закупих си комплекта на марс хидро - този който е с палатка 70х70см и лампа ts - 1000 - 150w
закупих също така семки от сийдсмен - два вида - автоматик и бързо цъвтящи
. след малко ще поръчам и торове , за да може всичко да е готово и да почвам
Моля помогнете ми с тези два въпроса:
1 - Тъй като тук където живея е адски трудно да се намери коз ми се налага да започна да си гледам , но имам заболяване и трябва възможно най - бързо да си отгледам - според вас кое е по - бързо автоматик или бързоцъвтящо - едното го дават 8 седмици а другото 7 само цъфтеж
2 - тъй като малко ме притеснява шума и мириса - живея в стая която е на приземен етаж и някой може да мине , може някой приятел да почука и да иска да влезе , въпросът ми е ще надуши ли нещо
знам че активния филтър върши работа , но дали ще неутрализира цялата миризма. Аз си взех гардероб ,сглобих го сложих вътре бокса и ми е много по - спокойно така , че нямам бокс насред стаята ми .
Изходната тръба трябва ли да излиза през прозореца задължително? Защото ще е малко явно , ако някой забележи.
Това са нещата които ме притесняват - да не мирише , да е сравнително тихо и първото отглеждане да стане бързо - от там нататък ще видим както се казва

.png)