Здравейте отново,
Днес нещата са по добре. Увисналото се е посъвзело, другите са вдигнали ръцете горе. Незнам какво им стана, но са окей.
Поздрави
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Бъдещ дневник
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
-
SmokeMachine
- Градинар

Здравейте отново, пак същите проблеми с 1 от цветята... Тоя път е увиснало яко... Довечера ще ги поливам и се чудя какво да правя...
Температурата на светло е 22/23 ° на тъмно 19/20°
Влажността е 40/50%
Не съм променял нищо...пръскам с вода само за да вдигна влажността.
Ако някой е имал подобен проблем нека сподели мнение. Дали да не им пробия още дупки от страни за по добра аберация... Знам ли и аз вече... Не мога да си го обясня как са си добре и изведнъж едното се е провисило..
Моля за помощ
Поздрави
Температурата на светло е 22/23 ° на тъмно 19/20°
Влажността е 40/50%
Не съм променял нищо...пръскам с вода само за да вдигна влажността.
Ако някой е имал подобен проблем нека сподели мнение. Дали да не им пробия още дупки от страни за по добра аберация... Знам ли и аз вече... Не мога да си го обясня как са си добре и изведнъж едното се е провисило..
Моля за помощ
Поздрави
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Може би то не изсъхва съвсем добре най долу? По вдигни го да видиш. Виж отдолу на дупките как изглежда почвата, мокра ли седи, има ли бяло такова? Дупки няма да му навредят така и така. Ако се изправя след време вероятно му трябва много повечко да съхне от другите
-
SmokeMachine
- Градинар

Инче гледах ги преди да ги повдигна на капачките и имаха мн малко зародиш на мухъл отдолу и то на 2 3 дупчици общо на вс саксий. Ако трябва да бъда честен това увисналото му е най лека саксията. Даже вече си мисля че не му стига водата. Незнам вече и аз.... Беше се посъвзело и за една нощ... Нещо става и незнам какво. Сега в тая фаза въобще не искам да е така... Но нямам избор... Надявам се довечера да е посъвзело.
BTW поливани са предния петък... Чудя се дали да не им дам още време да съхнат да видим какво ще стане. Довечера ще пробия още дупки да видим какъв ще е ефекта. Надявам се тези аномалий да не повлияят на крайния резултат
Поздрави
-
Inna
- Marijuana Mom

Да, или му е много, или пък трябва него по на често да поливашSmokeMachine написа: ↑23 Мар 2022, 11:28Инче гледах ги преди да ги повдигна на капачките и имаха мн малко зародиш на мухъл отдолу и то на 2 3 дупчици общо на вс саксий. Ако трябва да бъда честен това увисналото му е най лека саксията. Даже вече си мисля че не му стига водата. Незнам вече и аз.... Беше се посъвзело и за една нощ... Нещо става и незнам какво. Сега в тая фаза въобще не искам да е така... Но нямам избор... Надявам се довечера да е посъвзело.
BTW поливани са предния петък... Чудя се дали да не им дам още време да съхнат да видим какво ще стане. Довечера ще пробия още дупки да видим какъв ще е ефекта. Надявам се тези аномалий да не повлияят на крайния резултат
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

Аз от кофичките за кисело мляко направо в 11лтр саксий... Не очаквах нещо такова но уви... Дано се е оправило щото незнам на къде да хвана...Inna написа: ↑23 Мар 2022, 12:22Да, или му е много, или пък трябва него по на често да поливашSmokeMachine написа: ↑23 Мар 2022, 11:28Инче гледах ги преди да ги повдигна на капачките и имаха мн малко зародиш на мухъл отдолу и то на 2 3 дупчици общо на вс саксий. Ако трябва да бъда честен това увисналото му е най лека саксията. Даже вече си мисля че не му стига водата. Незнам вече и аз.... Беше се посъвзело и за една нощ... Нещо става и незнам какво. Сега в тая фаза въобще не искам да е така... Но нямам избор... Надявам се довечера да е посъвзело.
ПоздравиТи прецени кое е от двете. Увисването обикновено значи едно от двете или като понапълни саксията евентуално и вече няма накъде да избухват корените.... Аз затова минавам през по малки саксии до преди цъфтежа, пресаждам един, два пъти и ги почвам в чашки по 500мл/литър макс. Да има възможност за добавяне на място и свежа почва и за корекции.
-
SmokeMachine
- Градинар

Хора имам 1 въпрос че се пресетих:
Има ли вероятност цветето през тъмния режим да му е по светло защото седи до прозорчето на палатката, а то е постоянно отворено и на светло и на тъмно?
Дали има повече светлина и то не може да спи и се е изтощило?
Има ли вероятност цветето през тъмния режим да му е по светло защото седи до прозорчето на палатката, а то е постоянно отворено и на светло и на тъмно?
-
Inna
- Marijuana Mom

Хм за изтощило и аз не знам, но определено може да попречи на цъфтежа. Може да има някаква връзка сега като казваш. Ако само то е така и то е там.... Измисли по - добре нещо да си им е тъмно. Има вероятност да му пречи, нека и колегите да предположат защо увисва?SmokeMachine написа: ↑23 Мар 2022, 16:46 Хора имам 1 въпрос че се пресетих:
-
SmokeMachine
- Градинар

Незнам колко светлина влиза през това прозорче и дали това е проблема, но го затворих и ще видя утре вечер след цял цикъл как ще са. По принцип днеска мислех да ги полея но ще изчакам до утре да видим как ще се развият нещата. Всеки съвет и всяко мнение ще бъде добре дошло. Благодаря предварителноInna написа: ↑23 Мар 2022, 17:06Хм за изтощило и аз не знам, но определено може да попречи на цъфтежа. Може да има някаква връзка сега като казваш. Ако само то е така и то е там.... Измисли по - добре нещо да си им е тъмно. Има вероятност да му пречи, нека и колегите да предположат защо увисва?SmokeMachine написа: ↑23 Мар 2022, 16:46 Хора имам 1 въпрос че се пресетих:
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

Ден 9 цъфтеж
Здравейте хора, нещата не изглеждат добре. Всичките са начумерени, а увисналото направо е много зле. Миришат много... Незнам какво ги е стресирало.. Не съм променял нищо освен че дигнах вътрешния вентилатор малко по високо от върховете преди 2 дни. Незнам мога ли да го пусна да бие в тях да гони въздуха между разклоненията?
Чудя се дали да не полея тая вечер, но безда слагам КалМаг, защото т както го сложих стана тоя филм... Нямат индикации на дефицити и се чудя дали да го пропусна тая поливка??
Снимките са 1 час след светкане то на лампата.
Поздрави
Здравейте хора, нещата не изглеждат добре. Всичките са начумерени, а увисналото направо е много зле. Миришат много... Незнам какво ги е стресирало.. Не съм променял нищо освен че дигнах вътрешния вентилатор малко по високо от върховете преди 2 дни. Незнам мога ли да го пусна да бие в тях да гони въздуха между разклоненията?
Чудя се дали да не полея тая вечер, но безда слагам КалМаг, защото т както го сложих стана тоя филм... Нямат индикации на дефицити и се чудя дали да го пропусна тая поливка??
Снимките са 1 час след светкане то на лампата.
Поздрави
.png)