Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Бъдещ дневник

Публикувай отговор
Семена марихуана
SmokeMachine
Градинар
Градинар
Has thanked: 583 times
Been thanked: 347 times

iKAR написа: 12 Мар 2022, 10:49 Екстра изглеждат! До колкото видях сега това дето гледаш е Red Hot Cookies (поправи ме, ако греша), a палатката ти е 160см. висока. На 2-3 места прочетох из нета, че този сорт стават високи (тоест стречват се доста), затова моят съвет е да си планираш отсега нещо за връзване и да огледаш горе долу кое разклонение накъде ще отиде. Силно вероятно е да се наложи да махнеш доста разклонения надолу. Нямам много опит, но и други колеги казват, че мрежата е малко неудобна от гледа точка на това, че ти ограничава възможността за местене и вадене на саксиите. Аз лично бих надупчил саксиите отгоре по ръба и бих ползвал канап или друго за връзване. Или пък ако не искаш да ги дупчиш, може някакви кукички да хванеш по ръбовете. С тел в почвата според мен е по-рисковано (заради корените) и по-слабо ефективно, защото все пак тия телчета се вадят като ги задърпат клоните нагоре. Особено сега когато ги обърнеш на 12/12 ще влязат в "beast mode" и наистина както е казал immnumerouno може да се видиш в чудо, но не му се плаши, ще стрижеш, ще подреждаш и ще станат СУПЕР!
Първо благодаря за отговора и мнението. Ясно ми е че ако полудеят повече ще има кастрене ама се надявам да не се стига до там. Знам че спамя много но ще качвам инфо редовно.
Поздрави
SmokeMachine
Градинар
Градинар

Inna написа: 12 Мар 2022, 11:39
DeutschBuds написа: 12 Мар 2022, 09:48 остави ги няколко дни до седмица , за да се развият новите върхове. Иначе ако смениш докато са така малки няма да имат време да пораснат и ще останат по дребни и тънки.
Не е точно така. Всъщност когато се пуснат 12/12минават едни две седмици някъде в супер обилен и усилен растеж, а не цъфват веднага. От пускането, в зависимост от саксиите и сорта едно цвете може да стане тройно, а ако корените не са му ограничени, навън примерно може да стане и още по-голямо докато започне същинското цъфтене с топчиците и космите. Така че това трябва да се има предвид като се пускат, че изведнъж за кратко време избухват повече от досегашното. Тук може би още малко, 2,3 дни, но даже и сега да се пуснат няма да останат малки🙂Няма смисъл от много вертикален растеж нагоре, защото долу няма да е исветено, затова аз поне лично не бих ги държала много в растеж, даже да ти кажа от тук ги пускам ако съм.
Много благодаря за отговора и мнението. Ще те по слушам, и няма да чакам още много.Утре(Неделя) деня им свършва в 12:00 на обяд и лампата ще седи огасена за 30/32ч (чак до понеделник вечерта към 19:00) и след това ги оставям на 12/12 от (19:00 до 07:00 това ще им е деня) . И вече като ги събудя ще дам храна и ще вкарам Био флорес (вода +ризотоник +Био Вега + Био флорес) Дали е добра идея?.

Поздрави
SmokeMachine
Градинар
Градинар

Immnumerouno написа: 11 Мар 2022, 21:50 Ще се видиш в чудо първите 15-20 дни след смяната. Но драма няма, ще режеш каквото не ти трябва и така.
Лошото е че са с различен фенотип и вървят с разлика във височината, но също не е болка. Ще си отгледаш доста и то хубав коз.
А хубавото е че ще придобиеш безценен опит, който ще ти е много полезен за в бъдеще, а не след дълго ще правиш каквото си поискаш с тях.
Благодаря за отговора и мнението. Не мога да коментирам защото съм много нов, затова винаги качвам и питам. Опитът е най важното за мен в този grow. Просто искам да видя целия процес, плюс прочетеното, плюс съветите на всички вас и се надявам на нормален резултат 🙂
Поздрави
Immnumerouno
Градинар
Градинар
Has thanked: 98 times
Been thanked: 158 times

В предцъфтежа след смяната на режима можеш да очакваш да дръпнат в твоя случай, минимум двойно на височина. Аз не бих ги оставял на тъмно за 30-32 часа, за това време също ще стречнат доста и предвид размерите на бокса не смятам, че е удачно.
Immnumerouno
Градинар
Градинар
Has thanked: 98 times
Been thanked: 158 times

За сравнение.
Онзи ден извадих реколта от бокс 80х80х180 см., 3 растения с едно топиране на месец вегетация, бяха избушили бокса и бяха станали около 130 см високи. Едвам се събираха вътре.
SmokeMachine
Градинар
Градинар

Immnumerouno написа: 12 Мар 2022, 13:50 За сравнение.
Онзи ден извадих реколта от бокс 80х80х180 см., 3 растения с едно топиране на месец вегетация, бяха избушили бокса и бяха станали около 130 см високи. Едвам се събираха вътре.
Ще има кастрене ако вида че няма на къде. Благодаря за мнението и за отделеното време. Ще вида как ще дойдат и ще взимам решение на място
Поздрави
SmokeMachine
Градинар
Градинар

Ден 31 от поникването им над земята:

Направо си ревът за цъфтеж според мен. Днес им свършва деня в 12:00 и лампата ще седи угасена за 32ч. и почваме 12/12 .
Поздрави
Прикачени файлове
IMG_20220313_081723_edit_14184067487921.jpg
IMG_20220313_081729_edit_14197529415103.jpg
IMG_20220313_081738_edit_14247196969355.jpg
SmokeMachine
Градинар
Градинар

Хора помощ :
Малко се обърках и искам да питам :
Четох че след смяна на режима мога да давам виоВега до появата на пистилите, после чета че трябва да го спра и да почвам биоФлорес и биоБууст? Въпроса ми е :да спирам ли БиоВега-та или да я давам още? После ще кача снимки след тъмницата какво е станало.
Поздрави
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

SmokeMachine написа: 14 Мар 2022, 18:47 Хора помощ :
Четох че след смяна на режима мога да давам виоВега до появата на пистилите, после чета че трябва да го спра и да почвам биоФлорес и биоБууст? Въпроса ми е :да спирам ли БиоВега-та или да я давам още? После ще кача снимки след тъмницата какво е станало.
Поздрави
Може и едното и другото, но за indoor по-добре да минаваш на неща за цуфтеж само биоФлорес и биоБууст
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
SmokeMachine
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 14 Мар 2022, 18:58
SmokeMachine написа: 14 Мар 2022, 18:47 Хора помощ :
Поздрави
Може и едното и другото, но за indoor по-добре да минаваш на неща за цуфтеж само биоФлорес и биоБууст
По схема така го дават, но исках да попитам някой опитен. Благодаря много. След малко ще ги храня и ще кача инфо.
Поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”