Cataract Kush update:
Поливка веднъж седмично с около 10 литра екстракти от бат гуано,птича тор и коприва.
Екстрактите съм направил и ползвам по следния начин:
Бат гуано - 1 литър тор към 10 литра вода, за поливане от екстракта 10-15 мл на литър вода.
Птича тор - 1 литър тор към 20 литра вода , за поливане 50мл на литър вода.
Коприва - В съд (в моят случай 100 л. бидон) се бере и слага коприва (трябва да е в периода на бурен растеж и преди да е разцъфтяла) , докато се
напълни 1/3 от него,останалото се допълва с вода и се бърка,докато започне да ферментира и листата на копривата се разложат (около 10 дни, не е за хора със
слаби стомаси ,защото миризмата е зловонна) от този екстракт добавям към водата за поливане в съотношение 1:10.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
На тази снимка специално, светлите листа са нов растеж и не са потъмнели още, не изглежда гладно. След като вече си сложил тор не би трябвало да имаш дефицити на този етап.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
Critical orange , ама другите сортове и те са така на вид на този етап като израстване, след време ще имат разлика .FikiStoraro написа: ↑07 Юни 2022, 23:46Какъв сорт е? Красивко е. Топирай и поливай яко! Ще стане елха.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Здравейте, тази година при мен нещата ще тръгнат малко със закъснение. Имам лични проблеми и нямах време да подготвям градината. Имам пуснати растения, които ги мъча в много малки съдове. Поливат се през ден, като с всяка поливка им давам и Bio Grow на Bio Bizz. Миналата седмица им допълних малко саксиите с ЧКЧ и живнаха. Ако всичко е наред, може би до края на седмицата ще гледам да ги изкарам на вън. За сега не смятам да правя подробен дневник, както е било до сега, но ще видим. По добре си следя нещата, когато ги поствам и тук. Всички сортове са на Seedsman, The White og, Blue Ice Og, Critical Purple Kush, Black Sugar, Galet Og, Peyote Forum.
Здравейте, имам останала 1 кутия Halo Harpin от преди 5-6 години. Според вас дали ще се е развалило, че по него не пише нито трайност, нито срок на годност?
.png)