Тука има 1 милион зависи.
Зависи какви са ти семките. За сатива трябва повече време. Завиви колко вегетация, торове, стрес и още куп неща.
Но най вероятно гледаш дневници с 1 седмица вег и 6-7 цъфтеж. Ако е някаква индика и не я стресираш си е напълно възможно, но няма да можеш да изкараш голям грамаж освен ако не правиш SOG.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
И кат стане така ....
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Искам да отпадне, защото е безсмислен и дискриминативен, а и да, създава предпоставки и за фалшификации. Това беше велика простотия без никакъв ефект, очаквам да не продължава до безкрайност. То и много хора само заради това се ваксинираха по 5 пъти, на тях също ще им стане гадно. По скоро на мен няма да ми е гадно за някви си пари, дето съм платила за фалшив(примерно, не че съм, но ето какво, 400-500 лева за едногодишно или 10 месечно отлагане на боденето може и да се навия именно защото може да отпадне, докато изтече фалшивия, че и преди това да е няма значение) , но че съм се набола само заради тази хартийка,а сега я махат ще ме хване много повече яд.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/246 ... samnyavashInna написа: ↑03 Фев 2022, 13:41 Искам да отпадне, защото е безсмислен и дискриминативен, а и да, създава предпоставки и за фалшификации. Това беше велика простотия без никакъв ефект, очаквам да не продължава до безкрайност. То и много хора само заради това се ваксинираха по 5 пъти, на тях също ще им стане гадно. По скоро на мен няма да ми е гадно за някви си пари, дето съм платила за фалшив(примерно, не че съм, но ето какво, 400-500 лева за едногодишно или 10 месечно отлагане на боденето може и да се навия именно защото може да отпадне, докато изтече фалшивия, че и преди това да е няма значение) , но че съм се набола само заради тази хартийка,а сега я махат ще ме хване много повече яд.
Абстрахирайте се от личния живот на въпросния човек и помислете над думите му....
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Имаше вариант да платиш 8 евро застраховка..ако има проблем ще ти върнат парите или ще ти пратят нови сенена.
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Зависи с кой спидитор ще дойде..ако имат офис ще стане...иначе аз ги разкарвам когато съм на работа ги карам да идват до обекта
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
В очакване на новата вълна
.png)