам за опит.Gugi написа: ↑14 Юни 2022, 07:40Ами запитай се след поредния гроу с автомати , дали си заслужават времето и усилията ? За мен основния проблем на атоматите е в силата , когато единия родител е ауто много намаля THC . Пушил съм и хубави автомати дето си напушват прилично , но пак не могат да се сравнят с фотопериодните.Inna написа: ↑13 Юни 2022, 10:34 Егати пръчките станаха! Дано си заслужава, защото почват да ми лазят по нервите!Изчистих ги, листа, някои долни клони и се наложи така грозно да ги счупя отгоре(един вид кропинг, но доста закъснял) и да ги вържа и те пак тръгнаха нагоре?! Счупих ги, защото се завряха в лампата и станаха на нокти, чудех се да ги топирам направо, но върховете ми се видяха дебели и реших да ги оставя. Сега са преподредени, горе долу изравнени, дано вече да цъфтят и стига са расли!!!!! С тия аутота човек никога не знае кога ще цъфнат, колко ще станат големи.....
Иначе не са зле, но трябваше да ги задържа повечко в 4те литра.
![]()
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2022 / Indoor Season 2022 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Минавам само да си покажа блуберитата, които този път няма да финишират яко преторени и сгърчени като чироз
Остават им около 2 седмици. Ухаят прекрасно и в едни по-интелигентни времена бих ги гледал дори без филтър
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Две седнмици ми се струват малко
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Може и повече да дойдат, така е. 2 седмици ги определих по това кога обрах майките от миналия грол, иначе естествено ще се съобразя с главите и трихомите. Вече знам, бере се когато са готови за бране, а не в ден еди-кой-си
-
Inna
- Marijuana Mom

Последното изречение е много вярно! Понеже ние предоставяме различни условия и има много фактори кога ще станат, от градинар до градинар един и същи сорт може да има седмици разлика. И аз затова много не ги гледам какво пишат, само ей така цялостно колко цъфти за някакъв ориентир да си имам. Най-важно е да са макс свежи и ако може до по-късно в цъфтежа и да нямат проблеми.
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Оказва се, че нито жеги, нито задушаване с найлонови пликове ги плаши и просто гърмят. Вървят с почти същото темпо, с което вървяха Black Sugar в палатката от миналия indoor. спрямо това, че сега са в по-малки саксии. Поливани са единствено с Root Juice на Biobizz. На снимката се падат ден 16, днес им е 19-ия ден и вторник се пада слънцестоенето, когато ще излязат на балкона.
- MasterBlaster
- Градинар

Днес ще им бъде последния цикъл на 18 часа светлина и от утре излизат на балкона. Притеснява ме, че досега винаги стояха с пликове и сега изведнъж ще ги сполети 30% влажност на въздуха навън. Чудя се дали да не ги държа под пликове първите няколко дни на балкона. Иначе днес ги нахраних с по около 2ml/l Bio Grow и Bio Bloom на BioBizz. Също така снощи ги напръсках листно с английска сол. Имаха малък топлинен шок, но нещата се оправят и се надявам рязкото намаляне на количеството на светлината да не ги бъгне.
-
Inna
- Marijuana Mom

Няма смисъл на този размер от пликове вече. Наблюдава само саксии те следобед да не им се препичат, защото са тъмни. Ако искаш изкарай ги вечерно време, естествено гледай да не се падне да ги изкараш в някакъв пек. Е, с по малко светлина може да се поиздължат, сега за това ще трябва да внимаваш, но до тук са супер и доста гъстички, добър старт! Ще е интересно как ще продължат на външния ден, аз мисля че няма да, има проблем. Терасата открита ли беше или закрита?
- MasterBlaster
- Градинар

Започнах именно с тази грешка, че не ги изнесох снощи, а сутринта около 7:00, когато вече беше напекло. До около 12:30 бяха на слънце, след това се скриват, но на две от трите явно им дойде много лятното слънце и поизгоряха. Започваме с фалстарт, ама ще видим занапред как ще се развият. Третото си изглежда доста добре, изобщо не съобразих цвета като вземах саксиите. А сега вече не са за пресаждане, стелът е с приоритет. Още днес им разделих около литър Cal-Mag и така като гледам май ще поливам всеки ден. За жалост нямам никакви ензими и препарати за възстановяване, този гроу уж щеше да е тестов и мисля да изкарам само с Grow, Bloom и меласа. Ами май е това засега. 
.png)