Sofia Cannabis написа: ↑11 Мар 2022, 16:04
Inna написа: ↑11 Мар 2022, 15:09
И в тази връзка и аз си взех от тях, но само Био флорес ми се стори че ми трябва. А също отдавна заглеждах Био Блумбастика и викам айде да имам и такова. Аз ще си ги ползвам така чат пат, не по схема, а по някаква си моя преценка(пък ако искате предложете и еие как да ги редувам) , като ще ги пестя на макс ако може за две гледания да стигнат......Засега те си карат на почвата с Комплийт органикс, но ми се ще да имам да разнообразявам, когато я поизядат.
Ако не ги използваш по-препоръчаната схема/таблица а по-рядко и в твоят случай мислиш че имат нужда от малко екстра бих използвал максимално препоръчано.
Ами ще ти разкажа до момента какво съм направила точно.
1)клонингите в два литра саксийки с Микробал микс
2) пресадени в 4 литра с микс между Микробал и Био нова, там започна и съвсем началния цъфтеж,исках да ги огранича малко откъм размер, а и последното пресаждане да е леко в цъфтеж
3)пресадени в 11 литра пак с микс микробал и био нова с добавен малко комплийт органикс, но мисля че трябваше повече, поспестих го доста. Иначе поливам с вода. Мислех това да е целия план, но все пак не съм сигурна дали ще е достатъчно и купих и тези. Малко измислено ще ги ползвам

Ще снимам тези дни, иначе са добре до тук.....