Нормално е, даже мирише и по отвратително от твоето сравнение
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1519 times
- Been thanked: 1272 times
Точно така требе да мирише, да не кажа и по-лошо
completely mad
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
"Хубавите" неща миришат 
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
То и препаратът БИ - 58 мирише та се не трае...
Сори, не се сдържах.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Спокоен съм вече, не не съм страх ме е да барна рибната емулсия, там вече м.....а си е е ....о!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Говорех за тор от коприва, тор от коноп, тор от водорасли и други.
Но си мислих за Канабиса, че също мирише, амфетамина мирише, ДМТ кристала също мирише, когато е пресен, Аяхуаската също мирише и много други работи миришат със силни специфични миризми. Дори собственните ни тела имат своя собствена миризма. За това сложих "хубавите" в кавички.
Ама си прав, че БИ - 58 мирише та се не трае за това и не пръскам с него
-
pedro
- Нов Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 17 times
zdraveite imam vupros posqh ot burzite avtomati i veche sa pochti gotovi no na razkloneniqta na samoto stublo imam i 3 4 semki koito veche sa uzreli ta vuprosa mi e ako gi potopq v voda dali shte pokulnat ? inache vida na semkite e sushtiq kato originalniq kogato gi posqvvah
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Има вероятност да покълнат, но на 99% няма да излезе нищо читаво.pedro написа: ↑07 Юли 2019, 16:32 zdraveite imam vupros posqh ot burzite avtomati i veche sa pochti gotovi no na razkloneniqta na samoto stublo imam i 3 4 semki koito veche sa uzreli ta vuprosa mi e ako gi potopq v voda dali shte pokulnat ? inache vida na semkite e sushtiq kato originalniq kogato gi posqvvah
Моля, пиши на кирилица!
.png)