На тоя етап ми изглеждат добре, не мога да разбера дали от камерата ли какво светлеят така, какъв е сорта? Юли и август с такива мижави поливки няма да минеш да знаеш. Успешен сезон!R3S1S7 написа: ↑01 Юни 2022, 20:08 На 25ти миналия месец беше пусната семката, а вчера бяха и трансплантирани в земята, как ви изглеждат и как бихте ме насочили да поливам? Почвата е biobizz all mix и нямах възможност да я полея преди да сложа растенията в нея бяха поляти на следващия ден (демек днес) и снимките са заснети 5минути след поливането. Сложил съм им 2 литра вода общо за 3те (по 0.66л. на растение) това ми е първи гроу и приемам всякакви препоръки.![]()
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
-
R3S1S7
- Нов Градинар

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
FikiStoraro написа: ↑01 Юни 2022, 22:44На тоя етап ми изглеждат добре, не мога да разбера дали от камерата ли какво светлеят така, какъв е сорта? Юли и август с такива мижави поливки няма да минеш да знаеш. Успешен сезон!R3S1S7 написа: ↑01 Юни 2022, 20:08 На 25ти миналия месец беше пусната семката, а вчера бяха и трансплантирани в земята, как ви изглеждат и как бихте ме насочили да поливам? Почвата е biobizz all mix и нямах възможност да я полея преди да сложа растенията в нея бяха поляти на следващия ден (демек днес) и снимките са заснети 5минути след поливането. Сложил съм им 2 литра вода общо за 3те (по 0.66л. на растение) това ми е първи гроу и приемам всякакви препоръки.![]()
Сортът е blue dream, а семената са от seedsman. Светлеенето не мисля, че е от камерата.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Човек, през жегите ще ти трябват по стотина литра на растение, за да приличат на нещо.Това не ти е мушкатото в хола, за го поливаш с по 1 литърR3S1S7 написа: ↑01 Юни 2022, 20:12R3S1S7 написа: ↑01 Юни 2022, 20:08 На 25ти миналия месец беше пусната семката, а вчера бяха и трансплантирани в земята, как ви изглеждат и как бихте ме насочили да поливам? Почвата е biobizz all mix и нямах възможност да я полея преди да сложа растенията в нея бяха поляти на следващия ден (демек днес) и снимките са заснети 5минути след поливането. Сложил съм им 2 литра вода общо за 3те (по 0.66л. на растение) това ми е първи гроу и приемам всякакви препоръки.![]()
Оп обърках се поляти са с общо 4 литра (по 1.33л на растение)
Здравейте,искам да попитам за правилният инсектицид ,защото четох ,но съм объркан.
Разстенията са в 7-ма седмица вегитация ,навън са от две седмици,вчера махнах големите листа ,защото бяха доста големи и мисля ,че отнемат доста от силата на разклоненията и сенчат.
Видях,че на някои листа имат нещо снесено по тях,което мисла,че е проблем.
Мисла да взема нимазал и да почна да ги пръскам с него. Правилно ли е това и ако не какво друго мога да взема за превенция.
Разстенията са в 7-ма седмица вегитация ,навън са от две седмици,вчера махнах големите листа ,защото бяха доста големи и мисля ,че отнемат доста от силата на разклоненията и сенчат.
Мисла да взема нимазал и да почна да ги пръскам с него. Правилно ли е това и ако не какво друго мога да взема за превенция.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Здравей, не е лошо да покажеш снимки, не може така да се каже дали маслото от Нийм ще работи или не. Има някой пеперуди, които сега си залагат яйцата и когато растението направи глави се появяват гъсениците и нещата отиват на зле. За този вид вредител Нийм-а няма да ти помогне. За гъсеници миналата година ползвах Рапакс, био препарат за борба с тия гадини.120's написа: ↑02 Юни 2022, 09:12 Здравейте,искам да попитам за правилният инсектицид ,защото четох ,но съм объркан.
- Vetrushka
- Ветрушка

Както вече са ти казали, това 1-2 литра вода е смешно. Тя ще се изпари, още как се покаже слънцето. Почвата трябва да ти е влажна цялата, не може по този начин, дори го пише на описанието на нея. Почвата трябва да е мокра преди да садиш, а какво остава на следващия ден, така стресираш растенията. Пресаждаш отиват на зверските условия на вън, а на всичко от горе, нямат и вода.FikiStoraro написа: ↑02 Юни 2022, 01:04Човек, през жегите ще ти трябват по стотина литра на растение, за да приличат на нещо.Това не ти е мушкатото в хола, за го поливаш с по 1 литърR3S1S7 написа: ↑01 Юни 2022, 20:12R3S1S7 написа: ↑01 Юни 2022, 20:08 На 25ти миналия месец беше пусната семката, а вчера бяха и трансплантирани в земята, как ви изглеждат и как бихте ме насочили да поливам? Почвата е biobizz all mix и нямах възможност да я полея преди да сложа растенията в нея бяха поляти на следващия ден (демек днес) и снимките са заснети 5минути след поливането. Сложил съм им 2 литра вода общо за 3те (по 0.66л. на растение) това ми е първи гроу и приемам всякакви препоръки.![]()
Оп обърках се поляти са с общо 4 литра (по 1.33л на растение)![]()
Миналата година в жегите, съм поливал 3 пъти седмично всяко растение с по 40-60 литра на поливка. Та дори и Indoor, една 18 литрова саксия иска поне 3-4 литра вода, а какво остава на вън?Когато използвате All-Mix за първи път, намокрете го с вода и оставете да престои 36 часа! Това дава на активния тор Pre-Mix™ и микроорганизмите в субстрата възможността да започнат да направят своята "магия", преди растенията да бъдат засяни.
-
R3S1S7
- Нов Градинар

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Vetrushka написа: ↑02 Юни 2022, 09:23Както вече са ти казали, това 1-2 литра вода е смешно. Тя ще се изпари, още как се покаже слънцето. Почвата трябва да ти е влажна цялата, не може по този начин, дори го пише на описанието на нея. Почвата трябва да е мокра преди да садиш, а какво остава на следващия ден, така стресираш растенията. Пресаждаш отиват на зверските условия на вън, а на всичко от горе, нямат и вода.FikiStoraro написа: ↑02 Юни 2022, 01:04Човек, през жегите ще ти трябват по стотина литра на растение, за да приличат на нещо.Това не ти е мушкатото в хола, за го поливаш с по 1 литър
Миналата година в жегите, съм поливал 3 пъти седмично всяко растение с по 40-60 литра на поливка. Та дори и Indoor, една 18 литрова саксия иска поне 3-4 литра вода, а какво остава на вън?Когато използвате All-Mix за първи път, намокрете го с вода и оставете да престои 36 часа! Това дава на активния тор Pre-Mix™ и микроорганизмите в субстрата възможността да започнат да направят своята "магия", преди растенията да бъдат засяни.
Колко големи са били като си ги поливал с по 40-60литра и колко литра ти е била почвата?
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Vetrushka има много подробни дневници, разгледай всичко е описал стъпка по-стъпка.R3S1S7 написа: ↑02 Юни 2022, 21:56Vetrushka написа: ↑02 Юни 2022, 09:23Както вече са ти казали, това 1-2 литра вода е смешно. Тя ще се изпари, още как се покаже слънцето. Почвата трябва да ти е влажна цялата, не може по този начин, дори го пише на описанието на нея. Почвата трябва да е мокра преди да садиш, а какво остава на следващия ден, така стресираш растенията. Пресаждаш отиват на зверските условия на вън, а на всичко от горе, нямат и вода.FikiStoraro написа: ↑02 Юни 2022, 01:04
Човек, през жегите ще ти трябват по стотина литра на растение, за да приличат на нещо.Това не ти е мушкатото в хола, за го поливаш с по 1 литър
Колко големи са били като си ги поливал с по 40-60литра и колко литра ти е била почвата?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Vetrushka написа: ↑02 Юни 2022, 09:18Здравей, не е лошо да покажеш снимки, не може така да се каже дали маслото от Нийм ще работи или не. Има някой пеперуди, които сега си залагат яйцата и когато растението направи глави се появяват гъсениците и нещата отиват на зле. За този вид вредител Нийм-а няма да ти помогне. За гъсеници миналата година ползвах Рапакс, био препарат за борба с тия гадини.120's написа: ↑02 Юни 2022, 09:12 Здравейте,искам да попитам за правилният инсектицид ,защото четох ,но съм объркан.
- Vetrushka
- Ветрушка

viewtopic.php?t=739R3S1S7 написа: ↑02 Юни 2022, 21:56Vetrushka написа: ↑02 Юни 2022, 09:23Както вече са ти казали, това 1-2 литра вода е смешно. Тя ще се изпари, още как се покаже слънцето. Почвата трябва да ти е влажна цялата, не може по този начин, дори го пише на описанието на нея. Почвата трябва да е мокра преди да садиш, а какво остава на следващия ден, така стресираш растенията. Пресаждаш отиват на зверските условия на вън, а на всичко от горе, нямат и вода.FikiStoraro написа: ↑02 Юни 2022, 01:04
Човек, през жегите ще ти трябват по стотина литра на растение, за да приличат на нещо.Това не ти е мушкатото в хола, за го поливаш с по 1 литър
Това е от миналата година.
.png)