Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
iKAR написа: ↑12 Мар 2022, 10:49
Екстра изглеждат! До колкото видях сега това дето гледаш е Red Hot Cookies (поправи ме, ако греша), a палатката ти е 160см. висока. На 2-3 места прочетох из нета, че този сорт стават високи (тоест стречват се доста), затова моят съвет е да си планираш отсега нещо за връзване и да огледаш горе долу кое разклонение накъде ще отиде. Силно вероятно е да се наложи да махнеш доста разклонения надолу. Нямам много опит, но и други колеги казват, че мрежата е малко неудобна от гледа точка на това, че ти ограничава възможността за местене и вадене на саксиите. Аз лично бих надупчил саксиите отгоре по ръба и бих ползвал канап или друго за връзване. Или пък ако не искаш да ги дупчиш, може някакви кукички да хванеш по ръбовете. С тел в почвата според мен е по-рисковано (заради корените) и по-слабо ефективно, защото все пак тия телчета се вадят като ги задърпат клоните нагоре. Особено сега когато ги обърнеш на 12/12 ще влязат в "beast mode" и наистина както е казал immnumerouno може да се видиш в чудо, но не му се плаши, ще стрижеш, ще подреждаш и ще станат СУПЕР!
Първо благодаря за отговора и мнението. Ясно ми е че ако полудеят повече ще има кастрене ама се надявам да не се стига до там. Знам че спамя много но ще качвам инфо редовно.
Поздрави
DeutschBuds написа: ↑12 Мар 2022, 09:48
остави ги няколко дни до седмица , за да се развият новите върхове. Иначе ако смениш докато са така малки няма да имат време да пораснат и ще останат по дребни и тънки.
Не е точно така. Всъщност когато се пуснат 12/12минават едни две седмици някъде в супер обилен и усилен растеж, а не цъфват веднага. От пускането, в зависимост от саксиите и сорта едно цвете може да стане тройно, а ако корените не са му ограничени, навън примерно може да стане и още по-голямо докато започне същинското цъфтене с топчиците и космите. Така че това трябва да се има предвид като се пускат, че изведнъж за кратко време избухват повече от досегашното. Тук може би още малко, 2,3 дни, но даже и сега да се пуснат няма да останат малкиНяма смисъл от много вертикален растеж нагоре, защото долу няма да е исветено, затова аз поне лично не бих ги държала много в растеж, даже да ти кажа от тук ги пускам ако съм.
Много благодаря за отговора и мнението. Ще те по слушам, и няма да чакам още много.Утре(Неделя) деня им свършва в 12:00 на обяд и лампата ще седи огасена за 30/32ч (чак до понеделник вечерта към 19:00) и след това ги оставям на 12/12 от (19:00 до 07:00 това ще им е деня) . И вече като ги събудя ще дам храна и ще вкарам Био флорес (вода +ризотоник +Био Вега + Био флорес) Дали е добра идея?.
Immnumerouno написа: ↑11 Мар 2022, 21:50
Ще се видиш в чудо първите 15-20 дни след смяната. Но драма няма, ще режеш каквото не ти трябва и така.
Лошото е че са с различен фенотип и вървят с разлика във височината, но също не е болка. Ще си отгледаш доста и то хубав коз.
А хубавото е че ще придобиеш безценен опит, който ще ти е много полезен за в бъдеще, а не след дълго ще правиш каквото си поискаш с тях.
Благодаря за отговора и мнението. Не мога да коментирам защото съм много нов, затова винаги качвам и питам. Опитът е най важното за мен в този grow. Просто искам да видя целия процес, плюс прочетеното, плюс съветите на всички вас и се надявам на нормален резултат
Поздрави
В предцъфтежа след смяната на режима можеш да очакваш да дръпнат в твоя случай, минимум двойно на височина. Аз не бих ги оставял на тъмно за 30-32 часа, за това време също ще стречнат доста и предвид размерите на бокса не смятам, че е удачно.
За сравнение.
Онзи ден извадих реколта от бокс 80х80х180 см., 3 растения с едно топиране на месец вегетация, бяха избушили бокса и бяха станали около 130 см високи. Едвам се събираха вътре.
Immnumerouno написа: ↑12 Мар 2022, 13:50
За сравнение.
Онзи ден извадих реколта от бокс 80х80х180 см., 3 растения с едно топиране на месец вегетация, бяха избушили бокса и бяха станали около 130 см високи. Едвам се събираха вътре.
Ще има кастрене ако вида че няма на къде. Благодаря за мнението и за отделеното време. Ще вида как ще дойдат и ще взимам решение на място
Поздрави
Хора помощ :
Малко се обърках и искам да питам :
Четох че след смяна на режима мога да давам виоВега до появата на пистилите, после чета че трябва да го спра и да почвам биоФлорес и биоБууст? Въпроса ми е :да спирам ли БиоВега-та или да я давам още? После ще кача снимки след тъмницата какво е станало.
Поздрави
SmokeMachine написа: ↑14 Мар 2022, 18:47
Хора помощ :
Четох че след смяна на режима мога да давам виоВега до появата на пистилите, после чета че трябва да го спра и да почвам биоФлорес и биоБууст? Въпроса ми е :да спирам ли БиоВега-та или да я давам още? После ще кача снимки след тъмницата какво е станало.
Поздрави
Може и едното и другото, но за indoor по-добре да минаваш на неща за цуфтеж само биоФлорес и биоБууст
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
SmokeMachine написа: ↑14 Мар 2022, 18:47
Хора помощ :
Поздрави
Може и едното и другото, но за indoor по-добре да минаваш на неща за цуфтеж само биоФлорес и биоБууст
По схема така го дават, но исках да попитам някой опитен. Благодаря много. След малко ще ги храня и ще кача инфо.
Поздрави
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!