Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

DNA Genetics и още нещо

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2320 times

Скиталса много ме изненада и честно казано е новия ми любим сорт и най-добрата трева,която съм гледал.Силно препоръчвам ,пуша от 10 години,отказах се малко след половината на 120ката и ме цъкна лека параноя.Адски пресъхнах и очите ми толкова леш не ги помня от бая време.Миризмата е много силна и особена, вкуса е същия като миризмата.Това е първото растение,което ми оставя истински афтъртейст след дръпката.Удоволствие е да се пуши,а екстракт от този сорт не ми се мисли как ще е :lol: .Въпреки че бяха само две бройки,пак е достатъчно да съм доволен от гроуа и да ме разсеят от нестабилните ДНА и резултата там.Снимките просто не и правят чест,след месец ще постна по-добри вече кюрнати.Изкарах 120 грама от двете,което прави общо 420-30гр.Очаквах повечко честно казано,не знам дали е заради органиката ама на миналия ми гроу с танджито изкарах толкова от 6.
оценката ми е 10/10
:bong:
Прикачени файлове
z-min.jpg
z (6)-min.jpg
z (5)-min.jpg
z (4)-min.jpg
z (3)-min.jpg
z (2)-min.jpg
Keep on growing :stone:
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

За Holy Graila и аз мисля съм чувал за нестабилни гени, а zkittlez гена много нафуча напоследък, явно не случайно. Доста яко са се получили твойте.

Сега забелязвам едно нещо. Като свърши дневник и почвам да се чудя с каква лампа беше, в каква почва, колко литра, какви торове и т.н. Аз лично си взимам бележка и като свърша дневник ще давам наново информацията за да не трябва който не си спомня да чете цялата тема наново. Моля те кажи параметрите.
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

И аз ядох дървото с тоя разклатен граал. Ако го дебнеш да му събориш бананите навреме-става. Ама изтървеш ли го е страшно дърво. В два грола го гледах и май му хванах спатиите. Мрази всякакъв стрес! Лампи, гадини... Обаче ако всичко му е на ред е ебати спринтьора. Пак ще гледам, ама ще го дебна. пък и семките са бонус. ;) :toke: :passg:
completely mad
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2320 times

kot написа: 30 Юни 2019, 22:41 За Holy Graila и аз мисля съм чувал за нестабилни гени, а zkittlez гена много нафуча напоследък, явно не случайно. Доста яко са се получили твойте.

Сега забелязвам едно нещо. Като свърши дневник и почвам да се чудя с каква лампа беше, в каква почва, колко литра, какви торове и т.н. Аз лично си взимам бележка и като свърша дневник ще давам наново информацията за да не трябва който не си спомня да чете цялата тема наново. Моля те кажи параметрите.
Мерси,обурудването е:
120х120х200 палатка
600В лампи МХ и ХПС сънмастър за последно ги ползвах(може МХ за още един път да я пусна понеже е под 2000 часа работа все още)
20Л кофи пробити до средата с дупки
почвата беше купешка с една жена на етикета забравих името хахаха всички 100% я знаят. Ама си имаше азотче доста в нея.
Торовете:
Diamond nectar
diamond black
Mineral magic
bio protect,bloom,root
G.O. thrive bloom
Bloombastic
sensi cal-mag 2-3 пъти по половин доза
ripen една поливка накрая.
Keep on growing :stone:
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

МХ и на 2000 часа си е като нова, може би на 95% е. Не виждам смисъл да я сменяш скоро, все пак не я ползваш за цъфтежа.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”